Jump to content
OPEL MAGAZIN és TUDÁSTÁR

GSI Rulez...Chat...Jáccótér....:)

Recommended Posts

Elküldve
Na ilyen toldat kéne nekem is az első lökös alá... :huh:

nah ilyen moci kéne nekem a géptető alá :) :D :D

A kettő közül melyikre gondoltok? :lol:

Elküldve
Erre hogy jöttél rá? Fórumon nézted?

Találtam fórumon az adott képet, és CS-en meg mondták, hogy Lagunáról van...aztán néztem egy olyat, és hopp...tényleg...kérdés mennyire kell faragni... :huh:

Elküldve
Hát egész lököst ezért nem fogok venni... :huh:

Majd elgurulok egy bontóba... :D

Mé leveszed róla a koptatót és eladod ugyanannyiért mint vetted :)

Bontóba se olcsóbb plusz benya...

Elküldve
Mé leveszed róla a koptatót és eladod ugyanannyiért mint vetted :huh:

Bontóba se olcsóbb plusz benya...

Kérdés, hogy van e rajta koptató...ráadásul kérdés, hogy milyen messze van tőlem...és most még telefonálni sincs kedvem... :) :D

Elküldve
Hát van néha, hogy hülyeségeket beszélsz... :) :D

Hogy idézzek tőled egy kis hozzáállásbeli dolgot: Tom nagyfiú, had döntse el, mit akar :D

Ahogy Xray is utalt rá :huh: :lol:

Elküldve
Origami testartás rulez :huh:

Használt vagy új lesz ?

Utána Thai masszás psze extrém illatú olajokkal! :)

újban elég huzós egy ilyen masina! 3-4 milla közt van ha jóltudom!

Elküldve
ja,Tom én i sellenzem,sok haverom halt meg motorral,és ez milyen szöveg már,hogy húzom majd neki,de csak ahol lehet....kocsival is csak ott mentél ahol lehet mi? :huh: :) kúrvára utálnék a temetésedre menni!

Értem én meg köszi, de azért autóval még soha nem volt olyan, hogy hűha, ezt éppen megúsztam valaki más segítségével. Persze motorral más, ott 4-5 nagyságrenddel könnyebb meghalni.

Viszont annyival több élményt is nyújt. Pláne, ha most megnézel egy pénteket...

Már szinte végig sem tudunk menni a vácin egy kekeckedős igazoltatás nélkül... :S

Elküldve
Értem én meg köszi, de azért autóval még soha nem volt olyan, hogy hűha, ezt éppen megúsztam valaki más segítségével. Persze motorral más, ott 4-5 nagyságrenddel könnyebb meghalni.

Viszont annyival több élményt is nyújt. Pláne, ha most megnézel egy pénteket...

Már szinte végig sem tudunk menni a vácin egy kekeckedős igazoltatás nélkül... :S

Hát azért ezt is cáfolnám...engem eddig még csak akkor szedtek ki amikor volt rá okuk...csak úgy kekeckedni még sosem... pedig sokat mozgok éjszaka is a városban...lehet túl soxor adsz rá okot... :huh:

Elküldve
Hát azért ezt is cáfolnám...engem eddig még csak akkor szedtek ki amikor volt rá okuk...csak úgy kekeckedni még sosem... pedig sokat mozgok éjszaka is a városban...lehet túl soxor adsz rá okot... :)

Tán Tom jobban látja Váci úti állapotokat nemde ? :huh:

Elküldve

Mert végig KELL menni a Vácin péntek este mindenképp. De mivel ott csesztetnek ezért KELL egy motor. Értem.

Guest
Ez a téma már lezárult.
  • Create New...

Fontos információ

Sütiket (cookies) helyeztünk el az eszközén, hogy segítsünk a webhely jobbá tételében. Módosíthatja a sütik beállításait , különben feltételezzük, hogy rendben van a folytatás.