Jump to content
OPEL MAGAZIN és TUDÁSTÁR

Recommended Posts

Elküldve

Amúgy felbukkant egy régi kaposvári cartárs is a fronton: Szabyka. Neki is egy dízel F astra-ja volt, és az ideiglenes megingása után ismét opelezni szeretne. Remélem összejön neki, és csatlakozik majd a csapathoz!

Elküldve

Csak tényleg nyerjen valaki. :huh:

Most amúgy lottóztam, mert álmodtam... ha azt nézzük, majdnem minden szám bejött, csak van ami az 5-ösön, van ami a hatoson, és van ami a skandinávon. :lol:

Elküldve
Csak tényleg nyerjen valaki. :huh:

Most amúgy lottóztam, mert álmodtam... ha azt nézzük, majdnem minden szám bejött, csak van ami az 5-ösön, van ami a hatoson, és van ami a skandinávon. :lol:

holnap veszek lottót ! esküszöm ! :)

Elküldve
Valaki nem tudja véletlenül, hogy hogyan tudom átírni a kép alatt FÓRUMLAKÓ szöveget??? Mintha úgy rémlene, hogy 150 hozzászólás után van rá lehetőség... :huh: :lol: :) :)

Vezérlőpultban adatok szerkesztése, felhasználó titulusa.

Elküldve

Sziasztok!

Nincs valakinek kölcsönbe (cserébe) első irányjelzője és hátsó lámpája párban? Olyan kellene, ami átmegy a műszakin :)

Ha tud valaki olcsón örökbe, úgy is jó lenne :)

Idén szerelő viszi a kocsit műszakira, és parázik mindentől :)

Elküldve
Sziasztok!

Nincs valakinek kölcsönbe (cserébe) első irányjelzője és hátsó lámpája párban? Olyan kellene, ami átmegy a műszakin :)

Ha tud valaki olcsón örökbe, úgy is jó lenne :)

Idén szerelő viszi a kocsit műszakira, és parázik mindentől :)

Csak nem a szomszéd? :D

Elküldve

Amúgy elég balfax vagyok, tegnap este jutott eszembe, hogy mostanában jár le a műszakim is. Az a mostanában ma van :)

Szerencsére nincs komolyabb gond a kocsival, a kéziféken kell állítani, meg egy első lengőkarszilentet kell cserélni. No, meg a lámpákat kell szabályosra alakítanom :)

Elküldve
Mosd le a lámpákat lakbenzinnel vagy nitróval de vigyázz nehogy megmarja. :)

A sötétítést utánna már megtudjuk oldani.

Az előző vizsgán is ezt játszottam, de nincs kedvem megint ezzel szarakodni :)

Amúgy Te milyen sötétítésre gondolsz? Festék, vagy fólia?

Elküldve
Nem, ez egy másik. A szomszédod szerintem nem egy parázós típus. :)

Okos műszakit is tud?

Sztem biztos! Kérdezd meg! Nekem májusban jár le a műszaki is meg a zöldkártya is!

Elküldve
Sztem biztos! Kérdezd meg! Nekem májusban jár le a műszaki is meg a zöldkártya is!

Már lebeszéltem a régi szerelőmmel.

Nem szeretnéd kipróbálni, hogy hogyan állna a kocsidnak a sötétített index meg a hátsó lámpa? :) :)

Elküldve
Már lebeszéltem a régi szerelőmmel.

Nem szeretnéd kipróbálni, hogy hogyan állna a kocsidnak a sötétített index meg a hátsó lámpa? :) :)

Mekkora meló? Meg mikor akarod végrehajtani? Ha ezzel segítek....

Vmelyik hátsó lámpabúrám be van repedve kicsit, azt nemtom mennyire értékelik.

Elküldve
Mekkora meló? Meg mikor akarod végrehajtani? Ha ezzel segítek....

Vmelyik hátsó lámpabúrám be van repedve kicsit, azt nemtom mennyire értékelik.

Kb 10-15 perc. Még nem tudom, hogy mikorra kapok időpontot.

Most voltam bontóban, ezek tényleg nem normálisak. 1 db irányjelző 2200Ft! :)

Elküldve

Épfuokítónál próbáltad már a műszakit? Nekem csak a sötétített első ablakokat kellett kiszedni, de a xenon, házi hátsó dob maradhattak. Szóval elég rugalmasak.

Más. 1-2 forintokat összegyűjtjük vkinél? Málam már van kb 500 ft.

Elküldve

Csáááá fiatalok.:-)

Kicsit eltüntem, de megen vagyok.

ha minden igaz, pénteken elintézem a klubtagságit.

Mármint a rávalót.:-)

Öregszik az autó, és mindig van vele valami.:-(

Elküldve
Épfuokítónál próbáltad már a műszakit? Nekem csak a sötétített első ablakokat kellett kiszedni, de a xenon, házi hátsó dob maradhattak. Szóval elég rugalmasak.

Más. 1-2 forintokat összegyűjtjük vkinél? Málam már van kb 500 ft.

Már be van jelentve a kocsi február 8-ra.

Nálam is van egy rakás, 10-én majd összedobjuk. Próbálok valami gyűjtőedényt szerezni (ezt már Mackósajtnak is ígértem :) ), aztán a melóhelyen kirakom.

Guest
Ez a téma már lezárult.
  • Create New...

Fontos információ

Sütiket (cookies) helyeztünk el az eszközén, hogy segítsünk a webhely jobbá tételében. Módosíthatja a sütik beállításait , különben feltételezzük, hogy rendben van a folytatás.