Lomha 8V Elküldve Február12, 2008 Elküldve Február12, 2008 :) Szal vannak itt fogorvosok is?? :) Klubbon belüli fogászat :D akkor ez nem is fáj annyira :) Hát a fogorvostól messze vagyok, de a csípőfogót profin kezelem! :lol:
kojakarettenetes Elküldve Február12, 2008 Elküldve Február12, 2008 Megyünk a Kojak-hoz nyulat enni, és kecskét kergetni féltéglával. :) :) :) Volt kirántott asztalfiók is. :D Kojak ??? A nyulak sajnos most elfogytak, de kb 2 hónap és lesznek megint. Kaposváron mondjuk HAM-Piz. Jó hely, nem agyatlanul drága.
kojakarettenetes Elküldve Február12, 2008 Elküldve Február12, 2008 Ööööö. Nekem a logora azt mondja, hogy probléma az oldal betöltése közben.
mackosajt Elküldve Február12, 2008 Elküldve Február12, 2008 Nekem tegnap tört ki a difi fölött a váltóházam minden előjel nélkűl. Kb.60-nál. uhh... kitört a váltóházból is? vazze, akkor én még örüljek, hogy "csak" a difi bolygóművéből távozó fogak csak a belső részeket tették tönkre az ősszel. :)
Lomha 8V Elküldve Február12, 2008 Elküldve Február12, 2008 Tényleg, nekem miért nem rakja ki a képem?Az már tagsághoz kötött?Jövőhéten megyek és megszánom a MOTE-t egy 5000-el! :)
mackosajt Elküldve Február12, 2008 Elküldve Február12, 2008 Tényleg, nekem miért nem rakja ki a képem?Az már tagsághoz kötött?Jövőhéten megyek és megszánom a MOTE-t egy 5000-el! :) avatar-nak töltötted fel, vagy személyes fotónak? Előbbinek kéne, és akkor itt oldalt megjelenne a neved alatt. :)
Xray Elküldve Február12, 2008 Elküldve Február12, 2008 Kell ez neked? :) :) Hú ez kemény.....:) igen.... ez kedvenc.... a végén egy kis esztétkia ellenörzés : "Nézz ide vigyorogjál" :D :lol: :lol: :lol:
Lomha 8V Elküldve Február12, 2008 Elküldve Február12, 2008 avatar-nak töltötted fel, vagy személyes fotónak? Előbbinek kéne, és akkor itt oldalt megjelenne a neved alatt. :) Köszi, igazad volt, én qrtam el.Aki ismer, ezen meg sem lepődik... :)
Xray Elküldve Február12, 2008 Elküldve Február12, 2008 Hát a fogorvostól messze vagyok, de a csípőfogót profin kezelem! :) Ha nemfáj akkó hozzádmék húzatni :)
Xray Elküldve Február12, 2008 Elküldve Február12, 2008 ....én qrtam el wehehehe na ezzel nem csak te vagy így :) :)
Lomha 8V Elküldve Február12, 2008 Elküldve Február12, 2008 Ha nemfáj akkó hozzádmék húzatni :) Ha nem gáz, hogy esetleg az állkapcsodból is kiemelek egy darabot, akkor nyugodtan! :)
Xray Elküldve Február12, 2008 Elküldve Február12, 2008 Ha nem gáz, hogy esetleg az állkapcsodból is kiemelek egy darabot, akkor nyugodtan! :) Majd pótoljuk :) de bizti ocsóé csinálod klubbon belül :) :D :lol:
ivannorbi Elküldve Február12, 2008 Szerző Elküldve Február12, 2008 A pofámban egy fog mínusz, a pénztárcámban meg 15K mínusz :D De élek és virulok! :lol: Az a foghúzós videó sem rossz! :) :) :) Valamivel gyorsabbak voltak az alkeszok, mint a fogorvos. No, meg jóval olcsóbbak is. Bár egy bölcsességfoggal nem tudom mit kezdenének?
Xray Elküldve Február12, 2008 Elküldve Február12, 2008 A pofámban egy fog mínusz, a pénztárcámban meg 15K mínusz :lol: De élek és virulok! :D Az a foghúzós videó sem rossz! :) :) :D Valamivel gyorsabbak voltak az alkeszok, mint a fogorvos. No, meg jóval olcsóbbak is. Bár egy bölcsességfoggal nem tudom mit kezdenének? 15000ft egy húzás??? :) az nekem egy tank benyó... a fogadtat meg odaadják a Gyurtsány Fecának mert ha ígyfolytatja nemsoká nem marad neki :lol: :lol:
ivannorbi Elküldve Február12, 2008 Szerző Elküldve Február12, 2008 15000ft egy húzás??? :) az nekem egy tank benyó... a fogadtat meg odaadják a Gyurtsány Fecának mert ha ígyfolytatja nemsoká nem marad neki :) :) Szerintem a bölcsességfog nem a normál kategóriájú húzások közé tartozik, de az tény, hogy nem egy olcsó fogorvosnál (szájsebésznél) voltam. Viszont cserébe pikk-pakk ment, amikor fogta a tűt és cérnát, kérdeztem, hogy már kint is van?!
Lomha 8V Elküldve Február12, 2008 Elküldve Február12, 2008 Majd pótoljuk :) de bizti ocsóé csinálod klubbon belül :) :) :D Neked mint első kuncsaftnak, tök ingyen! :lol:
Lomha 8V Elküldve Február12, 2008 Elküldve Február12, 2008 A pofámban egy fog mínusz, a pénztárcámban meg 15K mínusz :D De élek és virulok! :lol: Az a foghúzós videó sem rossz! :) :) :) Valamivel gyorsabbak voltak az alkeszok, mint a fogorvos. No, meg jóval olcsóbbak is. Bár egy bölcsességfoggal nem tudom mit kezdenének? Tényleg elég drága volt, de legalább gyorsan megvolt, az is valami. :lol:
ivannorbi Elküldve Február12, 2008 Szerző Elküldve Február12, 2008 Tényleg elég drága volt, de legalább gyorsan megvolt, az is valami. :) 30%-ot visszakapok az adómból, úgyhogy az majd csökkenti egy kicsit az összeget.
Xray Elküldve Február12, 2008 Elküldve Február12, 2008 Norbi kellene valami szentbeszéd Nevek mikor hol miylen hangulatban hogymentünk haza vagy hosem :) valami kis dumcsit összetudsz dobni??:) A nevek nemgond ilyesmi mert látom oklevélen de még is böffentsél valamit PLS köszi :D :)
Lomha 8V Elküldve Február12, 2008 Elküldve Február12, 2008 30%-ot visszakapok az adómból, úgyhogy az majd csökkenti egy kicsit az összeget. Akkor legalább egy negyed tank lesz belőle! :)
ivannorbi Elküldve Február12, 2008 Szerző Elküldve Február12, 2008 Ok! Megpróbálok írni egy kisebb történetet.
Xray Elküldve Február12, 2008 Elküldve Február12, 2008 Ok! Megpróbálok írni egy kisebb történetet. Oké várom a képek már kintvannak :) :)
Xray Elküldve Február12, 2008 Elküldve Február12, 2008 Akkor legalább egy negyed tank lesz belőle! :) :) na igen az éltető benya :D Mikor megvettema kocsit abban ahónapban 40 et tankoltam el kb :)
ivannorbi Elküldve Február12, 2008 Szerző Elküldve Február12, 2008 Akkor legalább egy negyed tank lesz belőle! :) Hát, nekem ez a fog egy tank naftámba kerül, mire minden a helyére kerül. Egy fél tanknyit visszakapok, igaz, csak jövőre :) Azért tök szar érzés, hogy egy ép foggal kevesebb van a pofámban :)
Lomha 8V Elküldve Február12, 2008 Elküldve Február12, 2008 Norbi kellene valami szentbeszéd Nevek mikor hol miylen hangulatban hogymentünk haza vagy hosem :) valami kis dumcsit összetudsz dobni??:) A nevek nemgond ilyesmi mert látom oklevélen de még is böffentsél valamit PLS köszi :D :) Párunk neve nem volt rajta, csak az alapítóké.
Recommended Posts