Jump to content
OPEL FÓRUM

huggybear

Forummember
 • Content Count

  760
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  3

huggybear last won the day on September 9

huggybear had the most liked content!

Community Reputation

9 Semleges

About huggybear

 • Rank
  huggybear
 • Birthday 09/29/1985

Személyes információ

 • Neme
  Férfi

MOTE clubcard

 • Autó(k)
  Astra G, Astra H
 • City
  Veszprém

Recent Profile Visitors

2,734 profile views
 1. Sziasztok! A csomagtér ajtón lévő Corsa felirat lejött. Bontóban kaptam, de kérdés, hogy mivel ragasszam fel? Azt mondta a srác, hogy kétoldalas ragasztó a legjobb, de abból meg 1000 féle van. Tudnátok segíteni, csinált már valaki ilyet? Illetve hogyan tudom nagyjából jó helyre tenni? Köszi. G.
 2. Sziasztok! Az utóbbi időben arra lettem figyelmes, hogy az ülésem elég rendesen kattog majd nyikorog. Ez a tipikus hiba vagy más lehet? A kattogás miatt kérdezem. Nagyon köszi. G.
 3. Nagyon köszönöm, még nem tudom mikor jutok odáig, de jelentkezni fogok, ha sikerült. G.
 4. Bocsánat, úgy értettem, hogy ha leszedtem a fedelet akkor a motorban mit keressek, mit ellenőrizzek, stb.? Paszta milyen legyen? Loctite 5910 megfelelő? Köszi. G.
 5. Ezzel elég rosszul hangzik . Mit kell figyeljek, ha leszedem a szelepfedelet? Apropó szelepfedél, egy tömítést is kell ezalatt cserélnem, milyen pasztát javasoltok? Köszi. G.
 6. Sziasztok! Végre ideértem a videóval: https://drive.google.com/file/d/1eDnuddHw8VjvFqOFi6--OqZDOQ-dFcF8/view?usp=sharing Ez alapján van tippetek? Köszi. G.
 7. Szia! Sajnos nem tudom megmondani, hogy mióta áll fenn a jelenség, mert június 22.-én került a családhoz az autó, azóta elvileg ilyen. Meg fogom bontani a motort aztán megnézem. Bár lutrira nem akarom megvenni a hidrotőkéket, de erre majd keresek valami megoldást. Egyébként melegen is kopog egy kicsit. Megpróbálok videót csinálni róla, hátha többet tudtok meg belőle. Nagyon köszi. G.
 8. Szia! Köszönöm az infót. Hogyan tudom megállapítani, hogy mivel van a baj? Bontsam szét a motort és nézzem meg a feszességet? Köszi. G.
 9. Sziasztok! Egy kis tanácsot szeretnék kérni. Z12XEP hidegen kb. 20-30 másodpercig iszonyat hangot produkál, úgy kopog a motor mit valami rossz traktor. Azt tudom, hogy ez nem normális és azt gyanítom, hogy a hidrotőke ment ennyire szét viszont azt nem tudom, hogy mennyire lehet/érdemes ezt így sokáig használni.? Nagy baj, ha így használjuk vagy inkább essek neki és csináljam meg? Nagyon köszi előre is. G.
 10. Sziasztok! Került a családhoz egy 1.2-es C Corsa, 160e km-rel. 5W30 vagy 10W40 olajat érdemes beleönteni? Előre is köszi. G.
 11. Sziasztok! Ma sikerült nekiállnom a toronycsapágy ellenőrzésének, de nem "mertem" kiszedni a külső kormány összekötőt, mert nincs a menetes rész közepében kulcsnyílás, így ha megfordul mikor szedem szét, akkor nem fogom tudni szorosra húzni, tehát nem fogom tudni összerakni. Jól gondolom? Lehet veszek egy új gömbfejet aztán szétszedem utána és akkor nem lehet gond. A szilentet mindenképp cserélni akarom mert csúnya rozsdás és félek, hogy kiszakad. Mit gondoltok? Köszi. G.
 12. Szia! Remek ötlet, köszönöm a tippet, ez nem jutott eszembe, így ki tudom szűrni a toronycsapágy hibát. Holnap le is kapom a kereket aztán ránézek. Este jelentkezem. Köszi még egyszer. G.
 13. Sziasztok! Megnéztem délelőtt az autót, felemeltem, mozgattam a kereket, 9-12 órás fogásban és 6-12-ben is, feszegettem pajszerral is, de semmi. Szerintem a talpas rendben van. A ropogás nem tudom honnan jön, de nem onnan. Amit észrevettem, hogy a toronycsapágy kupakját levéve tetemes rozsda fogadott, így azt szét kell szednem, mielőtt a lengéscsillapítóm napvilágot lát a motorháztetőn keresztül. Lehet az, hogy a rozsda miatt tönkre ment a csapágy és az morog? Fura, hogy nem mindig adja, van, hogy mennem kell egy kicsit az autóval ha ezt a ropogó hangot akarom hallani. Mit tanácsoltok, mi
 14. Hogyan tudom azt ellenőrizni? Ránézésre nem szakadt a gumija illetve aknából ha mozgatom az autót nem látok különöset? Esetleg emeljem meg és úgy mozgassam a kereket? Nagyon köszi. G.
×
×
 • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.