kisdeak Elküldve Január27, 2014 Megoszt Elküldve Január27, 2014 Kedves H-s társak! Ma voltam Sominál beköttettem az AUX-ot. Mindenkinek tudom ajánlani! Rugalmas, korrekt ember. Nagyon szép munkát végzett. Köszönöm! Link to comment Megosztás: More sharing options...
csizi_JR Elküldve Január28, 2014 Megoszt Elküldve Január28, 2014 Sziasztok! H Astra kombiba szeretnék erősítőt tenni a csomagtartóba. Kérdésem, hogy a tűzfalon hol lehet behozni a tápkábelt? Nem tatalátam erre alkalmas helyet. Tudnátok ebben segíteni? Esetleg ha van valakinek képe róla azt is megköszönöm. Valaki tudna ebben segíteni? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Rockford Elküldve Január28, 2014 Megoszt Elküldve Január28, 2014 Valaki tudna ebben segíteni? Szemben a motortérrel jobb oldalon van egy fekete gumi "korong" akkora, mint egy 200HUF-os. Ezt pattintsd ki, fúrd át, vezesd be a kábelt és utána dugd vissza a helyére. Motorháztető vonala alatt kb. 10-15cm-rel keresd. Nem egész jobb oldalon, közelebb lesz az autó középvonalához. Még a fékolaj tartálytól balra egy kicsivel. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Maybal Elküldve Január28, 2014 Megoszt Elküldve Január28, 2014 Valaki tudna ebben segíteni? Valamelyik topikban már raktam fel képet, de felrakom még1x: http://kepfeltoltes.hu/view/131208/DSC_0038_www.kepfeltoltes.hu_.jpg Link to comment Megosztás: More sharing options...
csizi_JR Elküldve Január29, 2014 Megoszt Elküldve Január29, 2014 Szemben a motortérrel jobb oldalon van egy fekete gumi "korong" akkora, mint egy 200HUF-os. Ezt pattintsd ki, fúrd át, vezesd be a kábelt és utána dugd vissza a helyére. Motorháztető vonala alatt kb. 10-15cm-rel keresd. Nem egész jobb oldalon, közelebb lesz az autó középvonalához. Még a fékolaj tartálytól balra egy kicsivel. Köszi, így már meglesz Link to comment Megosztás: More sharing options...
csizi_JR Elküldve Január29, 2014 Megoszt Elküldve Január29, 2014 Valamelyik topikban már raktam fel képet, de felrakom még1x: http://kepfeltoltes.hu/view/131208/DSC_0038_www.kepfeltoltes.hu_.jpg Köszi szépen Link to comment Megosztás: More sharing options...
Somi Elküldve Január30, 2014 Megoszt Elküldve Január30, 2014 (edited) Mai szerelgetés eredménye: line Out CD70-re! Remélem működni is fog, mert még nincs kipróbálva! :-) Módosítva Január30, 2014 : Somi Link to comment Megosztás: More sharing options...
Jómagam Elküldve Február2, 2014 Megoszt Elküldve Február2, 2014 Sziasztok, nincs véletlenül valakinek eladó rádió kiszedője CD30-hoz ? Vagy kölcsönbe 1-2 napra Budapesten ? Köszi. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Rockford Elküldve Február3, 2014 Megoszt Elküldve Február3, 2014 Sziasztok, nincs véletlenül valakinek eladó rádió kiszedője CD30-hoz ? Vagy kölcsönbe 1-2 napra Budapesten ? Köszi. 4 db 100-as szög...az csak van otthon!? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Somi Elküldve Február3, 2014 Megoszt Elküldve Február3, 2014 Sőt 65-ös is elég! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Jómagam Elküldve Február3, 2014 Megoszt Elküldve Február3, 2014 4 db 100-as szög...az csak van otthon!? Ez a szög most vicc ? Nem valami spéci kialakítású kell hozzá ? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Rockford Elküldve Február3, 2014 Megoszt Elküldve Február3, 2014 Ez a szög most vicc ? Nem valami spéci kialakítású kell hozzá ? Nem vicc, semmi spéci nincs benne. Beletolsz 4 db szöget, ami nem lóg, hanem éppen még átfér a 4 kis lyukon. Kicsit ráfeszitve azokat pedig kihúzod a fejegységet Esetleg segít, ha a kesztyűtartót kiveszed és hátulról is tolod. Link to comment Megosztás: More sharing options...
EnterEmber Elküldve Február3, 2014 Megoszt Elküldve Február3, 2014 (edited) Nem vicc, semmi spéci nincs benne. Beletolsz 4 db szöget, ami nem lóg, hanem éppen még átfér a 4 kis lyukon. Kicsit ráfeszitve azokat pedig kihúzod a fejegységet Esetleg segít, ha a kesztyűtartót kiveszed és hátulról is tolod. Nem vicc, nekem van torx készletem, azzal szoktam kiszedni, valami hasonló: http://bolt.sat.hu/custom/boltsat/image/cache/w1000h800/handy/10712/web_10712_03.jpg Ahogy Rockford kolléga mondja csak az a lényeg, hogy átférjen a lyukon és kifelé kell feszíteni a négyet egyszerre, hogy kitolja a kis reteszt, kicsit rákészülsz össze fog jönni simán! ;-) Módosítva Február3, 2014 : EnterEmber Link to comment Megosztás: More sharing options...
Maybal Elküldve Február3, 2014 Megoszt Elküldve Február3, 2014 Én is ilyennel szedtem ki.... Link to comment Megosztás: More sharing options...
vidor Elküldve Február8, 2014 Megoszt Elküldve Február8, 2014 Sziasztok! Van valakinek tapasztalata Eonon márkájú fejegységgel, pl: www.ebay.com/itm/EONON-GM5156-AUTORADIO-NAVIGATORE-GPS-PER-OPEL-CORSA-ASTRA-ANTARA-ZAFIRA-MERIVA-/151191743966?pt=Lettori_DVD&hash=item2333baedde egy ilyennel kapcsolatban? mi a véleményetek róla? V Link to comment Megosztás: More sharing options...
Makker89 Elküldve Február9, 2014 Megoszt Elküldve Február9, 2014 Sziasztok! Van valakinek tapasztalata Eonon márkájú fejegységgel, pl: www.ebay.com/itm/EONON-GM5156-AUTORADIO-NAVIGATORE-GPS-PER-OPEL-CORSA-ASTRA-ANTARA-ZAFIRA-MERIVA-/151191743966?pt=Lettori_DVD&hash=item2333baedde egy ilyennel kapcsolatban? mi a véleményetek róla? V Hello. Én múlthónaban vettem hasonlo lejatszot ami ugyan igy astraba és még màs opelbe is jo. Neztem ezt az enon-t kb ugyan az mint az enyém csak kicsit a menüje mas. Szabad megkerdezni, h ez mennyibe kerül? A lejátszól rosszat nem tudok mondani. Hd kijelző, gps, wifi, bluetooth.... stb nagyon sokmindent tud.. és mellékesen nagyon jól is mutat az autoban. Link to comment Megosztás: More sharing options...
zsambek Elküldve Február9, 2014 Megoszt Elküldve Február9, 2014 Szia, Az EONON GM5156 125.000Ft körül van. zsmabek` Link to comment Megosztás: More sharing options...
vidor Elküldve Február10, 2014 Megoszt Elküldve Február10, 2014 Hello. Én múlthónaban vettem hasonlo lejatszot ami ugyan igy astraba és még màs opelbe is jo. Neztem ezt az enon-t kb ugyan az mint az enyém csak kicsit a menüje mas. Szabad megkerdezni, h ez mennyibe kerül? A lejátszól rosszat nem tudok mondani. Hd kijelző, gps, wifi, bluetooth.... stb nagyon sokmindent tud.. és mellékesen nagyon jól is mutat az autoban. Szia! Ha közvetlen a gyártó oldaláról rendeled olcsóbbnak tűnik: http://www.eonon.com/Car-GPS/2-Din-Car-GPS-DVD/GM5156.html 270 Euro-t ír plusz 3 Euro postaköltség, ha jól értelmezem. Mennyire volt macerás a beszerelése annak amit vettél? Ennél úgy tűnik hogy csak össze kell dugni a csatlakozókat és kész (kis túlzással). Az utólag beszerelt fejegységet tech2-vel nem kell felprogramozni? V Link to comment Megosztás: More sharing options...
Rockford Elküldve Február10, 2014 Megoszt Elküldve Február10, 2014 Szia! Ha közvetlen a gyártó oldaláról rendeled olcsóbbnak tűnik: http://www.eonon.com/Car-GPS/2-Din-Car-GPS-DVD/GM5156.html 270 Euro-t ír plusz 3 Euro postaköltség, ha jól értelmezem. Mennyire volt macerás a beszerelése annak amit vettél? Ennél úgy tűnik hogy csak össze kell dugni a csatlakozókat és kész (kis túlzással). Az utólag beszerelt fejegységet tech2-vel nem kell felprogramozni? V Ezeket nem kell programozni. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Makker89 Elküldve Február10, 2014 Megoszt Elküldve Február10, 2014 (edited) Ezeket nem kell programozni. Igen, csak kiveszed a gyarit aztán összedugdosod a csatlakozókat. Ha ügyes vagy akkor sikerülhet betolnod a lejátszot ugy a helyére h ne keljen kivagni a kabeleknek helyet a müanyagban, ha nem sikerül akkor belül vhol kivágsz a müanyagból egy kis helyet h a sok vezetéket oda betudd dugdosni. Ja és nem kell programozni semmit. Módosítva Február10, 2014 : Makker89 Link to comment Megosztás: More sharing options...
Cserenkov Elküldve Február11, 2014 Megoszt Elküldve Február11, 2014 A kormánygombokkal is vezérelhető marad az új rádió? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Rockford Elküldve Február11, 2014 Megoszt Elküldve Február11, 2014 A kormánygombokkal is vezérelhető marad az új rádió? Igen és ezzel kb. ki is merült az előnye egy ugyanilyen árú, de jobb minőségű, szintén 2DIN-es fejegységgel szemben. Finoman próbáltam utalni ezzel arra, hogy használtan 80K-100K körül sokkal-sokkal jobb 2DIN-es fejegységet is lehet venni (Zenec, Pio, Alpine, stb). Link to comment Megosztás: More sharing options...
Makker89 Elküldve Február12, 2014 Megoszt Elküldve Február12, 2014 Igen és ezzel kb. ki is merült az előnye egy ugyanilyen árú, de jobb minőségű, szintén 2DIN-es fejegységgel szemben. Finoman próbáltam utalni ezzel arra, hogy használtan 80K-100K körül sokkal-sokkal jobb 2DIN-es fejegységet is lehet venni (Zenec, Pio, Alpine, stb). Sokkal sokkal jobb??? :O pl miben jobb? mert Én sokat nezegettem más 2din-es lejátszokat de semmivel nem tud többet... sőt... szarul nez ki benne mert mar gányolni kell beépítő kerettel, és az mar az autoban sem ugy mutat.. kisebb a kijelző és nagyon kevesnél van ami Hd-s.. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Cserenkov Elküldve Február12, 2014 Megoszt Elküldve Február12, 2014 Igen...Ez így elég jól hangzik.Ha nem lenne alapból CID kijelzőm és navis fejegységem, el is gondolkoznék egy ilyen beruházáson. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Rockford Elküldve Február12, 2014 Megoszt Elküldve Február12, 2014 ,,....Sokkal sokkal jobb??? :o pl miben jobb? ...." Semmiben. :icon1: És elnézést, nem akartalak felzaklatni. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts