Jump to content

KMilán

Forummember
 • Content Count

  319
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  7

KMilán last won the day on April 26

KMilán had the most liked content!

Community Reputation

61 Segítőkész

About KMilán

 • Rank
  Fórumlakó
 • Birthday 02/13/1991

Személyes információ

 • Neme
  Férfi

MOTE clubcard

 • Autó(k)
  Jelenleg nincs
 • City
  Bakonyoszlop

Recent Profile Visitors

1,034 profile views
 1. Teljesen felesleges nézni a gyárit. Nekem most ez van fent, csak még annó 2500 Ft volt egy másik webáruházból: https://www.conrad.hu/hu/autoradio-antenna-16v-hirschmann-373313.html?utm_campaign=Price_comparison&utm_medium=cpc&utm_source=argep.hu De itt van egy olcsóbb, ez is jó. https://alkatreszek.hu/ta_yj8067_td Meg ez is https://www.somogyi.hu/product/autoantenna-szar-40cm-spiral-m5-90618-13827 Nekem Jacky auto és 4Cars antenna is volt, azok ilyen 500-1000 Ft között vannak. Az eredeti kb 30 cm-en antennánál jobban fogja az FM adókat. De álljon itt egy tapasztaltabb antennákkal foglalkozó embertől egy idézet: " Általában ezek az "antennák" inkább töltenek be design szerepet mint funkcionalitást. Régi autókon 1.5 méteres antennák voltak FM vételre. A fizikát nem lehet meghazudtolni még ezekkel a nyúlfarknyi HUUUUUDEJÓLNÉZKI antenna kezdeményekkel sem. 100MHz hullámhossza 3 méter , ennek a fél hullámhossza ami ideális lenne vételre 1.5 méter. Lehet erősíteni a jelet, de ezzel a zajt is ugyanúgy erősítjük , tehát nesze semmi fogd meg jól. Léteznek az 1/2 azaz estünkben 1.5 méteres, 1/4 75 cm, 1/8 37.5cm, 1/16 hullámhosszú 18.75cm antennák. Viszont ezzel a tört mérettel a vétel is szinte arányosan romlik. A 37.5cm (1/8 hullámhossz) elég közel van a 40 centis antennákhoz, ami talán kicsit jobb mint az a sehova nem méretezett eredeti. "
 2. Üdv! Az első ajtónál kirepedezett a gumikéder, lehet cserélni? Ha igen, mennyire bonyolult, mi kell hozzá? Köszönöm.
 3. Goodyear EfficientGrip Performance 195/65 R15 gumit használ valaki? Mi a véleményetek róla? Én elsőre egy elfogadható áru guminak találom. (persze ha van éppen jó áron...)
 4. Jól néz ki az autó, a Suzuki legnagyobb méretű autója. Viszont nekem nem jön be, van erő a motorban, de vezetni nem valami élvezet. Olyan pattogósan viselkedik, főleg a rossz utakon. Te mit tapasztaltál vele?
 5. Ez elég durva. Szerencsére nekem nincs ilyen hang. A férfi, akitől vettem, munkába járásra használta leginkább, olyan napi 2*35 Km-t tett meg vele autópályán.
 6. Sajnos a hangot nem tudom lejátszani, de kíváncsi vagyok mennyi lesz a javítás költsége. Nekem most 126.000 km van benne, de nem hallom traktorosnak a hangját. Szervizkönyv szerint 5W-30 volt benne mindig is.
 7. Szelepcsere? Ez úgy hangzik, mintha komolyabb problémája lenne a motornak. Mi történt konkrétan? A változó szelepvezérlés állítója szokott tönkremenni, de attól még a szelepek cseréje nem hiszem, hogy indokolt lenne. Hosszú távon használtad esetleg a hibás okoskerekekkel és hagytad, hogy "traktorozzon+?
 8. KMilán

  Fogyasztás

  Gondolom neked ez a 688 km nem bő egy hónap alatt jön össze, így jobban megéri a dízel. Nekem még így is csak úgy sikerült összehozni, hogy többet mentem vele mint amúgy máskor...... egy tank ki szokott tartani legalább másfél hónapig, de van, hogy háromig is.
 9. KMilán

  Fogyasztás

  Nem akartam hinni a BC 6,5 / 100 km kiírt adatnak, de végül 688 megtett km út után 44,7 liter üzemanyag került a tankba. Természetesen teli tanknál nulláztam a számlálókat. Vegyes használat, túlnyomórész tempomattal.Azt hiszem elégedett lehetek.
 10. Ez a szélzaj engemet is idegesít, nálam olyan 60 km/h-tól jelentkezik. Én mondjuk a tetőn lévő csomagtartó fedelére gondoltam, hogy az miatt keletkezik szélzaj.
 11. KMilán

  Egyéb csevegés

  Van amúgy itt a fórum olyan tag, aki Veszprém, vagy GYMS megyében él? Érdekelne, hogy a környéken hol találhatóak megbízható szervizek.
 12. KMilán

  Egyéb csevegés

  Nekem nyáron volt az önindító hiba, így hidegben nem tudtam kipróbálni. De először úgy jelentkezett, hogy harmadik kulcsfordításra indult csak (zsúfolt parkolóban leállítottam, amíg, az éppen haza induló család bepakol és felszabadul egy hely) majd idővel (pár héttel később) már várnom kellett 5-10 percet hogy beinduljon. Ha önindító lesz a hiba forrása, sajnos egyre gyakoribb és rosszabb lesz.
 13. Szerintem neked is Delphi klíma rendszered van és eltörött a zsalu tengelye. Próbáld ki, hogy megnyomod a külső-belső levegő keringető gombját és akkor is ugyan azt hallod-e. Szerintem az lesz a ludas a hangot illetően.
 14. Ezek a ledek mennyire lehetnek jók belső térbe? Sofita ; T10 . Esetleg valakinek biztos forrásból kipróbált ledek, amiket ajánlana? A 150 Lumen 5000K nem lesz nagyon fényes? Láttam szilikon borításos és üveg búrás verziót is, az jobban tetszene, de nem can bus ledek tönnybire. Továbbá ez a hátsó olvasólámpánál a csatlakozó lekaparásos dolog kicsit aggaszt. Ezeknél a típusoknál sajnos nem lehet csak úgy áthajtani az érintkezőt.
 15. Szerintem a belső levegő keringető zsalu (lapát) törött el. Ha kinyitod az autót akkor is csinálja nem? Az állító motor hangja lesz. Ha igazam van, a kesztyűtartó felől fogod hallani a hangot. Digit klíma esetén a középkonzol felől is adhat ki ilyen hangot, de szerintem az csak úgy nem indul be.
×
×
 • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.