Jump to content

KMilán

Fórumlakó
 • Hozzászólások

  300
 • Csatlakozott

 • Utolsó látogatás

 • Days Won

  6

KMilán last won the day on Augusztus 19 2017

KMilán had the most liked content!

Hírnév

59 Segítőkész

KMilán névjegye

 • Felhasználói rang
  Fórumlakó
 • Születésnap 1991-02-13

Személyes információ

 • Neme
  Férfi

MOTE klubkártya

 • Autó(k)
  Jelenleg nincs
 • Város
  Bakonyoszlop

Legutóbbi látogatók

945 profile views
 1. KMilán

  Fogyasztás

  Akkor ez a 7l/100km rendben van. Én 98-as benzinnel etetem, bár az OMV maxmotion 95-öt jobbnak éreztem annó a G-ben, csak hát azt nem volt érdemes beletenni. Főleg, hogy csak akkor volt érezhető bármi változás, ha az autópálya mellett tankoltam meg. Így marad a 98, amit most 346-ért mértek. Teletankoltam, legközelebb lesz egy kis matek is, kíváncsi leszek mennyire pontos a BC. A Tank elvileg 52L, a BC azt írta, még van hátra 50 KM, ugyanakkor a lámpa még nem jelezte sárgán, hogy fogyóban. Vagy ennél nem tenné? Így ment bele 44,61 L benzin. Vagyis a BC 7l üzemanyagra írt 50 Km megtehető távot. Köszönöm.
 2. KMilán

  Fogyasztás

  A16XER esetén kinek milyen fogyasztások jönnek ki? BC alapján nálam az új téli gumikkal aligha akar bemenni 7 liter alá, 6,9l/100 km volt eddig a legalacsonyabb érték. Amikor elhoztam az autót, régi,7 éves téli gumi volt rajta, az már kevésbé tapadt és 6.8 volt vele a fogyasztás stabilan. Ez a 7 liter normális ilyen időben? Klíma nem megy.
 3. KMilán

  Légkondicionáló rendszer (klíma) és fűtőrendszer

  Melyikre gondolsz? A külső-belső levegőkeringetés váltó zsalu a kesztyűtartó mögött a ventilátor felett, valamint digitális klímánál a középkonzol mögött lévő légterelőket is egy kis motor mozgatja közvetlenül mechanikusan. A gomb megnyomására nem történik semmi, vagy ha a klímavezérlő középső nagy tekerőjét állítod? Jó lenne tudni, hogy manuális, vagy digitális klímád van.
 4. KMilán

  Egyéb csevegés

  Köszönöm szépen, akkor ötletelek majd... igazából azért kérdeztem, mert a képen látható darabot megfogtam, éppen hozzáértem és mállik szét. Morzsolni lehet, mint a száraz kenyeret. Gondolom a felfelé érkező motorhő miatt elfárad, kiszárad ez a műanyag cső. Reméltem, hogy lehet valahonnan szerezni, mert nem tűnik nagy dolognak, ráadásul utólag is ráhúzható a kábelre.
 5. KMilán

  Egyéb csevegés

  Ilyen kábel csatornát lehet valahol külön venni? http://www.kepfeltoltes.eu/images/2018/12/789JPEG_20170414_181359_1.jpg Ha jól nézem a kábelek csak bele vannak bújtatva, így a csere nem lenne nagy dolog, de sehol se találok ilyet. Lehet venni külön? Vagy ez csak kábelköteggel együtt jár?
 6. KMilán

  Légkondicionáló rendszer (klíma) és fűtőrendszer

  Azt hiszem ezt nevezik cserének.... https://drive.google.com/drive/folders/1L0nNwUmindWx2s60uuTMUPD9z09cihZm?usp=sharing Sikerült azért átpiszkálni, hogy valamennyire zárja a belső légteret, így talán nem fog párásodni az autó. Eddig külső levegő zárt állásban volt.
 7. Én is ezt találtam végül is. MyOpel nem írja még, hogy sürgősen vigyem. Előző tulaj lelkiismeretesen végig hordta márkaszervizbe az autót, így akkor annyira nem kell elsietnem a dolgot ezek szerint. Most 7 év 125.000 Km. Azért szerintem a nyáron meg lesz ejtve a csere. Addig amúgy is csak 1-2 ezer km fog belemenni.
 8. Üdv! Tanácsotokat szeretném kérni, A16XER motor esetében mikor esedékes a vezérlés cseréje? Interneten sok minden kering, 60/90/150 ezer km, valamint 5/7/10 év. Konkrét adatokkal tud valaki szolgálni? Mivel szíjas motor, előbb utóbb úgyis cserélném, de megvárnám vele a következő esedékes olajcserét. (bár gyanítom a kettő nem jár együtt, csak így nem kell kétszer vinni a szerelőhöz) Köszönöm.
 9. KMilán

  Astra G tulajdonosok beszélgetnek erről-arról

  No akkor én hivatalosan is átköltöztem a H astra topikba. Hat hónap autómentes időszak után végül a 2005-ös G helyett 2011-es H lett, szintén ötajtós. Z14XEP helyett A16XER. Remélem ezzel kevesebb problémám lesz. További jó fórumozást.
 10. KMilán

  Fék, futómű, kormánymű

  Üdv! Lehet csak én érzem furcsának a szervót, de nekem nehéznek tűnik a kormány tekerése más autókéhoz képest. A szervó működik, hallani a hangját, csak érzésre nehezebb a kormányzás mint más autónál. Lehet egyébként állítani a szervón, vagy ez olyan, amilyen?
 11. KMilán

  ASTRA H-t vennék, érdeklődök, tanácsot kérek

  Üdvözlet! Érdeklődnék, hogy a H astrához is járt Car Pass, vagy ez már digitális formátumú? (vagy ilyesmi) Gondolom a gyári rádióhoz kell kód, ha leveszik az akkumulátort. vagy nem?
 12. KMilán

  Légkondicionáló rendszer (klíma) és fűtőrendszer

  Üdv! Érdeklődnék, hogy van-e itt valaki, akinek digitális klímás H astrája van. Lenne egy pár kérdésem hozzá. Ha valakinek kedve támadna segíteni, kérem írjon.
 13. KMilán

  ASTRA H-t vennék, érdeklődök, tanácsot kérek

  Még egy kérdés, ha kidobná ezt a hibaüzenetet, akkor mit kell vele csinálni? Hogyan lehet törölni az alacsony hűtőfolyadékszint jelző hibát?
 14. KMilán

  ASTRA H-t vennék, érdeklődök, tanácsot kérek

  Hát majd kiderül. Remélem jobbak lesznek a tapasztalatok, mint a G astrával. Amúgy A16XER motor van benne. Amúgy a belső levegőkeringető csappantyút, ha el lenne törve, hogyan lehet felismerni? A levegő "útján" hallani, mint a G astrában, ha nem állítaná át? Vagy a H astra már variál a ventilátor sebességgel is a kapcsoló nyomkodására?
×

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.