zotya975 Elküldve Október23, 2009 Elküldve Október23, 2009 Erre is a gyerek játékából szedted a kereket? :D Amúgy az opel kapcsolók az agila-részleg óta vannak suzukiáknal. Az ignisbe is mentek belefele. Itt vagy te Batman -gyilkos? :D Egy régi iskolánál dolgoztunk, és az ablaktáblák alatt tele volt denevérekkel a fal. Egyet megfogtam, és beraktam egy üres csavarosdobozba, hogy majd odaadom a főnöknek, hogy itt a maradék csavar. :) De annyit kaparászott, hogy megsajnáltam, és elengedtem. Én meg tegnap ilyet fogtam.: Kicsit homályos, mert mindíg bemozdult. :D
Novy Elküldve Október23, 2009 Elküldve Október23, 2009 kemény vagy biztos nem fognék meg denevért.. még ettől a sáskától is kiráz a hideg :D
Dáwid Elküldve Október23, 2009 Elküldve Október23, 2009 Itt vagy te Batman -gyilkos? :D Egy régi iskolánál dolgoztunk, és az ablaktáblák alatt tele volt denevérekkel a fal. Egyet megfogtam, és beraktam egy üres csavarosdobozba, hogy majd odaadom a főnöknek, hogy itt a maradék csavar. :D De annyit kaparászott, hogy megsajnáltam, és elengedtem. Én meg tegnap ilyet fogtam.: http://kep.ivpicture.hu/210431.jpg Kicsit homályos, mert mindíg bemozdult. :D Ilyen nekünk egyszer a riasztó-kezelőpanel kültéri dobozára költözött. vagy egy fél napig ott volt. Amikor becsuktuk a dobozt és bentmaradt a lába akkor azért fenyegetően nézett, de visszanyitotta fater, uténa odébbhúzta hogy bel tudjuk csukni :) :D ott dekkolt még utána is egy pár órát. Volt a riasztó mellé, őr-sáskánk is :D :D
zotya975 Elküldve Október23, 2009 Elküldve Október23, 2009 kemény vagy biztos nem fognék meg denevért.. még ettől a sáskától is kiráz a hideg :D Na jó, a denevért én sem fogtam meg, csal belepiszkáltuk a dobozba. Nem is mondtam még, amikor cseréltem a kereket a Suzukin jött egy Hűha kisgyerekkel, aztán amikor végeztem észrevettem, hogy ugyanazt a kereket tettem fel, mint amit levettem. :D A nőkkel mindíg csak baj van. :D Na B+ ök is jól megjárták.:Klikk ide!. :D Szinte tükör gumik, direktszűró, azt csak a gázt nyomd neki. :)
Novy Elküldve Október23, 2009 Elküldve Október23, 2009 nézelődökegyik nap ah de jó kis csaj másik nap ah de jó kis MILf aztán 3. nap sétálnak együt aha mondom :D azóta kiderült, hogy a bolt mellett ők újjították fel azt a házat, és azóta ot laknak, eléggé hűha kinézetre a lánya is meg az anyuka is, bár neked nem gyere be zotya, mert ez nm folyik.
Dáwid Elküldve Október23, 2009 Elküldve Október23, 2009 Na jó, a denevért én sem fogtam meg, csal belepiszkáltuk a dobozba. Nem is mondtam még, amikor cseréltem a kereket a Suzukin jött egy Hűha kisgyerekkel, aztán amikor végeztem észrevettem, hogy ugyanazt a kereket tettem fel, mint amit levettem. :D A nőkkel mindíg csak baj van. :D Na B+ ök is jól megjárták.:Klikk ide!. :D Szinte tükör gumik, direktszűró, azt csak a gázt nyomd neki. :) az a mélynyomó nagyon meglökte a levegőt, aztán leesett az útról... :D
Laleekirály Elküldve Október23, 2009 Elküldve Október23, 2009 Jöhettetek volna kukoricát törni. :D :D Minek törni, van kombájn! Kölcsönadjam? :D Itt vagy te Batman -gyilkos? :D Egy régi iskolánál dolgoztunk, és az ablaktáblák alatt tele volt denevérekkel a fal. Egyet megfogtam, és beraktam egy üres csavarosdobozba, hogy majd odaadom a főnöknek, hogy itt a maradék csavar. :) De annyit kaparászott, hogy megsajnáltam, és elengedtem. Én meg tegnap ilyet fogtam.: http://kep.ivpicture.hu/210431.jpg Kicsit homályos, mert mindíg bemozdult. :D Ezekből a zöldségekből látok eleget, ha kint vagyunk a határba... Ha rámugrik, nem bántom, inkább röhögök rajta, hogy milyen predator feje van! :D
zotya975 Elküldve Október23, 2009 Elküldve Október23, 2009 nézelődökegyik nap ah de jó kis csaj másik nap ah de jó kis MILf aztán 3. nap sétálnak együt aha mondom :D azóta kiderült, hogy a bolt mellett ők újjították fel azt a házat, és azóta ot laknak, eléggé hűha kinézetre a lánya is meg az anyuka is, bár neked nem gyere be zotya, mert ez nm folyik. Aki nekem tetszik az sem folyik, csak nem úgy néz ki mint Rudi a szertárban. :)
Novy Elküldve Október23, 2009 Elküldve Október23, 2009 Aki nekem tetszik az sem folyik, csak nem úgy néz ki mint Rudi a szertárban. :) tegnap egy tök formás csaj setetszett neked :D de mindegy ez karcsú nő, ez neekd tuti nem jönne be.
Laleekirály Elküldve Október23, 2009 Elküldve Október23, 2009 Na jó, a denevért én sem fogtam meg, csal belepiszkáltuk a dobozba. Nem is mondtam még, amikor cseréltem a kereket a Suzukin jött egy Hűha kisgyerekkel, aztán amikor végeztem észrevettem, hogy ugyanazt a kereket tettem fel, mint amit levettem. :D A nőkkel mindíg csak baj van. :D Na B+ ök is jól megjárták.:Klikk ide!. :D Szinte tükör gumik, direktszűró, azt csak a gázt nyomd neki. :) Azok sem 50-el mentek! Valahogy az ilyet nem tudom sajnálni! Biztos kipróbálták, hogy megy a verda a sportlevegőszűrővel! Halálian... :D
Dáwid Elküldve Október23, 2009 Elküldve Október23, 2009 Minek törni, van kombájn! Kölcsönadjam? :D Ezekből a zöldségekből látok eleget, ha kint vagyunk a határba... Ha rámugrik, nem bántom, inkább röhögök rajta, hogy milyen predator feje van! :) és ráhörögsz mint az alien? :D :D
Laleekirály Elküldve Október23, 2009 Elküldve Október23, 2009 nézelődökegyik nap ah de jó kis csaj másik nap ah de jó kis MILf aztán 3. nap sétálnak együt aha mondom :D azóta kiderült, hogy a bolt mellett ők újjították fel azt a házat, és azóta ot laknak, eléggé hűha kinézetre a lánya is meg az anyuka is, bár neked nem gyere be zotya, mert ez nm folyik. Akkor lennél a csajszi apja, csak az anyja nem engedi! :D :) :D
Laleekirály Elküldve Október23, 2009 Elküldve Október23, 2009 Aki nekem tetszik az sem folyik, csak nem úgy néz ki mint Rudi a szertárban. :D elefánt a porcelánboltban?! :D :) :D
zotya975 Elküldve Október23, 2009 Elküldve Október23, 2009 és ráhörögsz mint az alien? :D :) Nem, rászól, hogy véged van Obi-Van-Kenobi! Ja, ez egy másik mese. :D
Laleekirály Elküldve Október23, 2009 Elküldve Október23, 2009 és ráhörögsz mint az alien? :D :D Valahogy így! Itt még hosszú volt a hajam! :) :D
zotya975 Elküldve Október23, 2009 Elküldve Október23, 2009 elefánt a porcelánboltban?! :D :) :D Hát akkor már inkább follyon, mint zörögjön. :D
Dáwid Elküldve Október23, 2009 Elküldve Október23, 2009 Nem, rászól, hogy véged van Obi-Van-Kenobi! Ja, ez egy másik mese. :D Zotya! Ne kapcsolgassál egyből ha reklám van, mert akkor egy másikat kezdesz el folytatni reklám után, aztán vegyes lesz minden film :)
Dáwid Elküldve Október23, 2009 Elküldve Október23, 2009 Valahogy így! Itt még hosszú volt a hajam! :D :D Fekete a fogad :) . Azóta voltál fogorvosnál? :D :D
Novy Elküldve Október23, 2009 Elküldve Október23, 2009 Zotya! Ne kapcsolgassál egyből ha reklám van, mert akkor egy másikat kezdesz el folytatni reklám után, aztán vegyes lesz minden film :D :) nézem iwiemet ecercsak az ismerkedős részen bejelölt vki na mondom milyen csúnyalány ez már aztán :D há nekem igencsak bejön, de az hogy ő is pesti az már nem :D
Dáwid Elküldve Október23, 2009 Elküldve Október23, 2009 :D nézem iwiemet ecercsak az ismerkedős részen bejelölt vki na mondom milyen csúnyalány ez már aztán :D há nekem igencsak bejön, de az hogy ő is pesti az már nem :D :) :D :D
Novy Elküldve Október23, 2009 Elküldve Október23, 2009 "Hölgy hermelinnel" most ez lesz a stár hír.... sztem egy szar kép :D de ha ez nekik remekmű... erre biztos van pénz... "ha kölcsön kérik tőlünk, a rakkóiak mindig szomorúak" szerintem igen kevés azoknak a száma, akik ismerik ott is ezt a képet.
Laleekirály Elküldve Október23, 2009 Elküldve Október23, 2009 Fekete a fogad :) . Azóta voltál fogorvosnál? :D :D Voltam... :D :D :D
brezsó Elküldve Október23, 2009 Elküldve Október23, 2009 :) nézem iwiemet ecercsak az ismerkedős részen bejelölt vki na mondom milyen csúnyalány ez már aztán :D há nekem igencsak bejön, de az hogy ő is pesti az már nem :D Én is ma vettem észre, hogy még szeptemberben ismerősnek jelölt egy budapesti csaj. Gondolom ő is Opelos, talán a Blitzen látott, nem tudom. :D
Laleekirály Elküldve Október23, 2009 Elküldve Október23, 2009 "Hölgy hermelinnel" most ez lesz a stár hír.... sztem egy szar kép :D de ha ez nekik remekmű... erre biztos van pénz... "ha kölcsön kérik tőlünk, a rakkóiak mindig szomorúak" szerintem igen kevés azoknak a száma, akik ismerik ott is ezt a képet. Most te kapcsolgatod a távirányítót! Mi van? Milyen kép? :) Én is ma vettem észre, hogy még szeptemberben ismerősnek jelölt egy budapesti csaj. Gondolom ő is Opelos, talán a Blitzen látott, nem tudom. :D Vagy csak ruhában nem ismered meg! :D :D
brezsó Elküldve Október23, 2009 Elküldve Október23, 2009 Vagy csak ruhában nem ismered meg! :D :D :D ááá, nem olyan családból származok én! :D Egyébként szimpi csajszi.. :)
Recommended Posts