Jump to content

csaba66

Fórumlakó
 • Hozzászólások

  2.538
 • Csatlakozott

 • Utolsó látogatás

 • Days Won

  32

csaba66 last won the day on Február 14

csaba66 had the most liked content!

Hírnév

308 Segítőkész

csaba66 névjegye

 • Felhasználói rang
  Fórumlakó

Személyes információ

 • Neme
  Nem adja meg

MOTE klubkártya

 • Autó(k)
  Astra H
 • Város
  Budapest

Legutóbbi látogatók

3.989 profile views
 1. csaba66

  Elektronikák, elektromos kérdések

  Ha nem akar magatol vegigmenni az ablak, akkor a gombot folyamatosan nyomva kell eljuttatni a ket vegallasba, es ott par masodpercig meg nyomni a gombot. Ekkor magtanulja a vegpontokat.
 2. csaba66

  Elektronikák, elektromos kérdések

  Kodot nem ker, csak a BC bizonyos adatai torlodnek es esetleg az ablakok vegallasat kell ujratanitani.
 3. csaba66

  Elektronikák, elektromos kérdések

  A hatso ajtoknal el szokott torni a kabel az atvezetesnel, ott az lesz a gond. Az viszont furcsa, hogy csak a csomagtarto megy... A tanksapka ajtajat nezted? Jobb hijan probalj egy resetet (akku lekot 20-30 percre), talan csak a vezerlo kerult valamilyen hibas allapotba.
 4. csaba66

  Fogyasztás

  En messze nem lennek ezzel elegedett, persze ha benzines, az mas
 5. csaba66

  Általános műszaki problémák! - Astra H

  Beteg sajnos... Van helyette ez: https://opel.7zap.com/en/car/a04/ Azert az is kene, hogy milyen motor, es pontosan melyik cso. Z17DTH-n en ezt csereltem nemreg: https://www.delman.hu/Opel-Astra-Corsa-Combo-Hutovizcso-6336084
 6. csaba66

  Elektronikák, elektromos kérdések

  A tompitottrol beszelunk? Oda be kell menjen a H7, hacsak nincs az eredeti foglalat elpiszkalva.
 7. csaba66

  Zene

  A szivargyujto vilagitasa pl. jo.
 8. csaba66

  Dízel motorokkal kapcsolatos problémák, kérdések

  Nem tudom, milyen harom szelepre gondolsz, de a hibakod csak egyhez tartozik, ami a nagynyomasu, ld. pl. itt: http://opelmuhely.com/hibakodok
 9. csaba66

  Zene

  Igen & igen
 10. csaba66

  Zene

  Ha a gyari radiot siman csak kiszeded, akkor kesobb vissza tudod dugni, es fog mukodni, kod nem kell. Ha a kormanygombok es BC elvesztese nem zavar, akkor nem kell CAN modul, a fogyasztas es hatotav megmarad a GID-en. Siman berakhatsz barmit, az majd mukodik a maga feje szerint, de pl. a gyujtasra valo ki/bekapcsolas nem fog menni, mert ahhoz a CAN buszon megy a jel. De meg lehet oldani, ha hozol valahonnan gyujtas jelet.
 11. csaba66

  Általános műszaki problémák! - Astra H

  A ket liter pont jo ahhoz, hogy futes mar ne legyen, de normal korulmenyek kozott a motor se melegedjen tul... A 20 km attol fugg, mennyire folyik, es tagul-e a luk. A futes eltunese jo indikator; vigyel vizet, es toltsd utana, ha ugy adodik.
 12. csaba66

  Általános műszaki problémák! - Astra H

  Nem irtad, hogy a teljes viz 90%-a hianyzott, vagy csak a tartalye. Ha az utobbi, akkor lehet, hogy a futes elromlasan kivul nincs mas komoly baj, es lassankent fogyott el az olaj es a viz is. A tobbletet kinyomja, igy nem tragedia, ha nem szivod le, de egy nagyobb fecskendovel meg lehet csinalni.
 13. csaba66

  Általános műszaki problémák! - Astra H

  Ha nincs hutofolyadek, akkor futes sincs, az tiszta sor. Persze ha a 90% csak a kiegyenlito tartalyra ertendo, attol nalam (Z17DTH) meg lenne futes; az 1.4-esben esetleg lehet mas az elrendezes, bar nem tul valoszinu. Viszont ha hirtelen olaj is fogyott, akkor sajnos van esely arra, hogy megfozted a hengerfejtomitest, bar akkor kellett volna legyen piros lampa es nem langyos, hanem forro motor. Szoval legalabbis furcsa a dolog...
 14. csaba66

  Dízel motorokkal kapcsolatos problémák, kérdések

  Hello, Nem tudom, miert nekem cimzed a kerdest, mert az ugyan teny, hogy nincs reszecskeszurom, de ez gyarilag tortent igy :) Tudtommal szoftveresen megoldhato, bar nincs szemelyes tapasztalatom. Egyebkent nem igazan tartom szerencsesnek a dolgot, meg ha vizsgan (egyelore) allitolag nincs is belole gond. Viszont gondolom, hogy papir szerint a reszecskeszuros motorok Euro 5-osek, mig szuro nelkul csak 4-esek, igy ebbol elobb-utobb balhe lehet, foleg, ha behajtast vagy egyebeket kotnek majd kornyezetvedelmi kategoriahoz.
 15. csaba66

  Dízel motorokkal kapcsolatos problémák, kérdések

  A nem hasznalhato, es a kettesben el lehet vele indulni nalam nem egeszen ugyanazt jelenti... Es aztan harmas, negyes, stb., megy rendesen? Ha csak alapjaraton problemas, akkor nem valoszinu, hogy a pillangoszelep okozna. Persze ki tudja, mi van most ott, az EGR "atkotes" sem okvetlenul hasznal... En visszatennem az EGR-t, ahogy gyarilag volt, es ugy is megneznem, mi tortenik.
×

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.