Alex0403 Elküldve Augusztus12, 2011 Elküldve Augusztus12, 2011 És olyat hol kapok és mennyi az ára? Kasznis bele tudja tenni nekem? Hogy hol kapsz olyat....mondjuk interneten: Pl itt vagy itt vagy itt Google jó barát!! :) A kasztnis be tudja rakni igen...persze plusz zsetonért....ingyééé nem fogja neked befaragni. A befaragást értsd szó szerint, mivel nem gyári. Ja...és értelem szerűen fényezés után rakd be, mikor már kész, mert egyrészt útba lesz a fényezőnek, másrészt alatta komolyan le kell kezelni!! :D
ivanyii Elküldve Augusztus12, 2011 Elküldve Augusztus12, 2011 Hogy hol kapsz olyat....mondjuk interneten: Pl itt vagy itt vagy itt Google jó barát!! :D A kasztnis be tudja rakni igen...persze plusz zsetonért....ingyééé nem fogja neked befaragni. A befaragást értsd szó szerint, mivel nem gyári. Ja...és értelem szerűen fényezés után rakd be, mikor már kész, mert egyrészt útba lesz a fényezőnek, másrészt alatta komolyan le kell kezelni!! :D Mostmár csak valami jó mestert kell keresni aki megcsinálja:):)
Alex0403 Elküldve Augusztus12, 2011 Elküldve Augusztus12, 2011 Mostmár csak valami jó mestert kell keresni aki megcsinálja:):) Azokból kevés van.... :D
pszilaj Elküldve Augusztus12, 2011 Elküldve Augusztus12, 2011 Mostmár csak valami jó mestert kell keresni aki megcsinálja:):) Nekem van egy nagyon ügyes kasztnis(karosszéria munka és fényezés) ismerősöm. Ha gondolod megadom a telefonszámát és meg tudsz vele beszélni mindent. Ja és ha esetleg számít, akkor Balkány mellett dolgozik a srác.
ivanyii Elküldve Augusztus12, 2011 Elküldve Augusztus12, 2011 Nekem van egy nagyon ügyes kasztnis(karosszéria munka és fényezés) ismerősöm. Ha gondolod megadom a telefonszámát és meg tudsz vele beszélni mindent. Ja és ha esetleg számít, akkor Balkány mellett dolgozik a srác. AZ jó lenne ez majd szeptember elején lenne esedékes Mert akkora lesz meg a pénzem.
pszilaj Elküldve Augusztus12, 2011 Elküldve Augusztus12, 2011 AZ jó lenne ez majd szeptember elején lenne esedékes Mert akkora lesz meg a pénzem. Hát általában előre be kell hozzá jelentkezni. Nekem is csak kb. egy hónapra tudott időpontot adni. Vasárnap odaadtam a kocsit és pénteken mehettem is érte. Igaz, hogy az íveket én vettem, de a festéket rábíztam. Ő a szakember. Privát üzenetben küldöm a számát!
Porter Elküldve Augusztus13, 2011 Elküldve Augusztus13, 2011 Jó! Ha jól megcsinálják, és ha nem hanyagolod el, szánsz egy kis időt a megelőzésre (pl a hátsó ív-nél bevált módszer a fent említett hátsó dob-betét). Akkor nem 2-3év....hanem 5-10év!! :D Van még egy titka a hosszabb élettartamnak. Takarítani kell télen is gyakrabban a kerékjáratot, mert a havas-saras latyak érdekes dolgokat tud művelni, főleg sóval keverve. Szerencsére nálunk van forróvízes autómosási lehetőség a benzikútnál. Rendszeresen kiszoktam veretni, főleg hátul. Mivel az enyém Caravan, jobban beül a sár meg a trutyi. Sajnos nincs műanyag doblemez hátul... De épp a műszaki előtt néztem meg a hátsó doblemez épségét. Olyan egészséges hangja van mintha most gurult volna le a szalagról. Pedig 15 éves lesz októberben a kicsike :)
X18XE Elküldve Augusztus13, 2011 Elküldve Augusztus13, 2011 Sziasztok, Van egy 97-es caravan-om, és beázással van gondom :) Esős időben a bal hátsó tetőkárpit környéke nyirkos, vizes. Most mostam le, és a bal hátsó üveg belső oldalán vízcseppek lettek :S Létezik, hogy a tetősín-karosszéria találkozásánál jut be a víz? Vagy máshol is van lehetősége beázni ? Előre is köszönöm.
zotya975 Elküldve Augusztus14, 2011 Elküldve Augusztus14, 2011 Sziasztok, Van egy 97-es caravan-om, és beázással van gondom :) Esős időben a bal hátsó tetőkárpit környéke nyirkos, vizes. Most mostam le, és a bal hátsó üveg belső oldalán vízcseppek lettek :S Létezik, hogy a tetősín-karosszéria találkozásánál jut be a víz? Vagy máshol is van lehetősége beázni ? Előre is köszönöm. Átt van fúrva a tető ahol a sín fel van fogatva, ott szokott bejutni avíz vagy az antenánál. Tetőkárpit leszedés nélkül nem férsz hozzá.
X18XE Elküldve Augusztus14, 2011 Elküldve Augusztus14, 2011 Átt van fúrva a tető ahol a sín fel van fogatva, ott szokott bejutni avíz vagy az antenánál. Tetőkárpit leszedés nélkül nem férsz hozzá. A tetőkárpit leszedése mekkora munka? Kell hozzá vmi spéci szerszám ? Vagy csak a hátsó felét kell "lebontani" ? Leszedés után vissza lehet normálisan rakni a kárpitot, vagy kellenek hozzá patentok vagy hasonlók ? Köszi!
zotya975 Elküldve Augusztus15, 2011 Elküldve Augusztus15, 2011 A tetőkárpit leszedése mekkora munka? Kell hozzá vmi spéci szerszám ? Vagy csak a hátsó felét kell "lebontani" ? Leszedés után vissza lehet normálisan rakni a kárpitot, vagy kellenek hozzá patentok vagy hasonlók ? Köszi! Azokat a műanyag elemeket kell leszedni amik szemmel láthatóan is fogják. Napellenzők, kapaszkodók, A-B -oszlop takarói. Én az ajtókédereket fent hagytam. Csak a hátsó felét szerintem nem tudod megbontani, annyira nem rugalmas, hogy le lehessen hajtani.
Porter Elküldve Augusztus15, 2011 Elküldve Augusztus15, 2011 Azokat a műanyag elemeket kell leszedni amik szemmel láthatóan is fogják. Napellenzők, kapaszkodók, A-B -oszlop takarói. Én az ajtókédereket fent hagytam. Csak a hátsó felét szerintem nem tudod megbontani, annyira nem rugalmas, hogy le lehessen hajtani. Félő, hogy megtörne a szövet alatti préseltlemez. Inkább ne kockáztass, vedd ki egyben
Gabibácsi Elküldve Augusztus15, 2011 Elküldve Augusztus15, 2011 Tanksapka fedelem nem záródik be jól, mert eltört a fekete műanyag basz, oszt most nyitva van kicsit az ajtó mindig valaki találkozott ilyennel? hogy lehet megoldani?
Dáwid Elküldve Augusztus15, 2011 Elküldve Augusztus15, 2011 Tanksapka fedelem nem záródik be jól, mert eltört a fekete műanyag basz, oszt most nyitva van kicsit az ajtó mindig valaki találkozott ilyennel? hogy lehet megoldani? Az ajtóról tört le a pöcök, vagy az ajtónyílás szélén a patent? :) Mondjuk tökmindegy, ami el van törve, azt ki kell cserélni, addig pedig örülni, hogy fehér szigszalag színű autód van :D
Gabibácsi Elküldve Augusztus15, 2011 Elküldve Augusztus15, 2011 Az ajtóról tört le a pöcök, vagy az ajtónyílás szélén a patent? :) Mondjuk tökmindegy, ami el van törve, azt ki kell cserélni, addig pedig örülni, hogy fehér szigszalag színű autód van :D Az ajtónyílás szélén a fekete patent egyik fele. azt a nagy fekete "baszást" lehet cserélni?
Dáwid Elküldve Augusztus15, 2011 Elküldve Augusztus15, 2011 Az ajtónyílás szélén a fekete patent egyik fele. azt a nagy fekete "baszást" lehet cserélni? Nem olyan nagy az. Csak maga a zár rész, a fekete íves műanyag szerintem külön van. 2 csavar fogja, középen van a patent. Addig zárd magadra a központi-zárat, akkor nem nyílik ki :) :D
Gabibácsi Elküldve Augusztus15, 2011 Elküldve Augusztus15, 2011 Nem olyan nagy az. Csak maga a zár rész, a fekete íves műanyag szerintem külön van. 2 csavar fogja, középen van a patent. Addig zárd magadra a központi-zárat, akkor nem nyílik ki :) :D nem gyári a központi záram :D most kötöttem be a csomagtartót is tanksapkához meg már küldik a zárat, de úgy nehéz lesz majd bezárni hogy eláll és nem is a lyukba megy bele a vas :D
Dáwid Elküldve Augusztus15, 2011 Elküldve Augusztus15, 2011 nem gyári a központi záram :D most kötöttem be a csomagtartót is tanksapkához meg már küldik a zárat, de úgy nehéz lesz majd bezárni hogy eláll és nem is a lyukba megy bele a vas :D Akkor marad az "a" verzió :D Visit My Website :)
öcsibácsi Elküldve Augusztus15, 2011 Elküldve Augusztus15, 2011 Az ajtónyílás szélén a fekete patent egyik fele. azt a nagy fekete "baszást" lehet cserélni? Megnézzem, hogy van-e? Szerintem akad, csak még nem tudom milyen állapotú. Küldök 1 -2 fotót róla. :)
Porter Elküldve Augusztus15, 2011 Elküldve Augusztus15, 2011 Szerintetek F Astrába be lehet rakni a G elsőüléseket?
Dáwid Elküldve Augusztus15, 2011 Elküldve Augusztus15, 2011 Szerintetek F Astrába be lehet rakni a G elsőüléseket? Be, de szerintem kényelmetlen :)
Gabibácsi Elküldve Augusztus15, 2011 Elküldve Augusztus15, 2011 Akkor marad az "a" verzió :D Visit My Website :) csodálatos :D
Gabibácsi Elküldve Augusztus15, 2011 Elküldve Augusztus15, 2011 Megnézzem, hogy van-e? Szerintem akad, csak még nem tudom milyen állapotú. Küldök 1 -2 fotót róla. :D király lenne, akkor várok az utalással addig :)
invictus Elküldve Augusztus15, 2011 Elküldve Augusztus15, 2011 Be, de szerintem kényelmetlen :) A kihúzható combtámaszos az tetszetős és kényelmes. :D
Dáwid Elküldve Augusztus15, 2011 Elküldve Augusztus15, 2011 A kihúzható combtámaszos az tetszetős és kényelmes. :D A kihúzható combtámaszt nem szabad nekem emlegetni, mióta a Zoli betolta a kombóba olyan drágáért :D , a mezei meg szerintem kényelmetlen :)
Recommended Posts