Dáwid Elküldve Március5, 2010 Elküldve Március5, 2010 am az opel jelet át fogom tudni tenni? vagy azt h szedjem le? A mérete egyforma? ;) Nekem úgy rémlik mintha méretbeli különbség is lenne :lol: Amúgy óvatosan alányúlkálva le lehet szedni elvileg :)
Peti85 Elküldve Március5, 2010 Elküldve Március5, 2010 Nekem csak úgy jött ki, hogy öszetört a fekete rács...bár előtte is össze volt törve, eléggé nehezen jön ki. Én simán átraktam...ha jól rémlik egyetlen pöcök ami fogja középen talán, de már nem emlékszem teljesen...de átrakható...igaz én a régiről régire, szóval hogy méretben stimmel-e majd neki azt nem tudom.
Peti85 Elküldve Március5, 2010 Elküldve Március5, 2010 Egy hasonló pillantatot várok már én is ;) :lol: Én is...de ez a fehér szín olyan extra, hogy normális (használható) sehol sincs :) ;) ;) :P Szerk.: Már azon is agyaltam, hogy donort veszek, aminek az eleje ép...na de mit kezdek utána egy maradék autóval?!?! :P
Dáwid Elküldve Március5, 2010 Elküldve Március5, 2010 Én is...de ez a fehér szín olyan extra, hogy normális (használható) sehol sincs :) ;) ;) :P Szerk.: Már azon is agyaltam, hogy donort veszek, aminek az eleje ép...na de mit kezdek utána egy maradék autóval?!?! :P Felajánlod a fórumnak 1% helyett ;) (vagy eladod azoknak akik szintén azért szenvednek mert ebben a színben nincs nekik kasztnielem :lol: )
Peti85 Elküldve Március5, 2010 Elküldve Március5, 2010 Felajánlod a fórumnak 1% helyett ;) (vagy eladod azoknak akik szintén azért szenvednek mert ebben a színben nincs nekik kasztnielem :lol: ) Jogos ;) ...simán el lehetne boltolni baráti áron utána, csak előbb a hely kérdésen is gondolkodnom kéne :) :P
Guest Sanci Elküldve Március5, 2010 Elküldve Március5, 2010 A varta szar? Nekem évek óta benne van, vásárlás után közvetlen 1x töltöttem de azóta se szal rossz csak nem lehet.. ;) Én meg közben szétbombáztam a középkonzolt mert kiégtek a rizsizzók, nem is olyan bonyi szétkapni -csak sok a csavar :) nemhogy kicserélni a foglalatban :P de asszem ledezve lesz :lol: valahol láttam annak a helyére való ledet, nagy fény úgyse kell oda :P nekem amúgyis zavaró éjszaka.. ;)
Losee Elküldve Március5, 2010 Elküldve Március5, 2010 Hehe, bejött egy öreg hozzám, 4m-es szálanyagot venni. Kérdem tőle, feldaraboljam? Nem, egyben viszem. Aha, tetőcsomi? Nem, berakom belülre, kicsit kilóg :lol: 3 ajtós Szamárral jött. 10 perce nézem az ablakból mit szenved, most recsizi össze 3 helyen, kb. 1,5m-t lóg ki. Csak meg ne fulladjon a kipufftól :)
Tiu Elküldve Március5, 2010 Elküldve Március5, 2010 ... Én meg közben szétbombáztam a középkonzolt mert kiégtek a rizsizzók, nem is olyan bonyi szétkapni -csak sok a csavar :) nemhogy kicserélni a foglalatban :P de asszem ledezve lesz :lol: valahol láttam annak a helyére való ledet, nagy fény úgyse kell oda :P nekem amúgyis zavaró éjszaka.. ;) A két izzóért szétszedted a konzolt? ;) Ha ledezel, próbáld meg: 3db gomb levesz, alatta a két csavar kicsavar, kapcsolókat eltolni hogy látni lehessen az izzókat, 5-ös mypolancsövet rádugni az izzóra és csipesszel vagy hosszú csőrű fogóval kihúzni. Visszatenni fordítva, csak a csőbe nem szabad nagyon belenyomni az izzót (led-et), hogy visszafele ne húzza ki. Ha így nem sikerül, még mindig szét lehet szedni. ;)
astra 8 Elküldve Március5, 2010 Elküldve Március5, 2010 Sziasztok!!!! Lesz valamikor Debrecen, Miskolc vonzáskörzetében Opel tali? :) ;) :lol:
Guest Sanci Elküldve Március5, 2010 Elküldve Március5, 2010 A két izzóért szétszedted a konzolt? ;) 3 az a 2. Más részeire is kíváncsi voltam :) de a szétfeszítéses téma az volt az első gondolat ;) láttam, hogy hozzá lehet férni szétrobbantás nélkül is ;) főként az érdekelt, hogy egy ilyen kócolást bele tudnék-e pakolni úgy hogy jó is legyen :lol: de szerintem letettem róla, elég oda ilyen is.. :P Sziasztok!!!! Lesz valamikor Debrecen, Miskolc vonzáskörzetében Opel tali? :P :cry: ;) Rövidesen lesz.. :D
Dáwid Elküldve Március5, 2010 Elküldve Március5, 2010 3 az a 2. Más részeire is kíváncsi voltam :) de a szétfeszítéses téma az volt az első gondolat :cry: láttam, hogy hozzá lehet férni szétrobbantás nélkül is :P főként az érdekelt, hogy egy ilyen kócolást bele tudnék-e pakolni úgy hogy jó is legyen :lol: de szerintem letettem róla, elég oda ilyen is.. :P "izzólámpa LED" Akkor most mi is? ;) ;) ;)
Tiu Elküldve Március5, 2010 Elküldve Március5, 2010 "izzólámpa LED" Akkor most mi is? :) ;) :P Van még pár ilyen: "beton talpFA", "réz körACÉL" és hasonlók. :lol: ;)
Tiu Elküldve Március5, 2010 Elküldve Március5, 2010 3 az a 2. Más részeire is kíváncsi voltam :) de a szétfeszítéses téma az volt az első gondolat :P láttam, hogy hozzá lehet férni szétrobbantás nélkül is :P főként az érdekelt, hogy egy ilyen kócolást bele tudnék-e pakolni úgy hogy jó is legyen :lol: de szerintem letettem róla, elég oda ilyen is.. ;) Az más. ;) Lehet, hogy elég, főleg ha ár-érték arányt is nézünk. ;)
Tiu Elküldve Március5, 2010 Elküldve Március5, 2010 Van még pár ilyen: "beton talpFA", "réz körACÉL" és hasonlók. :lol: :) Legalább azt is írjátok ide mit javítottatok, ha már nyelvművelő fórumnak gondoljátok. Így nem lehet belőle tanulni. ;) Köszi.
Reeckatee Elküldve Március5, 2010 Elküldve Március5, 2010 Bammeg itt viccből indult a havazás de komolyra fogta. 10 cm fölött járunk...
beligrom Elküldve Március5, 2010 Elküldve Március5, 2010 Nekem milyen fényezés kell? Akril vagy metál?
Reeckatee Elküldve Március5, 2010 Elküldve Március5, 2010 nekem milyen fényezés kell? akril vagy metál? Inkább akril.
Guest Sanci Elküldve Március5, 2010 Elküldve Március5, 2010 Apropó, mennyi a VW illesztőperemének mérete? Mármint Opelé 56.5mm de a fauvéé? :lol:
hening Elküldve Március5, 2010 Elküldve Március5, 2010 Legalább azt is írjátok ide mit javítottatok, ha már nyelvművelő fórumnak gondoljátok. Így nem lehet belőle tanulni. :lol: Köszi. Nem veszed észre, úri barátom??? Pirossal jelölve van.
hening Elküldve Március5, 2010 Elküldve Március5, 2010 Apropó, mennyi a VW illesztőperemének mérete? Mármint Opelé 56.5mm de a fauvéé? :lol: Ha jól emlékszem 60 mm.
FPepe Elküldve Március5, 2010 Elküldve Március5, 2010 Ha jól emlékszem 60 mm. Az a Renault. 57mm a VW-csoportnál :lol:
hening Elküldve Március5, 2010 Elküldve Március5, 2010 Az a Renault. 57mm a VW-csoportnál ;) Vagy az. :lol: :)
Guest Sanci Elküldve Március5, 2010 Elküldve Március5, 2010 57mm a VW-csoportnál ;) Csúnya lesz (tőlem is) de úgy néz ki lehet az fog vigyorogni az astra alatt :lol: :)
hening Elküldve Március5, 2010 Elküldve Március5, 2010 Csúnya lesz (tőlem is) de úgy néz ki lehet az fog vigyorogni az astra alatt :lol: :) Neeeeeee. ;)
Guest Sanci Elküldve Március5, 2010 Elküldve Március5, 2010 Neeeeeee. :) Qva kupak :lol: nem adok 6-ot érte, egy plusz garnitúrát meg nem fogok venni csak amiatt..
Recommended Posts