Hic Elküldve November28, 2008 Elküldve November28, 2008 te nekem eddig is volt zene bona a kocsimba meg erölködö meg ilyenek ... Zenebona az volt.... :P :) Most meg már hifi lesz.... Pio 9800BT, Emphaser ECP26Neo, Helix E10 egy 1F kondi támogatásával, most meg a T8512.... :P.... :lol: Nézned kéne valami rendes végfokot az Emphaser hajtásához, meg rendes kábelekre cserélni a tyúkbeleket és kész is vagy.. :lol: Megjegyezném, hogy az E10-hez MINIMUM ajánlott kábelméret 25-ös. Ha hozzáveszel még párszáz Watt teljesítményfelvételt (ld. első szett), akkor kijön, hogy min. 35-ös táp kell. Annyi azért elég, szerintem. A 10-es kábel egyébként fain, hogy bent van, mert így behúzónak tudod használni. :lol: Csak jól össze kell forrasztani majd az újjal - nehogy eltörjön behúzásnál a forrasztás, mert akkor ott vagy, ahol a part szakad.
Sonique Elküldve November28, 2008 Elküldve November28, 2008 Zenebona az volt.... :P :) Most meg már hifi lesz.... Pio 9800BT, Emphaser ECP26Neo, Helix E10 egy 1F kondi támogatásával, most meg a T8512.... :lol:.... :lol: Nézned kéne valami rendes végfokot az Emphaser hajtásához, meg rendes kábelekre cserélni a tyúkbeleket és kész is vagy.. :lol: Megjegyezném, hogy az E10-hez MINIMUM ajánlott kábelméret 25-ös. Ha hozzáveszel még párszáz Watt teljesítményfelvételt (ld. első szett), akkor kijön, hogy min. 35-ös táp kell. Annyi azért elég, szerintem. A 10-es kábel egyébként fain, hogy bent van, mert így behúzónak tudod használni. ;) Csak jól össze kell forrasztani majd az újjal - nehogy eltörjön behúzásnál a forrasztás, mert akkor ott vagy, ahol a part szakad. na azért az elötte lévö sem tasco gazdaságos volt csak hát 2002 ben ennyire telt .. az egy Deh-p80mp mac attack 4075 dld "kék" 500watt, az elsö szett szededett vedett volt mondjuk :o már nézegettem kábeleket ...de qrva hidegvan most hogy neki álljak :P elsö szetthez ottvan a mac 4075 ös :P max majdcsak 2csatit hasznalok egy ilyen kabel szett pont elég http://cgi.ebay.de/DIETZ-KABELSET-35-mm-FU...emZ260282386511
Hic Elküldve November28, 2008 Elküldve November28, 2008 ... elsö szetthez ottvan a mac 4075 ös :lol: max majdcsak 2csatit hasznalok ... Vagy megveszed tőlem a Phonocar aktív váltóm és aktívban hajtod a magasat / mélyet.... Vagy veszel még egy pár Emphaser ECP66 kick hangszórót, és ajtópanelbe rakod az ECP26 mélyközéppel.... Van pár lehetőség :lol:
mélykék76 Elküldve November28, 2008 Elküldve November28, 2008 te nekem eddig is volt zene bona a kocsimba meg erölködö meg ilyenek ... Hahóóóóóóóóó SONICelectronix.com :lol:
mélykék76 Elküldve November28, 2008 Elküldve November28, 2008 .... Lehet átmegyek ma este. Adok elfáradt kondit, meg úszóautót :lol: Kiwi vagyok az erősítőre. Lassan olyan garázsod különben, mint egy kiállítóterem :lol:
rtomi Elküldve November28, 2008 Elküldve November28, 2008 Lassan olyan garázsod különben, mint egy kiállítóterem :) Még jó,hogy duplát csinált. :lol: Jobbra a kert felé még bővíthető is. :lol:
mélykék76 Elküldve November28, 2008 Elküldve November28, 2008 Még jó,hogy duplát csinált. :lol: Jobbra a kert felé még bővíthető is. :lol: Estleg lefelé, egy teremgarázs :) :P :P :lol:
Sonique Elküldve November28, 2008 Elküldve November28, 2008 Lehet átmegyek ma este. Adok elfáradt kondit, meg úszóautót :lol: Kiwi vagyok az erősítőre. Lassan olyan garázsod különben, mint egy kiállítóterem :lol: gyere 7 kor éb is akkor indulok
mélykék76 Elküldve November28, 2008 Elküldve November28, 2008 gyere 7 kor éb is akkor indulok Végülis miért ne ? :lol:
Lanti Elküldve November28, 2008 Elküldve November28, 2008 gyere 7 kor éb is akkor indulok elb.sztad.. fél7et keleltt volna mondanod.. esetleg 6-ot :lol: :lol:
Sonique Elküldve November28, 2008 Elküldve November28, 2008 elb.sztad.. fél7et keleltt volna mondanod.. esetleg 6-ot :lol: :lol: hidd el nem basztam el
Hic Elküldve November28, 2008 Elküldve November28, 2008 Akkor ma meeting lesz nálam, vagy mi? :P :lol: De ne húzzuk soká, mert nyolc körül már fürdetés van, és Anikó morog, ha ilyenkor szórakozok..... Na, megyek, viszem is a papucsát.... :lol: :) :P
Atommanó Elküldve November28, 2008 Elküldve November28, 2008 Akkor ma meeting lesz nálam, vagy mi? :P :lol: De ne húzzuk soká, mert nyolc körül már fürdetés van, és Anikó morog, ha ilyenkor szórakozok..... Na, megyek, viszem is a papucsát.... :lol: :) :P Lurdy helyett ma Hic-hez megyünk...zsííííííííííííííír...fel is írom CS-re... :P :lol: :o
mackosajt Elküldve November28, 2008 Elküldve November28, 2008 Lurdy helyett ma Hic-hez megyünk...zsííííííííííííííír...fel is írom CS-re... :lol: :lol: :) ma miért mennél Lurdy-ba? Éhes vagy? Hambizni akarsz? :P
Lanti Elküldve November28, 2008 Elküldve November28, 2008 Lurdy helyett ma Hic-hez megyünk...zsííííííííííííííír...fel is írom CS-re... :lol: :lol: :) gyorsan kiutálnának minekt ha elszúrnám előttük 1x.... :P :P
Sonique Elküldve November28, 2008 Elküldve November28, 2008 Akkor ma meeting lesz nálam, vagy mi? :o :lol: De ne húzzuk soká, mert nyolc körül már fürdetés van, és Anikó morog, ha ilyenkor szórakozok..... Na, megyek, viszem is a papucsát.... :lol: :) :P megfürdetünk mi téged nehogy már ezen bukjon el a dolog :lol: :P :P ;)
coupe Elküldve November28, 2008 Elküldve November28, 2008 http://www.dietz2.biz/produktbilder/23092.jpg Az AGu biztosíték házat felejtsd el...ANL kell oda :) :lol: :lol:
Sonique Elküldve November28, 2008 Elküldve November28, 2008 Az AGu biztosíték házat felejtsd el...ANL kell oda :) :lol: :lol: az Anl és hogy a haz hogy nez ki nem érdekel de valoszinu nem az lessz hanem ez
coupe Elküldve November28, 2008 Elküldve November28, 2008 az Anl és hogy a haz hogy nez ki nem érdekel de valoszinu nem az lessz hanem ez A képen úgy néz ki mintha sima AGU lenne...azért néztem be :) :lol:.Nem is az a lényeg hogy néz ki..... :lol:
FPeter Elküldve November28, 2008 Elküldve November28, 2008 valakinek nincsen óccóé valami jobbfajta 16 centis mélyközepe / szettje?
Sonique Elküldve November28, 2008 Elküldve November28, 2008 valakinek nincsen óccóé valami jobbfajta 16 centis mélyközepe / szettje? elvileg van megnezem megvane még egy mac audio ...
FPeter Elküldve November28, 2008 Elküldve November28, 2008 elvileg van megnezem megvane még egy mac audio ... köszi, de ilyen kategóriásom van, és felfelé szeretnék lépni :lol:
Hic Elküldve November28, 2008 Elküldve November28, 2008 köszi, de ilyen kategóriásom van, és felfelé szeretnék lépni :lol: Akkor az meg nem ócó..... :) :lol: Ezt árulja a srác már 1-2 hete: Rainbow CS265. Nem hiszem, hogy ennyiért jobbat kapsz. Újonnan 44k. Ehhez van egy pár kick pluszba, a kettő együtt már nagyon komoly lenne. Ajtópanelt csináltatsz legfeljebb. Esetleg DLS R6A - 38k. Bár ez már az új változat, nekem még a Morel féle van, ez kicsit más. Vagy újonnan: MTX THS652 - vagy RF P162S - ezek 28k, de ez az alja. Rainbow CSX265, - 32k Morel TE6.2 - 50k - ez már vitán felül áll. 50k-n felül már nem vennék hangszórót, csak ha nagyon komoly terveim vannak vele, és az autót is legalább 3-4 évre tervezném.
Hic Elküldve November28, 2008 Elküldve November28, 2008 az Anl és hogy a haz hogy nez ki nem érdekel de valoszinu nem az lessz hanem ez ... Ez nem mini ANL? Mert elég kicsinek tűnik......az is megy 200A-ig, nem gond, csak mondom.... Inkább ILYET. Az enyém is ilyen, csak nincs benne csilivili ampermérő. ENNÉL már a szállítás is baráti. EZ MEG nekem kif. tetszik, bár asszem ez mini ANL szintén. Ez 5 rugó se lenne az egész, hazaszállítva.
mélykék76 Elküldve November28, 2008 Elküldve November28, 2008 megfürdetünk mi téged nehogy már ezen bukjon el a dolog :P :P :lol: :o Simán :lol: :lol: :)
Recommended Posts