profile Elküldve Március11, 2008 Megoszt Elküldve Március11, 2008 -Delco 4*7W míg a VDO 4*20W na ez az, ami biztos, hogy nem igaz :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
sulep84b Elküldve Március11, 2008 Megoszt Elküldve Március11, 2008 A Delco-t Én itt láttam: Opel rádiók Miért szerinted a Delco jobb? Link to comment Megosztás: More sharing options...
profile Elküldve Március11, 2008 Megoszt Elküldve Március11, 2008 A Delco-t Én itt láttam: Opel rádiók Miért szerinted a Delco jobb? hát ha engem kérdezel, sztem mind a 2 hulladék... Link to comment Megosztás: More sharing options...
ROLÓ Elküldve Március11, 2008 Megoszt Elküldve Március11, 2008 A Delco-t Én itt láttam: Opel rádiók Miért szerinted a Delco jobb? Ezeket még ismerősnek sem ajánlanám, inkább hallgatnám a motor duruzsolását...... :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
sulep84b Elküldve Március11, 2008 Megoszt Elküldve Március11, 2008 És ha mondjuk 6 ezerért tudnék venni egy a tulaj szerint tökéletes VDO CD441XED-t az már jobb választás lenne? Link to comment Megosztás: More sharing options...
profile Elküldve Március11, 2008 Megoszt Elküldve Március11, 2008 És ha mondjuk 6 ezerért tudnék venni egy a tulaj szerint tökéletes VDO CD441XED-t az már jobb választás lenne? akarod később bővíteni a rendszert? szeretnél mp3-at hallgatni? Link to comment Megosztás: More sharing options...
urbanjozsi Elküldve Március11, 2008 Megoszt Elküldve Március11, 2008 hát ha engem kérdezel, sztem mind a 2 hulladék... Link to comment Megosztás: More sharing options...
ROLÓ Elküldve Március11, 2008 Megoszt Elküldve Március11, 2008 Józsi! Nem nagyon akarnak azok a képek megérkezni.... :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
profile Elküldve Március11, 2008 Megoszt Elküldve Március11, 2008 tessék itt egy :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
ROLÓ Elküldve Március11, 2008 Megoszt Elküldve Március11, 2008 tessék itt egy :D Korrekt! Gondolom a hangja is..... :D De most már Józsi jön........ :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
paja Elküldve Március12, 2008 Megoszt Elküldve Március12, 2008 Lehet fikázni a gyári rádiókat, de szerintem sok neves márkát megszégyenítenek vételi képességeikkel.... :D Mondjuk nekem sem gyári van benn, de sokszor visszasírom rádió hallgatás közben.... :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
urbanjozsi Elküldve Március12, 2008 Megoszt Elküldve Március12, 2008 Józsi! Nem nagyon akarnak azok a képek megérkezni.... :D Bakker.............. Este küldök :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
sulep84b Elküldve Március12, 2008 Megoszt Elküldve Március12, 2008 Talán majd egyszer de nem létszükség Link to comment Megosztás: More sharing options...
ROLÓ Elküldve Március12, 2008 Megoszt Elküldve Március12, 2008 Lehet fikázni a gyári rádiókat, de szerintem sok neves márkát megszégyenítenek vételi képességeikkel.... :D Mondjuk nekem sem gyári van benn, de sokszor visszasírom rádió hallgatás közben.... :D Akkor még nem hallottál igazán jó és érzékeny rádiót, persze ezt nem a 30-40 ezres kategóriában kell elképzelni :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
paja Elküldve Március12, 2008 Megoszt Elküldve Március12, 2008 Hát a Pioneer Mp77 nem a 30-40 ezres kategória.... :D Mondjuk ez az F Astrában van, a G-ben 1 Blau , de az sem az említett kategóriába tartozik....és mégsem olyan jó mint a gyári, de lehet én fogtam ki két hibás fejegységet.... :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
urbanjozsi Elküldve Március12, 2008 Megoszt Elküldve Március12, 2008 De most már Józsi jön........ :D Szép! Hogy őszinte legyek, nekem kicsit nagyok az A oszlop hangszórói. Amúgy rendben! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
kisg Elküldve Március12, 2008 Megoszt Elküldve Március12, 2008 Hol lehet a tűzfalon kényelmesen átjutni a motortérbe az erősítő tápkábelével az akksihoz? Link to comment Megosztás: More sharing options...
ROLÓ Elküldve Március12, 2008 Megoszt Elküldve Március12, 2008 Hol lehet a tűzfalon kényelmesen átjutni a motortérbe az erősítő tápkábelével az akksihoz? Bárhol ahol van gumidugó, de erősen évjárat függő a gumidugók helye (megléte) a tűzfalon. Vagy marad az átfúrás... :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lev Elküldve Március13, 2008 Megoszt Elküldve Március13, 2008 Hát Én eddig talán ezeket találtam különbségne ka kettő között: -VDO az újabb -Delco 4*7W míg a VDO 4*20W -VDO tudja az automata sebességszabályzós hangerőt. Valakinek esetleg nincs VDO CDR500-as kezelési könyve pdf vagy hasonló formában? Mackosajt opeles oldalán találsz leiratot pdf ben CDR 500 Szerintem kár 4*7 vagy 4*20 wattokkal játszani mert a gyári papiros hangszórók ugyanazok lehetnek és a 20watt csatornánként az már sok nekik legalábbis a közép mélynek tituáltaknál! A cd sel egy hátrány van hogy a tk-s lesz a cd rész csak a rádiód marad a kazis CAR 400 egy fokkal jobb kazetta átalakítóval. de 130-as 150 es temponál már csutkáig kell tekerni hogy halld! Link to comment Megosztás: More sharing options...
NeedForSpeed Elküldve Március13, 2008 Megoszt Elküldve Március13, 2008 Mackosajt opeles oldalán találsz leiratot pdf ben CDR 500 Szerintem kár 4*7 vagy 4*20 wattokkal játszani mert a gyári papiros hangszórók ugyanazok lehetnek és a 20watt csatornánként az már sok nekik legalábbis a közép mélynek tituáltaknál! A cd sel egy hátrány van hogy a tk-s lesz a cd rész csak a rádiód marad a kazis CAR 400 egy fokkal jobb kazetta átalakítóval. de 130-as 150 es temponál már csutkáig kell tekerni hogy halld! Az Astra G coupe, cabrio gyári papiros hangszórói klasszisokkal jobbak mint a sima G-k é. A leirásban is premium hifit említenek gyárilag. Én meg is hagytam az enyémben, mert jó szól. Link to comment Megosztás: More sharing options...
kisg Elküldve Március13, 2008 Megoszt Elküldve Március13, 2008 Az enyémben a gyári első két hangszóró szivacs membrános papír hangszóró volt, a közepén egy idétlen papír tölcsérrel... Bontóban vettem ugyanúgy gyárit de gumimembránosat rendes dome középpel, első és a hátsó ajtókba valót is + megvettem a gyári helyre való csipogókat szintén első - hátsót. Egy aktív mélyládával a csomagtartóban elég kulturáltan szól (nélküle nincs egy deka mély sem) Egy gumidugót látok a fékmunkahenger körül/mögött az lesz az... Link to comment Megosztás: More sharing options...
imy Elküldve Március14, 2008 Megoszt Elküldve Március14, 2008 Az Astra G coupe, cabrio gyári papiros hangszórói klasszisokkal jobbak mint a sima G-k é. A leirásban is premium hifit említenek gyárilag. Én meg is hagytam az enyémben, mert jó szól. Drágább kocsiba drágább dukál. :D Amugy nem nagy összeg normálisabb hangszorókra kicserélni, + a hátsó ajtokba is rakni, csak én a kárpit megbontását nem csinálom szívessen.... Link to comment Megosztás: More sharing options...
tipeter Elküldve Március16, 2008 Megoszt Elküldve Március16, 2008 Sziasztok! Egy új Astra-G Classic II (Z1.4XEP) friss tulajdonosa vagyok, ráadásul első autó szóval nagyon tapasztalatlan vagyok... :-) A kocsit hifi előkészítéssel vettem fejegység nélkül, most szeretnék beletenni egy Pioneer DEH-50UB -t. Az üzletben be is szerelnék de a srác azt mondja, el kell csípni egy kábelt a kocsiban hogy a gyári kijelzőn továbbra is megjelenjen dátum, mert ha nem vágja el akkor a cucc beszerelése után nem mutat semmit. A kérdésem: komolyan szükség van ilyen drasztikus megoldásra? :-( Nem szeretném bukni a gart, annyit nem ér az egész. Egyáltalán egy nem gyári hifi beépítése számít a garancia szempontjából? A másik kérdésem: a "hifi előkészítés", amivel rendeltem a kocsit, mit takar konkrétan? Csak első hangszórók és antenna, vagy az első magas sugárzok is be vannak építve? Őszintén szólva szégyenlem de nem néztem még meg. Hallani meg nem hallom a hiányát, hangcucc híján :-) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dom Elküldve Március16, 2008 Megoszt Elküldve Március16, 2008 Sziasztok! Egy új Astra-G Classic II (Z1.4XEP) friss tulajdonosa vagyok, ráadásul első autó szóval nagyon tapasztalatlan vagyok... :-) A kocsit hifi előkészítéssel vettem fejegység nélkül, most szeretnék beletenni egy Pioneer DEH-50UB -t. Az üzletben be is szerelnék de a srác azt mondja, el kell csípni egy kábelt a kocsiban hogy a gyári kijelzőn továbbra is megjelenjen dátum, mert ha nem vágja el akkor a cucc beszerelése után nem mutat semmit. A kérdésem: komolyan szükség van ilyen drasztikus megoldásra? :-( Nem szeretném bukni a gart, annyit nem ér az egész. Egyáltalán egy nem gyári hifi beépítése számít a garancia szempontjából? A másik kérdésem: a "hifi előkészítés", amivel rendeltem a kocsit, mit takar konkrétan? Csak első hangszórók és antenna, vagy az első magas sugárzok is be vannak építve? Őszintén szólva szégyenlem de nem néztem még meg. Hallani meg nem hallom a hiányát, hangcucc híján :-) Hali.Az előkészités annyit jelent,hogy az első ajtókban van hangszóró a csipogók nincsenek benne,de a vezeték ott van.A garanciának szerintem nincs köze egy vezeték elcsípéséhez. Link to comment Megosztás: More sharing options...
profile Elküldve Március16, 2008 Megoszt Elküldve Március16, 2008 Sziasztok! Egy új Astra-G Classic II (Z1.4XEP) friss tulajdonosa vagyok, ráadásul első autó szóval nagyon tapasztalatlan vagyok... :-) A kocsit hifi előkészítéssel vettem fejegység nélkül, most szeretnék beletenni egy Pioneer DEH-50UB -t. Az üzletben be is szerelnék de a srác azt mondja, el kell csípni egy kábelt a kocsiban hogy a gyári kijelzőn továbbra is megjelenjen dátum, mert ha nem vágja el akkor a cucc beszerelése után nem mutat semmit. A kérdésem: komolyan szükség van ilyen drasztikus megoldásra? :-( Nem szeretném bukni a gart, annyit nem ér az egész. Egyáltalán egy nem gyári hifi beépítése számít a garancia szempontjából? A másik kérdésem: a "hifi előkészítés", amivel rendeltem a kocsit, mit takar konkrétan? Csak első hangszórók és antenna, vagy az első magas sugárzok is be vannak építve? Őszintén szólva szégyenlem de nem néztem még meg. Hallani meg nem hallom a hiányát, hangcucc híján :-) mondd meg a "szakembernek", hogy ha elcsípi azt a vezetéket, nem fog tápot kapni az antennaerősítő, és vacak lesz a vétel... elvileg ha eleve fejegység nélkül vetted, nem szabadna eltünnie a dátumnak, de ha mégis, vidd el egy opel szervízbe ésott megmondják a computernek, hogy márpedig te szeretnéd látni a dátumot. másik kérdésedre nem tudok válaszolni. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts