spzoli Elküldve Május9, 2010 Elküldve Május9, 2010 Találós kérdés! Ki tudja megmondani, hogy milyen autóra való a képen látható lemez felni?? :devlish: :lol: 1 kép: Klikk ide 2 kép: Klikk ide Kacsa
Dáwid Elküldve Május9, 2010 Elküldve Május9, 2010 Találós kérdés! Ki tudja megmondani, hogy milyen autóra való a képen látható lemez felni?? :devlish: :lol: 1 kép: Klikk ide 2 kép: Klikk ide Citrojen Kacsa :lol: (Vagy tuning dácsia? :lol: )
Alex0403 Elküldve Május9, 2010 Elküldve Május9, 2010 Kacsa Citrojen Kacsa :devlish: (Vagy tuning dácsia? :lol: ) Ügyes!!! Gratula! :lol:
Dáwid Elküldve Május9, 2010 Elküldve Május9, 2010 Fater egyik ismerősének volt. Mindig cseszegették hogy hogy lehet 3 csavaros kereke egy autónak :devlish: Mindig az volt a válasz hogy "3 pont meghatároz egy síkot nem?? :lol: " :lol: :lol:
Tiv. Elküldve Május9, 2010 Elküldve Május9, 2010 Találós kérdés! Ki tudja megmondani, hogy milyen autóra való a képen látható lemez felni?? :devlish: :lol: 1 kép: Klikk ide 2 kép: Klikk ide Felmegy az astrára? Csak át kell furni a lyukakat. :lol: :lol:
Alex0403 Elküldve Május9, 2010 Elküldve Május9, 2010 Bevallom őszintén azt hittem, hogy egy kicsit megfingatom a társaságot, de kellemesen csalódtam :lol: :devlish:
spzoli Elküldve Május9, 2010 Elküldve Május9, 2010 Szomszédnak van egy restaurált cv2. Világoskék, sötétkék. Mindkét szín metál. Feelinges kis kocsi.... :devlish:
Dáwid Elküldve Május9, 2010 Elküldve Május9, 2010 Bevallom őszintén azt hittem, hogy egy kicsit megfingatom a társaságot, de kellemesen csalódtam :lol: :devlish: Ahhoz túl jellegzetes :lol:
Alex0403 Elküldve Május9, 2010 Elküldve Május9, 2010 Szomszédnak van egy restaurált cv2. Világoskék, sötétkék. Mindkét szín metál. Feelinges kis kocsi.... :devlish: A restauráláson már túl vagyok, hála istenek nekem csak sima zöld akrilra kellett festenem. Na de az utam a gazdájához.....húúúú!!! Az előbb beszélgettetek a dőlésről, hogy a tiéd nem dől 1 mm-sem. Hát ezzel a kacsával azt hittem, hogy minden kanyarba feldőlök :lol: :lol:
Dáwid Elküldve Május9, 2010 Elküldve Május9, 2010 A restauráláson már túl vagyok, hála istenek nekem csak sima zöld akrilra kellett festenem. Na de az utam a gazdájához.....húúúú!!! Az előbb beszélgettetek a dőlésről, hogy a tiéd nem dől 1 mm-sem. Hát ezzel a kacsával azt hittem, hogy minden kanyarba feldőlök :lol: :lol: És amikor kitekert kormánnyal megnézed kívülről, nem érted hogy hogy az istenbe tud ilyen hülye szögben állni egy kerék, tengelytörés nélkül :devlish:
spzoli Elküldve Május9, 2010 Elküldve Május9, 2010 A restauráláson már túl vagyok, hála istenek nekem csak sima zöld akrilra kellett festenem. Na de az utam a gazdájához.....húúúú!!! Az előbb beszélgettetek a dőlésről, hogy a tiéd nem dől 1 mm-sem. Hát ezzel a kacsával azt hittem, hogy minden kanyarba feldőlök :devlish: :lol: Melóban most egy hosszított kangooval "haladok". 1.9 oráldezső, 44 v 47kw. :lol: és olyat dől, hogy beszarsz. :lol:
Alex0403 Elküldve Május9, 2010 Elküldve Május9, 2010 És amikor kitekert kormánnyal megnézed kívülről, nem érted hogy hogy az istenbe tud ilyen hülye szögben állni egy kerék, tengelytörés nélkül :lol: Nem nézegetem, csak imádkoztam, hogy túléljem a 115Km-t :lol: Melóban most egy hosszított kangooval "haladok". 1.9 oráldezső, 44 v 47kw. :lol: és olyat dől, hogy beszarsz. :lol: Kötve hiszem, hogy a kacsánál van még valami ami jobban dől...Bár az is igaz, hogy kangoo kimaradt a sok ezer gépsas közül amivel már mentem :devlish:
Dáwid Elküldve Május9, 2010 Elküldve Május9, 2010 Melóban most egy hosszított kangooval "haladok". 1.9 oráldezső, 44 v 47kw. :lol: és olyat dől, hogy beszarsz. :lol: http://totalcar.hu/magazin/hirek/2010/04/27/borulos_a_nemo/ ilyet? :lol: :devlish:
spzoli Elküldve Május9, 2010 Elküldve Május9, 2010 http://totalcar.hu/magazin/hirek/2010/04/27/borulos_a_nemo/ ilyet? :lol: :devlish: ...csak fehér. Egy élmény vele közlekedni.
Dáwid Elküldve Május9, 2010 Elküldve Május9, 2010 http://upload.wikimedia.org/wikipedia/comm...Kangoo_long.jpg ...csak fehér. Egy élmény vele közlekedni. Adrenalin megvan, csak nem a sebességtől :lol: De mi lett a Comboval? :devlish:
Alex0403 Elküldve Május9, 2010 Elküldve Május9, 2010 http://upload.wikimedia.org/wikipedia/comm...Kangoo_long.jpg ...csak fehér. Egy élmény vele közlekedni. Hát még tolatni, azokból a bolhafingnyi tükrökkel :devlish: :lol:
spzoli Elküldve Május9, 2010 Elküldve Május9, 2010 Adrenalin megvan, csak nem a sebességtől :lol: De mi lett a Comboval? :devlish: Fater kisajátította... :lol: Hát még tolatni, azokból a bolhafingnyi tükrökkel :lol: ;) Nem olyan kicsik azok, inkább szar átszokni a fél méterrel rövidebb kocsiról...meg a fele annyi lovat se könnyű megszokni, hopp oda még beférünk, ja nem, már padlóztam.... :lol:
Alex0403 Elküldve Május9, 2010 Elküldve Május9, 2010 Nem olyan kicsik azok....... Ha te mondod! :lol: Kép alapján tűnt kicsinek :devlish:
spzoli Elküldve Május9, 2010 Elküldve Május9, 2010 Ha te mondod! :lol: Kép alapján tűnt kicsinek :devlish: Talán kedden, parkoltam 5kerben. :lol: Ki volt rakva a tábla h légyszi ne, persze pont oda kellett mennem, vagyis pont mellé. Na mondom ez nekem van fenntartva, tükör tompította a kirakott táblát. :lol: Meg az is jó, mikor nem nagyon akarnak arrébb menni, ha szűk az út, kicsit odalegyezek a lapátfülekkel és mindjárt rájön, hogy van még mellette két méter... :lol:
zotya975 Elküldve Május10, 2010 Elküldve Május10, 2010 Bevallom őszintén azt hittem, hogy egy kicsit megfingatom a társaságot, de kellemesen csalódtam :lol: :devlish: Ahhoz túl sokat néztem a Lütyőt. :lol: :lol:
Opeles90 Elküldve Május10, 2010 Elküldve Május10, 2010 Tényleg..azt mondtad, jössz találkozóra. Voltál? Nem láttunk Találjátok ki mi ez! :devlish: Hányadék? :lol:
Reeckatee Elküldve Május10, 2010 Elküldve Május10, 2010 Dacia? :lol: Opeles közelebb áll a valósághoz...amugy eltaláltad :lol: Hányadék? :devlish: Bingóóóóóó :lol:
Opeles90 Elküldve Május10, 2010 Elküldve Május10, 2010 Opeles közelebb áll a valósághoz...amugy eltaláltad :lol: Bingóóóóóó :devlish: Mondom én :lol: :lol:
Recommended Posts