Atommanó Elküldve Június9, 2006 Elküldve Június9, 2006 Tomi, akkor 12:20-kor Árpád híd veletek, mondjuk a Flórián tér, parkoló?
redline Elküldve Június9, 2006 Elküldve Június9, 2006 Beszéltem ma azzal a fényezővel akivel szeretném megcsináltattni,azt mondta hogy ajtónyitás nélkül lakozzva 300körül lenne a fény mi az hogy ajtonyitás nélkül? Néztem én is, csak ez most 90-ből megvan... :lol: ilyen volt a nyrancssárga B korzában a lurdynál a multkor van még? :huh:
gsi.tamás Elküldve Június9, 2006 Elküldve Június9, 2006 Tomi, akkor 12:20-kor Árpád híd veletek, mondjuk a Flórián tér, parkoló? Off 3:2 dojcs costa On A szentendrei Auchan parkoló jobb lenne nagyobb és ott megyünk el melette. mi az hogy ajtonyitás nélkül? Azt jelenti, hogy hozzá sem nyúlnak és máris 300k fizetsz! :huh:
bazs Elküldve Június9, 2006 Elküldve Június9, 2006 Bazs ott a telszám a háttérben a házon valszeg azok fújták hívd fel. annyira nem beszélek jól semmilyen nyelven, hogy ezt elmagyarázzam :lol: Maga a kijelző az nem akkora szám, de lehet mellékötni normális kijelzőt...de nem is az a lényeg első sorban, hanem szerintem patentül néz ki, és azért egy DVD-re jó pár albumot fel lehet firkantani... :) Csak el kell döcögni érte Pécsre, vagy hónap végén a haverom amikor jön Pestre, akkor elhozza... :D nekem a hangzására mondta azt hifis srác, hogy nem olyan jó, mint néhány kategóriatársa, dvd és kijelző nélkül :huh:
Atommanó Elküldve Június9, 2006 Elküldve Június9, 2006 Nekem nem is überjócucc kell, csak szóljon valahogy...a mostaninál meg bizti jobb... :huh:
gsi.tamás Elküldve Június9, 2006 Elküldve Június9, 2006 Nekem is erről beszéltek annó remélem az újabb valamivel jobb bár szerintem ezek is szólnak úgy mint 3 éves Kenwood-ok.
Gelko Elküldve Június9, 2006 Elküldve Június9, 2006 Megvan az új magnócska a kocsiba... :) mé lenne magnócska ha még magnókazettát sem tud lejátszani ? :huh: :lol:
Rattesid Dénes Elküldve Június9, 2006 Elküldve Június9, 2006 Jól mondja Tomi én is megyek egyébként én ezt már kérdeztem tegnap is és nem sok jeleentkező volt :huh: Tomi csatimat holnap elhozod és végre az enyémbe is fog megint valami recsegni.
mélykék76 Elküldve Június10, 2006 Elküldve Június10, 2006 ....A szentendrei Auchan parkoló jobb lenne nagyobb és ott megyünk el melette.... Mehetek még kijebb egyből, sőt találkozhatok egyből a reptéren is akár :huh:
redline Elküldve Június10, 2006 Elküldve Június10, 2006 sunyi dolog ez az eső :huh: Abban a kanyarban amelyiknél (Dózsa György u. - Lehel u.) eseménytelen életembe szoktam egy kis adrenalint vinni sikerült úgy keresztbe bevenni, hogy a Ladások megtapsoltak volna...a clios-s a belső sávban (szigorúan tetőcsomagtartóra gumipókozott székkel szerelve!) meg pánikolva leste a tükörben hogy mi lesz :lol: pedig máskor ugyanennyivel még a gumi is alig nyikkan Nem tudom, hogy vagytok vele de én jobban szeretem ha nedves mert akkor jobban csúszik és nagyobb az élvezet :)
Gelko Elküldve Június10, 2006 Elküldve Június10, 2006 sunyi dolog ez az eső :huh: Abban a kanyarban amelyiknél (Dózsa György u. - Lehel u.) eseménytelen életembe szoktam egy kis adrenalint vinni sikerült úgy keresztbe bevenni, hogy a Ladások megtapsoltak volna...a clios-s a belső sávban (szigorúan tetőcsomagtartóra gumipókozott székkel szerelve!) meg pánikolva leste a tükörben hogy mi lesz :lol: pedig máskor ugyanennyivel még a gumi is alig nyikkan Nem tudom, hogy vagytok vele de én jobban szeretem ha nedves mert akkor jobban csúszik és nagyobb az élvezet :) ügyes vagy :D nem tudom h a lurdynál láttad-e de a fehér kadett cabrioban plüss dobókoceka volt :D
redline Elküldve Június10, 2006 Elküldve Június10, 2006 ügyes vagy :D inkább hülye vagyok, de erről ne nyissuk vitát :huh: nem tudom h a lurdynál láttad-e de a fehér kadett cabrioban plüss dobókoceka volt :D Tudom, néha látom az autót a városban. Ugye érzed, hogy neked is kell egy olyan dobókocka? :lol: Legalább odapróbálhattad volna :)
mackosajt Elküldve Június10, 2006 Elküldve Június10, 2006 Ugye érzed, hogy neked is kell egy olyan dobókocka? :) Legalább odapróbálhattad volna :D Nem ilyet akarnál te is? :huh: :lol:
Gelko Elküldve Június10, 2006 Elküldve Június10, 2006 inkább hülye vagyok, de erről ne nyissuk vitát :lol: Tudom, néha látom az autót a városban. Ugye érzed, hogy neked is kell egy olyan dobókocka? :) Legalább odapróbálhattad volna :D én a régi asconával voltam hülye de a mostanit már sajnálom -meg féle h összecsuklik csúszás közben :huh: nem,nekem nem kell olyan kocka...de legközelebb odapróbáljuk és lefényképezzük ahogy épp a volánnál ülsz :D
warwolf Elküldve Június10, 2006 Elküldve Június10, 2006 inkább hülye vagyok, de erről ne nyissuk vitát :lol: Vanak ilyen kalandok.Esős időben nem jó dolog kanyarogni.Gepárd is múltkor megjegyezte, hogy ez a Falken gumi csúszik esőben.Mire én mondtam neki, hogy esőben nem rodéziázunk.Szal nincs azzal a gumival semmi baj senem.Én is panaszkodhatnék a Fuldára, de nem teszem.Esőben sztem minden gumival könnyű keresztbe állni a nem megfelelő kanyarsebesség megválasztásának köszönhetően. Okosan kell száguldozni na! :huh:
mackosajt Elküldve Június10, 2006 Elküldve Június10, 2006 Okosan kell száguldozni na! :lol: GSi-vel? :huh: ez most komoly? :)
warwolf Elküldve Június10, 2006 Elküldve Június10, 2006 GSi-vel? :huh: ez most komoly? :D A lényeg nem a típus, hanem a futómű! :) Ém is tudok lükén vágatni.Soxor még magamon is megdöbbenek! :lol:
mackosajt Elküldve Június10, 2006 Elküldve Június10, 2006 A lényeg nem a típus, hanem a futómű! :D Ém is tudok lükén vágatni.Soxor még magamon is megdöbbenek! :huh: Meg a gumi! Mert ha nedves, akkor csúszik! :lol: :)
warwolf Elküldve Június10, 2006 Elküldve Június10, 2006 Meg a gumi! Mert ha nedves, akkor csúszik! :huh: :lol: A lényeg lényege, hogy vizes óton, nem mejünk lükén na! :D :) :D
J0hnny Elküldve Június10, 2006 Elküldve Június10, 2006 Wolfi bánhatod,hogy tegnap nem jöttél Demó vecijével egy karikát!Így még nem mentem végig a kiskörúton! Apám!Nagyon kár azért a kocsiért! :huh: Iszonyat mit megy az a gép és milyen jól tapadnak a Michelin gumák rajta!
warwolf Elküldve Június10, 2006 Elküldve Június10, 2006 Wolfi bánhatod,hogy tegnap nem jöttél Demó vecijével egy karikát!Így még nem mentem végig a kiskörúton! Apám!Nagyon kár azért a kocsiért! :lol: Iszonyat mit megy az a gép és milyen jól tapadnak a Michelin gumák rajta! Ha kész lesz a Corsa, majd azzal is csapunk egy karikát! :) Majdnem olyan lesz mint a veki, csak tök más, és kicsi! :huh: Végül az a srác, aki nézegette, elkérte Petya tel.számát?
J0hnny Elküldve Június10, 2006 Elküldve Június10, 2006 Ha kész lesz a Corsa, majd azzal is csapunk egy karikát! :lol: Majdnem olyan lesz mint a veki, csak tök más, és kicsi! :huh: Végül az a srác, aki nézegette, elkérte Petya tel.számát? Mert valaki megakarja venni tőle? Mennyibe fájna ezt lepapírozni neki itthon? Egy törött veki apirjai nem lennének jók?
Recommended Posts