Jump to content
OPEL MAGAZIN és TUDÁSTÁR

Recommended Posts

Elküldve

Na ne! ??? Azt állítja valaki, hogy adtak ki Monzát diesel motorral. És a propaganda lapok méééééé :smartass: nem írnak erről? sehol nincs róla jegyzet.. Én nem tudok erről.

Elküldve

Sztem azért nem írnak róla, mert ki az a butus, aki dieselt kér egy Monza-ba??

De ha jól tudom a comprex D motort az Irmscher csinálta, tehát el tudom képzelni, hogy valaki kérte/kérhette Monza-ba is.

• 2 weeks later...
Elküldve

El képzelhető. Csak semmi olyan cikk nincs ami erről írna. pedig körbe néztem, minden külföldi oldalon is. Még a Kölni ismerősöm az még nem válaszolt erre a kérdésemre.

Mondjuk egy kemény dieselt talán én is bele tennék. ez lenne a napi autó, a benzines meg a kiállításra vivős. 1 papirkán :omg:

Elküldve

Bocs, hogy beleugatok, de a Monzát szeretik némelyek keverni a senatorral, mert technikailag sok a hasonlóság - a motorkínálatban is. Opeleknél egyes tipusok meg kivitelek csak bizonyos piacra lettek eladva, de mondjuk én ezekben a tipusokban nem vagyok szakértő, de a senator szerintem volt diesel motorral is, aztán innen lehet a kavar, hogy a monza alapjaira tették a senatort, vagy fordítva... :) nemtom... én csak annyit akartam mondani, hogy diesel helyett jobban jársz az LPGvel,a diesel a legkárosabb, legtöbb szemetet kibocsájtó üzemanyag - én nem is értem, hogy képzelték azt üzemanyagként felhasználni, mikor az autógáz ezerszer környezetbarátabb, olcsóbb melléktermék....

Elküldve

Bocs, hogy beleugatok, de a Monzát szeretik némelyek keverni a senatorral, mert technikailag sok a hasonlóság - a motorkínálatban is. Opeleknél egyes tipusok meg kivitelek csak bizonyos piacra lettek eladva, de mondjuk én ezekben a tipusokban nem vagyok szakértő, de a senator szerintem volt diesel motorral is, aztán innen lehet a kavar, hogy a monza alapjaira tették a senatort, vagy fordítva... smile.png nemtom... én csak annyit akartam mondani, hogy diesel helyett jobban jársz az LPGvel,a diesel a legkárosabb, legtöbb szemetet kibocsájtó üzemanyag - én nem is értem, hogy képzelték azt üzemanyagként felhasználni, mikor az autógáz ezerszer környezetbarátabb, olcsóbb melléktermék....

lájk...... :)

Elküldve

Na végre kész lett a kormány bőrözésem. :hug: .. és be is rakjuk a kocsiba, hagy villogjon végre valami szép sportos ide - oda forgatható kerek :smartass: .. micsoda. amivel irányítani lehet az autót. :D ......

Ja 78 as Monza Bordó szineiben Bontódik. ha kel valakinek belőle cucc az szoljon. Eleje minden mehet és a cullangok is. a leg kisebb csavartól ami még van ...

Szép napokat.

- Ui: MOTE hétvégi képek már fennt vannak. :evilgrin:

Elküldve

Bocs, hogy beleugatok, de a Monzát szeretik némelyek keverni a senatorral, mert technikailag sok a hasonlóság - a motorkínálatban is. Opeleknél egyes tipusok meg kivitelek csak bizonyos piacra lettek eladva, de mondjuk én ezekben a tipusokban nem vagyok szakértő, de a senator szerintem volt diesel motorral is, aztán innen lehet a kavar, hogy a monza alapjaira tették a senatort, vagy fordítva... :) nemtom... én csak annyit akartam mondani, hogy diesel helyett jobban jársz az LPGvel,a diesel a legkárosabb, legtöbb szemetet kibocsájtó üzemanyag - én nem is értem, hogy képzelték azt üzemanyagként felhasználni, mikor az autógáz ezerszer környezetbarátabb, olcsóbb melléktermék....

ohhh ,kis bárátnőm milyen okosat szolt ,nem hiába szeretem :)

mondjuk hozzá kell tennem hogy volt 2.3 diesel monza kecskeméten és senator is ...

ami a káros dolgokat illeti a dieselel , igy igaz hogy jobb az lpg ,de tudni kell hogy a diesel megy E85 el

is ,de ez a sok dieles "birka" elött titok hogy hogy,ha maguktol nem jönnek rá én ugyan el nem mondom....... :)

Elküldve

...

de tudni kell hogy a diesel megy E85 el

is ,de ez a sok dieles "birka" elött titok hogy hogy,ha maguktol nem jönnek rá én ugyan el nem mondom....... :)

:P :D Kössz... :D

Uff... Ezt is lehet? De hogyarákba? Keverve, nem rázva? Vagy mi kell még hozzá?

Amúgy ez csak a szívósra igaz,nem? Tehát az elektromos adagolós+ common-csodások nem tudnak vele mit kezdeni, nem?

Elküldve

Na végre kész lett a kormány bőrözésem. :hug: .. és be is rakjuk a kocsiba, hagy villogjon végre valami szép sportos ide - oda forgatható kerek :smartass: .. micsoda. amivel irányítani lehet az autót. :D ......

Ez az ami tőlem van? :icon1:

Képet tegyél majd fel vagy küldj!

Elküldve

Na Végre sikerült az Egri Monzát el indítani és szépen jár. Vizsgán sikeresen át ment. Sok küszködés árán meg oldódtak az elektronikai gondjai.

Elküldve

Na Végre sikerült az Egri Monzát el indítani és szépen jár. Vizsgán sikeresen át ment. Sok küszködés árán meg oldódtak az elektronikai gondjai.

mi volt a baja ?

Elküldve

:P :D Kössz... :D

Uff... Ezt is lehet? De hogyarákba? Keverve, nem rázva? Vagy mi kell még hozzá?

Amúgy ez csak a szívósra igaz,nem? Tehát az elektromos adagolós+ common-csodások nem tudnak vele mit kezdeni, nem?

ugy tudom csak szivó motoros alakitható át és hagyományos adagolós!

Elküldve

Mindent tőled tanultam Mester :evilgrin:

nem csak a mester a lényeg. A Tanuló is. Mert fogékony mindenre. :omg: könnyen tanul.

Elküldve

Kedves Barátaim, nem sokára ketté válik a Bordó Monza és elkezdődik a lakatolás nagyobbik része. Hátulja kész lassan. És mikor alá kerül a futómű. Meg nézhetitek a képeket. Alakul az Utánfutó :D

• 2 months later...
  • 2 weeks later...
Elküldve

Kedves Barátom, Volt Monzáját újból hirdetik... Most fele áron adják. Úgy látcik,hogy nehezen tudják eladni. Most itt az alkalom, le vitték az árát.... Ha valaki akarna venni ilyen autót...

• 1 month later...
Elküldve

Sziasztok..

Muszáj ezt meg írni, dokumentálni itt.

Most először sikerült össze hoznom, hogy végre ne csak egy MONZA legyen egy rendezvényen.. Össze jött. :hiya:

Négy MONZA egy helyen . :hug: . Nagyon szép látvány volt. Ritka dolog ez... :o ..

Képek a szokott helyen....Sziasztok....

• 2 months later...
  • 3 months later...
  • 1 month later...
Elküldve

Sziasztok.

Meg akadtam az utánfutó alakítással. Tud valaki Papíros Utánfutót?? lepukkant, Papíros. Lehet Sérült törött is. Vagy olcsón Egyedi papíros kéne... Köszike!! :D

Guest
Ez a téma már lezárult.
  • Create New...

Fontos információ

Sütiket (cookies) helyeztünk el az eszközén, hogy segítsünk a webhely jobbá tételében. Módosíthatja a sütik beállításait , különben feltételezzük, hogy rendben van a folytatás.