Jump to content
OPEL MAGAZIN és TUDÁSTÁR

Recommended Posts

Elküldve
Szándékosan, hogy legyen mibe belekötni. ;) :D Másba ugysem tudsz. :D :D :D

Dehogynem :D bogarak az orrán vastagon -nyilván a hűtőkben még több, m.i. szerint jobbon a fényszóró furcsán áll -ahol a maszk is, hiányzik a vonóhorog és az első ablakokon nem szabályos a fólia.. :rolleyes:

Elküldve
Dehogynem :D bogarak az orrán vastagon -nyilván a hűtőkben még több, m.i. szerint jobbon a fényszóró furcsán áll -ahol a maszk is, hiányzik a vonóhorog és az első ablakokon nem szabályos a fólia.. :rolleyes:

És még sapka sincs rajta ;) :D :D

Elküldve
A rugókról irtatok a napokban. Nekem igy áll az autó.

Kép.

Nekem mintha az eleje lenne nagyon lent. Nektek mennyi van az első lökös alja, és az aszfalt közt? Nekem 14 cm.

Ilyen

Az aszfalt, és a koptató között 23 cm :rolleyes:

Elküldve
A rugókról irtatok a napokban. Nekem igy áll az autó.

Kép.

Szép sötétítés :D Tetszik!

Nem mértem még meg, de a hátsó ablaktörlőd ferde :D :D

Holnap majd megnézem mennyi az annyi, bár, mióta a nagyobb kerekek vannak fönt azóta magasabb a gép :D

És akkor mi van ha ferde? :rolleyes: ;)

Elküldve
És akkor mi van ha ferde? ;) :D

Zoli rossz hatással van rám. Be kell szólnom, különben rosszul érzem magam :D :D :D

Amúgy az enyém is ferde időnként, mert sokszor sz.rul áll meg, és azért tűnik fel mert állandóan igazítgatom :D :rolleyes:

Elküldve
Zoli rossz hatással van rám. Be kell szólnom, különben rosszul érzem magam :D :D :D

Amúgy az enyém is ferde időnként, mert sokszor sz.rul áll meg, és azért tűnik fel mert állandóan igazítgatom :D :rolleyes:

Visszamennyééé!!

Enyém akkor ferde, ha hozzányúlnak. ;)

Elküldve
Zoli rossz hatással van rám. Be kell szólnom, különben rosszul érzem magam :P :D :D

Nekem meg még "légterelő" is van a hátsó ablaktörlőn :D Ne nekem mondjátok, hogy minek, faterom csinálta... :D Én is kérdeztem tőle hogy ezt meg minek tetted rá.... Fater így: :D Hát... Nemtudom, de ha már ott van jól van az. Na mondom... Nekem8

Itt van.

Tiv! A Tied sztem f-szányosan áll. Szép a kiállása, olyat akarok én is. Ahoz pedig fordítanom kell... Mert a hátulja van lent az orra meg nagyon fent. ;)

Elküldve

Nah, végre van valami meló. Százhalombatta, erőmű ;) imádom azt a helyet. Még a szőnyeg alá is benéznek, nem csempészek -e be valami kis menekültet az erőműbe :D de most rendes vagyok, mert ki van takarítva az autó :rolleyes: így nem fog szenvedni. csumiii

Elküldve

Visszamennyééé!!

Enyém akkor ferde, ha hozzányúlnak. ;)

Oké oké...de ha ferde? Akkor mi a hónajmankós bánatos isten van? :P :D ;) Nem jól töröl? :D :D Most már lemegyek én is megnézem hogy az enyémen hogy áll! Ja! Az enyémen nincs :D ;)

Elküldve

Ignis....

Justy....

hagyjukmár ;) autóról kell beszélni....

tegnap belebújtam a motortérbe de nemjöttem még mindíg rá hogy mi az istennyila az a nyüszítő hang kuplung engedésnél 8-) .... :$

szélvédőt tudtok jóárban? vagy szerelés vagy ilyesmi mert tegnap sikerült egy parkolás alkalmával valakinek berepesztenie. Mire visszamentem az autóhoz már meg volt repedve anyósülés felőli oldal alsó sarkától a szélvédő közepéig... :rolleyes:

fenyegetőzök :D még jövök

Elküldve
Dehogynem :D bogarak az orrán vastagon -nyilván a hűtőkben még több, m.i. szerint jobbon a fényszóró furcsán áll -ahol a maszk is, hiányzik a vonóhorog és az első ablakokon nem szabályos a fólia.. ;)

Mér baj hogy nincs vonóhorog?

A fólia már szabályos, a januári műszaki óta. :D :D :D

Most így néz ki.

Ebbe köss bele. :D

Az aszfalt, és a koptató között 23 cm :rolleyes:

Akkor az én 14 centim nagyon karcsú.

Elküldve
" Szép sötétítés ;) Tetszik! "

Zircen szépen dolgoznak. :rolleyes:

Az előző hozzászólásomban van a mai állapot. A lökhárító alját tartom alacsonynak.

szerintem szép, jól van úgy. Jobb mintha fordítva lenne

link Nézd meg

Guest
Ez a téma már lezárult.
  • Create New...

Fontos információ

Sütiket (cookies) helyeztünk el az eszközén, hogy segítsünk a webhely jobbá tételében. Módosíthatja a sütik beállításait , különben feltételezzük, hogy rendben van a folytatás.