Jump to content

kadett17dforever

Fórumlakó
 • Hozzászólások

  256
 • Csatlakozott

 • Utolsó látogatás

Hírnév

23 Segítőkész

kadett17dforever névjegye

 • Felhasználói rang
  Fórumlakó

Személyes információ

 • Neme
  Férfi
 • Lakhely
  Nyirád

MOTE klubkártya

 • Autó(k)
  Astra J 1.6T Sport Tourer
 • Város
  Nyirád

Legutóbbi látogatók

1.597 profile views
 1. kadett17dforever

  Motor - benzines

  Bal oldali bajuszkapcsolon van egy tekerhető kapcsoló amit előre hátra mozgatva információk jelennek meg...
 2. kadett17dforever

  Motor - benzines

  Szia, Vezérműlánc cserére a gyártó nem ad meg konkrét periódust a gyártó. Ha zajt hallasz a lánc körül hidegen, csörgest akkor javasolt a cseréje. Ez lehet 100-200 e km között bárhol. Ez mar a twinportos G astra-nál is igy volt.
 3. kadett17dforever

  Benzines motorral kapcsolatos problémák, kérdések

  A vizpumpa környékéről jön, olyan mintha a tengelye száraz lenne, vagyis a csapágya és az suhog. Mindenesetre a szerelőm azt mondta, hogy le kell venni a hosszbordás szijat és akkor kiderul, ha megporgetem egyenként a tarcsakat... Vizpumpat megrendeltem, meg a szijat, szíj feszítőt és kiderul...
 4. kadett17dforever

  Benzines motorral kapcsolatos problémák, kérdések

  Sziasztok, Most lettem egy Astra J A16LET tulajdonosa, megjelent egy zaj a motortérben a hosszbordás szíj mentén, mire gondolnátok? Tudom, hogy ez H astra fórumtéma, de ez a része hasonló a két típusnál... Megnéztem egy szerelővel ő azt mondja a vizpumpa tengelyétől jön. A lényeg, hogy akkor lehet hallani, amikor a klíma nem működik, ütemes hang, tehát a fordulat függvényében változik. Amikor a klíma kompresszor elindul, akkor abbahagyja, gondolom ilyenkor a terhelés áthelyeződik a kompresszorra... Csináltam egy videót róla... Astra J A16LET drive belt noise Köszi a válaszokat.
 5. kadett17dforever

  Egyéb csevegés

  Sziasztok, Most lettem egy Astra J A16LET tulajdonosa, megjelent egy zaj a motortérben a hosszbordás szíj mentén, mire gondolnátok? Megnéztem egy szerelővel ő azt mondja a vizpumpa tengelyétől jön. A lényeg, hogy akkor lehet hallani, amikor a klíma nem működik, ütemes hang, tehát a fordulat függvényében változik. Amikor a klíma kompresszor elindul, akkor abbahagyja, gondolom ilyenkor a terhelés áthelyeződik a kompresszorra... Csináltam egy videót róla... Astra J A16LET drive belt noise Köszi a válaszokat.
 6. kadett17dforever

  Motor - benzines

  Asszem nekem máshol lesz a hiba, mégpedig a hosszbordas szíj / feszítő, mivel kipróbáltam ha bekapcsolom a klímát akkor Megszűnt a rángatás, gondolom mivel megfesziti a kompresszor tárcsája ilyenkor....
 7. kadett17dforever

  Motor - benzines

  Szia, Most vettem egy A16let verzióban, tankoltam. V-power 95 öt hazafelé és utána kissé ingadozó alapjáratom van, hasonló a jelenség majdnem, de nekem ennyire nem durván remeg. Csak kissé mintha ingadozna az alapjárat. Nem tudom nekem is mi. lehet, de. egyértelműen nekem a tankolás után csinálta. Lehet nem tetszik neki a benya. Igaz fordulaton nem tapasztalok semmit. Kutas tankolta, lehet nagyon telerakta... Passz... Holnap felveszem teloval és belinkelem a YouTube rol.
 8. kadett17dforever

  Általános műszaki problémák!

  Szia, Vagy kéreknel lévő ABS szenzor nem tudja venni a jelet az abs gyűrűről. Ez lehet rossz jeladó vagy koszos a gyűrű. Rosszabb esetben pedig ABS vezérlő. Egy obd diagnosztika után már behatarolhato a hibaforras a hibatarolo alapján. Üdv, P.
 9. kadett17dforever

  Dízel

  Ez szerintem csak áramlás módosító, plus így lehetett megoldani a légszűrőház elhelyezését ennél a típusú motornál, nekem is ilyen B vectra van, nekem egy K&N sportfilter van, de a légszűrőházba szerelve a gyári betét helyére, nagy mértékű zaj nem keletkezik. Talán kicsivel morcosabb a hangja...
 10. kadett17dforever

  Általános műszaki problémák!

  Szerintem a 100 fok körüli melegben klímával még normális lehet, de célszerű a ventilátorok, hűtő folyadék ellenőrzése.
 11. kadett17dforever

  Dízel

  Szia, Nem kell légteleniteni, elég ha teletöltöd gázolajjal, visszatekered és inditasz. Üdv, Péter
 12. kadett17dforever

  Elektronikák, elektromos kérdések

  Sziasztok, Adott egy Vectra A 4 elektromos ablakemelővel. A probléma az hogy most volt kasztnizva, így ki kellett szedni a belteret, csatikat szethuzni. Most osszerakas után az ablakemelő abszolút nem működik. Vezetékezes nem lett megbontva kivéve az ajtokhoz menő stekkerek. A lényeg, hogy az ablakemelő kapcsoló panelon sem világítanak a ledek, ki lett mérve az, hogy kimegy-e a vezérlő feszültség a motorra ha a kapcsolokat működtetem, de kimegy, igy érdekesebb a dolog. A bal oldali motor vezérli a többit is, ezért nem müdödhez egyik sem, mint a központizárnál? Vagy valami a kapcsolonal lehet gond? Köszi a segítséget előre is, aki találkozott hasonlóval légyszi ossza meg tapasztalatait.
 13. kadett17dforever

  Corsa B - Általános -

  Szia, Tuti hogy bowden szakadt el.
 14. kadett17dforever

  Általános műszaki problémák!

  Köszi a tippeket, szerintem a perselyezes, betétezes lenne a tartós megoldás. Még lenne egy másik kérdésem is ami a féltengellyel kapcsolatos. Ha jobb kanyarban hallok darabos hangot, illetve jobbra kitekert kormánynál hirtelen kuplunggal indulok akkor kattogast hallok a féltengelynel. Melyik oldallal lesz a gond? Illetve lehetséges, hogy a belső féltengely csukló a gyanús, nem is a kerékoldali? Köszi.
 15. kadett17dforever

  Általános műszaki problémák!

  Sziasztok, Az alábbi probléma adódott, B vectra isuzu bal alsó motortartó bakot cseréltem, és sajna a konzolt váltóhazra felfogatonal 2 csavarnal megszakadt a menet az alumínium öntvényben(váltó) a kérdésem az lenne hogyan tudnám helyre tenni, mi lenne a célszerű, lehetőleg olyan megoldás kellene, amihez nem kellene a váltót levenni, helyén megoldani? Tippeket előre is köszi.
×

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.