mélykék76 Elküldve Október24, 2009 Elküldve Október24, 2009 Asszem a japánokban volt. Japán miben ? :D :) :D
brezsó Elküldve Október24, 2009 Elküldve Október24, 2009 Asszem a japánokban volt. :D ..mert olyan "mélynövésűek"? Viszont a ződ az nem japániai behozatal, szerintem.. :)
FPepe Elküldve Október24, 2009 Elküldve Október24, 2009 Japán miben ? :D :) :D Japán exportra szánt autókban, Tee... :D
Novy Elküldve Október24, 2009 Elküldve Október24, 2009 ...volt/van állitható kormány F Astrában!? :D persze ezen állítani kell, mertmikor lezúzta az orrát, akkor még a kormányoszlop is elment :)
dita Elküldve Október24, 2009 Elküldve Október24, 2009 Úgy látom van megint hölgy vendég :D OFF-olunk egy 10-15 oldalt? :D :D :) Miért? Ez olyan ritka dolog? :D
invictus Elküldve Október24, 2009 Elküldve Október24, 2009 :D Miért? Ez olyan ritka dolog? :D Szia néni! :)
Dáwid Elküldve Október24, 2009 Elküldve Október24, 2009 :D Miért? Ez olyan ritka dolog? :D Nem, veled együtt már ketten vagytok két nap alatt :) végülis az már többesszám :D :D
daykiller Elküldve Október24, 2009 Elküldve Október24, 2009 Engem nem jelöl sose senki. :) :D :D Én igen! :D 286os kék asszem... pedig már úgy beleéltem magam :D Enyém is 286-os kék, még nem Pentium 4. :D Komplett a lökős, hibátlan? Enyém hibás... :D
FPepe Elküldve Október24, 2009 Elküldve Október24, 2009 :D Miért? Ez olyan ritka dolog? :D Sajnos igen :)
Novy Elküldve Október24, 2009 Elküldve Október24, 2009 Hello dita üdv nálunk :D am az az index ami a telizöldön van, az az milyen?? Sp nem szánnál meg két olyan fekete indexel, ha egyszer eszedbejut, és lesz időd megcsinálni??
dita Elküldve Október24, 2009 Elküldve Október24, 2009 Szia néni! :D Néééni?! :D Jó, öreg vagyok, de nem ennyire! :)
Novy Elküldve Október24, 2009 Elküldve Október24, 2009 Néééni?! :) Jó, öreg vagyok, de nem ennyire! :D ezek a pofátlan fiatalemberek :D (még azt mondja öreg hm...)
invictus Elküldve Október24, 2009 Elküldve Október24, 2009 Néééni?! :D Jó, öreg vagyok, de nem ennyire! :D Csak aranyosan köszöntem. Ennyire jó vagyok. :) :D :D
spzoli Elküldve Október24, 2009 Elküldve Október24, 2009 Hello dita üdv nálunk :) am az az index ami a telizöldön van, az az milyen?? Sp nem szánnál meg két olyan fekete indexel, ha egyszer eszedbejut, és lesz időd megcsinálni?? jó drágán megvehető fekete index a fekete lámpához...és sztem senkinek nem gyártok semmit, mert szopás levenni a búrát....aztán én már szoptam eleget a lámpákkal :D
spzoli Elküldve Október24, 2009 Elküldve Október24, 2009 Csak aranyosan köszöntem. Ennyire jó vagyok. :D :) :D hát ezaz, ennyire jó vagy, semmi többre :D :D :D
Novy Elküldve Október24, 2009 Elküldve Október24, 2009 jó drágán megvehető fekete index a fekete lámpához...és sztem senkinek nem gyártok semmit, mert szopás levenni a búrát....aztán én már szoptam eleget a lámpákkal :D akkor csak két régi fehér indexxel szánj meg, majd jol leszopom magam én is velük :) nem tecc a gyári fekete
Dáwid Elküldve Október24, 2009 Elküldve Október24, 2009 akkor csak két régi fehér indexxel szánj meg, majd jol leszopom magam én is velük :D nem tecc a gyári fekete :D :) :D
Novy Elküldve Október24, 2009 Elküldve Október24, 2009 :D :) :D most meg mit nézel így te nem szoktál szopni, mikor nem sikerül egykönnyedén vmi?? :D
Dáwid Elküldve Október24, 2009 Elküldve Október24, 2009 most meg mit nézel így te nem szoktál szopni, mikor nem sikerül egykönnyedén vmi?? :D Nem, én általában csak káromkodok :)
invictus Elküldve Október24, 2009 Elküldve Október24, 2009 Hello dita üdv nálunk :D am az az index ami a telizöldön van, az az milyen?? Sp nem szánnál meg két olyan fekete indexel, ha egyszer eszedbejut, és lesz időd megcsinálni?? FEKETE INDEX
dita Elküldve Október24, 2009 Elküldve Október24, 2009 Nem, veled együtt már ketten vagytok két nap alatt :D végülis az már többesszám :D :D Magamtól nem is akartam beleszólni a beszélgetésetekbe, csak jó volt olvasni. :) Férfiak egymás közt... :D (Nincs ebben semmi irónia!) Tetszik a hozzáértés, a kreatív problémamegoldás stb. Na, jó nem akarok udvarolni. :D
invictus Elküldve Október24, 2009 Elküldve Október24, 2009 Magamtól nem is akartam beleszólni a beszélgetésetekbe, csak jó volt olvasni. :D Férfiak egymás közt... :) (Nincs ebben semmi irónia!) Tetszik a hozzáértés, a kreatív problémamegoldás stb. Na, jó nem akarok udvarolni. :D Mondom én....ennyire jók vagyunk. :D
Dáwid Elküldve Október24, 2009 Elküldve Október24, 2009 Magamtól nem is akartam beleszólni a beszélgetésetekbe, csak jó volt olvasni. :D Férfiak egymás közt... :) (Nincs ebben semmi irónia!) Tetszik a hozzáértés, a kreatív problémamegoldás stb. Na, jó nem akarok udvarolni. :D Kicsit oldhatnád a "Férfiak egymás közt..." jelleget, hátha tanulnánk a női szemszögből látott dolgokat is :rolleyes:Pl.: LED-et bírod? :D
Novy Elküldve Október24, 2009 Elküldve Október24, 2009 FEKETE INDEX hát ennyiért danke de nein továbbra isfennáll aprobléma, hogy nemlátom a webszrkeztős részét a hszeknek... nem tudok belejavítani, mit állítottam el?? Magamtól nem is akartam beleszólni a beszélgetésetekbe, csak jó volt olvasni. :D Férfiak egymás közt... :) (Nincs ebben semmi irónia!) Tetszik a hozzáértés, a kreatív problémamegoldás stb. Na, jó nem akarok udvarolni. :D kár :D Mondom én....ennyire jók vagyunk. :D az tuti :D
Recommended Posts