Jump to content

imy

Forummember
 • Content Count

  6,881
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  33

imy last won the day on December 14 2018

imy had the most liked content!

Community Reputation

399 Segítőkész

1 Follower

About imy

 • Rank
  gázos
 • Birthday 05/10/1983

Elérhetőség

 • Weboldal URL
  http://

Személyes információ

 • Neme
  Férfi
 • Lakhely
  Gellénháza
 • Érdeklődés
  Opel

MOTE clubcard

 • Autó(k)
  Opel Astra J A17DTR Cosmo
 • City
  Gellénháza

Recent Profile Visitors

10,112 profile views
 1. Ha normálisan működik, akkor már szürkületkor bekapcsol a normál világítás, vagyis az én opelemben időben bekapcsol...
 2. Szerintem pont olyan készlet nincs, amiben minden van ami kellene. Vedd meg őket külön. Én eddig 66e km alatt 2 tompított, és egy hátsó helyzetjelző izzót cseréltem. Szóval ha kiég, akkor elég venni. (pl tompított izzót sem cserélnék az út mellett, mert annyira nem egyszerű)
 3. imy

  Egyéb csevegés

  Szia, azzal, hogy ezzel nem foglalkozik az Opel. Te is megtennéd, hogy egy levelet küldesz nekik? Amúgy az volt, hogy felhívták a garancia ügyintézőjüket, s mondták, hogy 2 év a garancia, vagy 4, amennyi volt a kocsira. Illetve nem tudnak tömeges problémáról, így ez egyedi eset lehet vagy nem sok, így nincs rá visszahívás. Mondtam, hogy több kocsi ilyen, de azt mondták, hogy erről nem tudnak. Ezért fontos a levél, ha egyszerre kapnak több bejelentést. Budaörs, Szabadság út 117, 2040 Opel Southeast Europe Autóforgalmazó Kft.
 4. imy

  Egyéb csevegés

  Sziasztok! Én ma küldöm a levelet a tetőn lévő festékleválással kapcsolatban. Egy egyszerű levelet fogalmaztam meg. (mellékeltem) Kérném, hogy mindenki akinek van ilyen problémája küldje el nekik, úgy talán foglalkoznak a problémával. Sajnos ha nem küldünk levelet, akkor vagy mi csináltatjuk meg, vagy egy idő után átrozsdásodik... egy próbát megér. Kérem akinek ismerősének is Astra J-je van, és ilyen probléma, hívjátok fel a figyelmét, és menjen a levél. Ide tettem fel egy doksit, aki gondolja írja be, ha küldött levelet, így látszani fog, hogy mennyi kocsiról jelentettük be a hibát. Dokumentum elérhetősége A levél elérhetősége
 5. Inkább a kivételhez kell csipesz, berakáshoz annyira nem. Igaz én már régen cseréltem.
 6. imy

  Egyéb csevegés

  Milyen a központi kijelződ? Nekem ilyen kijelzővel (2012, Cosmo) kiírja, ha kevés benne. De 1-2x fogyott annyira ki, akkor már csak pár dl van benne. Inkább mindig töltök bele időben. ;)
 7. Hol csinálják meg a cserét 2e-ből a 4db-on? Még vidéken is minimum 1e/kerék elkérnek... (igaz centirozással, mert ha leveszi, akkor már felrakja) Nekem is azt mondták, hogy évente kellene centiroztatni, de akkor viszem el, ha érzem, hogy ráz. Ez van amikor 3-4 év is.
 8. A CD600-CD900-hoz biztosan lehetett tolató kamerát kötni. Így valamilyen megoldással biztosan megy a videó. De hogy a mobil képernyőjét tükrözni, azt nem tudom...
 9. Nekem J-m van, és ott a tartáj alatt van a szűrő. Illetve ha lelevegősödik, akkor szívás.
 10. Én dieselben nem szoktam otthon cserélni a szűrőt, azért van a szerviz. Szóval nem kell érteni hozzá, hanem el kell vinni kicseréltetni. ;)
 11. Ha nem tudod, hogy a szűrő mikor lett cserélve, akkor miért nem cseréled le? Dieselnél nagyon nem játszanék a szűrővel.
 12. imy

  Egyéb csevegés

  Astra J SportsTorerem van, 2012-es évjárat, azaz nem a facelift. A tetősín, és a tető találkozásánál a festék válik le. FB fórumon is jelezték, hogy van ilyen probléma másnál is. A városunkban is nézegettem, és 2 kocsit láttam, mindegyik így járt. Beszéltem a budaörsi központtal, de lepattintottak, hogy ez nem általános probléma, azért nincs rá visszahívás. Max akkor lenne, ha többen visszamennék, és a helyi opel kereskedés beküldené Budaörsre... Ehhez minimum 10-20 eset kellene, hogy nekiálljanak vele foglalkozni, vagy még több... 1. kép 2. kép
 13. imy

  Egyéb csevegés

  Igen magától kellene átállnia. Ha nincs is meleg, mint most, és most is csörög, ott valami nem OK, de lehe, hogy a magyar benzin minősége sem valami jó. Nincs lehetőséged más nem Mo-on gyártott benzint tankolni? Amikor megyünk nyaralni mindig Au-ban tele töltöm, mert észrevehetően kevesebbet eszik (diesel), és még olcsóbb is pár Ft-al.
×
×
 • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.