astrásgyerek Elküldve Február21, 2010 Elküldve Február21, 2010 Igen, van: Astrák Bár a Caravan még hiányzik :lol: Amúgy e-bay-en van új is, asszem átvitték Bulgáriába az öntőformákat, nekem is onnan küldték. szuperek :lol: és 5 ajtósban van? de a GSi is nagyon jól néz ki :(
brezsó Elküldve Február21, 2010 Elküldve Február21, 2010 Caravanban nincs? :lol: Mikor először jártam az opel .........ában (szalon@szervíz) volt egy pont ugyanolyan színű mint az enyéme, azóta is bánom, hogy nem csaptam rá gyorsban :lol: Az a link is egy amolyan modell gyűjtők oldaláról van, az a darab sem új és doboza sincs...de találtam ilyet is...igaz, Cabrio.
Losee Elküldve Február21, 2010 Elküldve Február21, 2010 szuperek :lol: és 5 ajtósban van? de a GSi is nagyon jól néz ki :lol: Sehol nem láttam még ötajtóst, pedig vadásztam rá 2 éve, mikor ezeket szereztem. EPC szerint volt 5ajtós modell. Caravant csak ezt találtam most, használtban: ebay
Novy Elküldve Február21, 2010 Elküldve Február21, 2010 Igen, van: Astrák Bár a Caravan még hiányzik :lol: Amúgy e-bay-en van új is, asszem átvitték Bulgáriába az öntőformákat, nekem is onnan küldték. nem is csodálkozom, hogy a csodás képfeltöltés csodásan nem működik használjatok már mást tvn DAY coldlineja stb stb mindegyik megbízhatóbb, mint a képfeltöltés.
Dáwid Elküldve Február21, 2010 Elküldve Február21, 2010 Caravant csak ezt találtam most, használtban: ebay tetősín nélküli... LAAACIIIIIII !!!!!!!! :( :lol: :lol:
Losee Elküldve Február21, 2010 Elküldve Február21, 2010 nem is csodálkozom, hogy a csodás képfeltöltés csodásan nem működik használjatok már mást tvn DAY coldlineja stb stb mindegyik megbízhatóbb, mint a képfeltöltés. Grrr, nekem az előbb bejött, most nem. Próbálok máshova.
Novy Elküldve Február21, 2010 Elküldve Február21, 2010 nah bejött azóta. ez mind a sajátod? szép gyüjtemény. hozzájuk lehet még jutni?
Novy Elküldve Február21, 2010 Elküldve Február21, 2010 ujra Astrák a legjobb szerintem a sedan a többi félvér :lol: félig face előtti, félig facelift :( de szépek ám :lol:
Tiv. Elküldve Február21, 2010 Elküldve Február21, 2010 http://pics.coldline.hu/pics/18763-20100221-bRfJ7Z.jpg"]ujra Astrák A fehér törött volt, tul nagy a hézag az ajtó előtt. :lol: :lol: :(
Losee Elküldve Február21, 2010 Elküldve Február21, 2010 nah bejött azóta. ez mind a sajátod? szép gyüjtemény. hozzájuk lehet még jutni? Köszi, sajátok! Lesni kell az ebay-t, bár mostanában már csak használtakat hirdetnek. Van még Tigra, Calibra, Vectra :lol: Ja, meg belekezdtem ebbe a szoci kocsi sorozatba is, de ez más tészta
Losee Elküldve Február21, 2010 Elküldve Február21, 2010 A fehér törött volt, tul nagy a hézag az ajtó előtt. :lol: :lol: :( Ja, hát a minőség az... De az órákat nem tekerték vissza :D
zotya975 Elküldve Február21, 2010 Elküldve Február21, 2010 Nem akarlak elszomorítani, de ez nem CO hegesztő! Ilyesmi van nekem is, igaz küszöböt, csomagtartó alját javítottam már vele, de 1,5-nél vékonyabb lemeznél csak pontozgatásra alkalmas. A küszöböt én is felpontoztam vele, aztán havernál CO-val végigvarrtam ahol kellett. Ha mindenképp hasonlót szeretnél ilyen van 2 év garival, de ennyit egyik sem ér. Nem sokkal jobb, mint a sima elektródás ívhegesztő. Én lebeszélnélek róla. Inkább vegyél tényleg CO-t, de az 60-70 ezernél kezdődik + palack + huzal. Nem szomorítasz el, mert nem CO-hegesztőt kerestem, hanem olyat, ami még elfogadható árban van, és lehet vele kasztnizni-is. Amúgy akit ajánlottak, megnéztam a munkáját, és ő is csak pöttyözte. Gondolom drága a CO, meg a drót. :lol:
spzoli Elküldve Február21, 2010 Elküldve Február21, 2010 ujra Astrák nekem ezek eredeti méretben vannak, csak darabokban :lol:
zotya975 Elküldve Február21, 2010 Elküldve Február21, 2010 Nesztek olcsón kék F Caravan :lol: Hmmm...központis? :lol:
Losee Elküldve Február21, 2010 Elküldve Február21, 2010 Nesztek olcsón kék F Caravan :lol: Hát nem ezt linkeltem én is? :lol:
Losee Elküldve Február21, 2010 Elküldve Február21, 2010 nekem ezek eredeti méretben vannak, csak darabokban :lol: Elég nehéz tologatni úgy a szőnyegen :lol:
Tiv. Elküldve Február21, 2010 Elküldve Február21, 2010 Nem szomorítasz el, mert nem CO-hegesztőt kerestem, hanem olyat, ami még elfogadható árban van, és lehet vele kasztnizni-is. Amúgy akit ajánlottak, megnéztam a munkáját, és ő is csak pöttyözte. Gondolom drága a CO, meg a drót. :lol: Na az a gond, hogy ezzel pont kasznizni nem tudsz majd. Csak gányolni. :lol:
astrásgyerek Elküldve Február21, 2010 Elküldve Február21, 2010 ujra Astrák Mindenesetre gratulálok a szép kollekcióhoz :D engem egy olyan érdekelne igazán, amit saját magad kell összerakj, az maga lenne az élvezet :lol: :( az asszony erre azt mondaná, hogy kicsit se vagy fanatikus :lol: (oszt közbe meg té'lleg :D )
Dáwid Elküldve Február21, 2010 Elküldve Február21, 2010 Mindenesetre gratulálok a szép kollekcióhoz :D engem egy olyan érdekelne igazán, amit saját magad kell összerakj, az maga lenne az élvezet :lol: :( az asszony erre azt mondaná, hogy kicsit se vagy fanatikus :lol: (oszt közbe meg té'lleg :D ) Olyankor eltereled a figyelmét a fabia-val :D :D
brezsó Elküldve Február21, 2010 Elküldve Február21, 2010 engem egy olyan érdekelne igazán, amit saját magad kell összerakj, az maga lenne az élvezet :lol: :( az asszony erre azt mondaná, hogy kicsit se vagy fanatikus :lol: (oszt közbe meg té'lleg :D ) Nos, akkor kezdj el egyet faragni! :D :D az a művészet, nem pedig kész elemeket összerakni - bár kétségtelen, hogy ahhoz is kell némi ügyesség és azokat is el lehet cseszni és szépen is el lehet késziteni. :D
Novy Elküldve Február21, 2010 Elküldve Február21, 2010 Nem szomorítasz el, mert nem CO-hegesztőt kerestem, hanem olyat, ami még elfogadható árban van, és lehet vele kasztnizni-is. Amúgy akit ajánlottak, megnéztam a munkáját, és ő is csak pöttyözte. Gondolom drága a CO, meg a drót. :P Na az a gond, hogy ezzel pont kasznizni nem tudsz majd. Csak gányolni. :D az a fajta kasztnizás szokott kirepdni, aztán kirohadni egy két év alatt. ha erős a co gép is, akkor úgy szokták, hogy megpöttyözik óvatosban, és ezeket a pöttyöket közelítik egymáshoz :P Elég nehéz tologatni úgy a szőnyegen :lol: :D :D Mindenesetre gratulálok a szép kollekcióhoz :lol: engem egy olyan érdekelne igazán, amit saját magad kell összerakj, az maga lenne az élvezet :lol: :( az asszony erre azt mondaná, hogy kicsit se vagy fanatikus :lol: (oszt közbe meg té'lleg :D ) és még induljon is be? :D
spzoli Elküldve Február21, 2010 Elküldve Február21, 2010 Elég nehéz tologatni úgy a szőnyegen :lol: tologassa a halál...bár már volt videó barátomról... :lol:
Recommended Posts