spzoli Elküldve Január1, 2011 Elküldve Január1, 2011 Úgy igazán semmi :D :) váltógombját nem akarod odaadni? :D Komike azt mondta, idén már úgy sem veszek semmit. :P HÁHÁ. Nem emlékszem milyen gomb volt benne. :D engem érdekl a kék, majd ha megegyezel valakivel, akkor dumáljuk meg :D SP a Gsiből nem leadó a belső ? Lehet itt egy vevő neked :o A gsiben gt ülések kárpitok vannak...a többi az gyári fekete. Jah, meg tök baba fekete tetőkárpit is van benne. :)
wide Elküldve Január1, 2011 Elküldve Január1, 2011 Komike azt mondta, idén már úgy sem veszek semmit. :) HÁHÁ. Nem emlékszem milyen gomb volt benne. :D A gsiben gt ülések kárpitok vannak...a többi az gyári fekete. Jah, meg tök baba fekete tetőkárpit is van benne. :D ára van? :)
spzoli Elküldve Január1, 2011 Elküldve Január1, 2011 ára van? :D Mindennek van ára, csak nem tudom most mire érdeklődsz. :)
wide Elküldve Január1, 2011 Elküldve Január1, 2011 Mindennek van ára, csak nem tudom most mire érdeklődsz. :D mindenre ami fekete belülről, ülések, műanyagok, stb... kivéve a műszerfalat, mert az van/lesz már. :) az előbb hívtam egy srácot, gsi komplett belsőt árult 25-ért, de elkelt. :)
Dáwid Elküldve Január1, 2011 Elküldve Január1, 2011 Komike azt mondta, idén már úgy sem veszek semmit. :P HÁHÁ. Nem emlékszem milyen gomb volt benne. :D A gsiben gt ülések kárpitok vannak...a többi az gyári fekete. Jah, meg tök baba fekete tetőkárpit is van benne. :) Egy full fekete belső elég hangulatos lehet :) Váltógombból, ilyenre vadászom amúgy. Ez volt a kedvencem, csak rácsaptam gyűrűvel, és elpattant a plexi :D Úgyhogy klasszik-golyó van, de csak mert ez van, nem azért mert tetszik :D
spzoli Elküldve Január1, 2011 Elküldve Január1, 2011 mindenre ami fekete belülről, ülések, műanyagok, stb... kivéve a műszerfalat, mert az van/lesz már. :) az előbb hívtam egy srácot, gsi komplett belsőt árult 25-ért, de elkelt. :P A gt belső szürke üléseket tartalmaz. :D Ebben már valszeg cserélték. Egy full fekete belső elég hangulatos lehet :) Váltógombból, ilyenre vadászom amúgy. Ez volt a kedvencem, csak rácsaptam gyűrűvel, és elpattant a plexi :D Úgyhogy klasszik-golyó van, de csak mert ez van, nem azért mert tetszik :D Nagyobb kép nincs? Ilyenem eddig is volt... :D
Dáwid Elküldve Január1, 2011 Elküldve Január1, 2011 A gt belső szürke üléseket tartalmaz. :D Ebben már valszeg cserélték. Nagyobb kép nincs? Ilyenem eddig is volt... :) Hát ha gondolod felhúzom egy kicsit nagyobbra :) Mennyit engedsz a feléből?
wide Elküldve Január1, 2011 Elküldve Január1, 2011 A gt belső szürke üléseket tartalmaz. :D Ebben már valszeg cserélték. na mindegy, ha megvan a vas, majd szólj. tetőkárpit, műanyagok, szőnyeg, stb ez mind érdekelne.
spzoli Elküldve Január1, 2011 Elküldve Január1, 2011 Hát ha gondolod felhúzom egy kicsit nagyobbra :D Mennyit engedsz a feléből? :) na mindegy, ha megvan a vas, majd szólj. tetőkárpit, műanyagok, szőnyeg, stb ez mind érdekelne. Ok.
spzoli Elküldve Január1, 2011 Elküldve Január1, 2011 Van GSI eladó sp cartárs? Géptető? Mennyi? Tizenöt :D
zotya975 Elküldve Január1, 2011 Elküldve Január1, 2011 Nem nagyon van mit. Lementünk Márkkal, leelőlegeztem és a héten majd elhozzuk. Nagy bojleres, 17es falufelni, egyéb nyalánkságok. :) Felmegy astrára? :D :)
spzoli Elküldve Január1, 2011 Elküldve Január1, 2011 Felmegy astrára? :D :) Ez még tőled is szar volt. Gondold végig... :)
zotya975 Elküldve Január1, 2011 Elküldve Január1, 2011 Ez még tőled is szar volt. Gondold végig... :) Ja csak mert egyszer valaki mondta, hogy csak 13-as kerék mehet fel rá, gondoltam poénkodok, de nem ment átt. :D
Dáwid Elküldve Január1, 2011 Elküldve Január1, 2011 Ja csak mert egyszer valaki mondta, hogy csak 13-as kerék mehet fel rá, gondoltam poénkodok, de nem ment átt. :D Ez így van :)
Alex0403 Elküldve Január1, 2011 Elküldve Január1, 2011 Tizenöt :) Jól hangzik.... Megkérdezem cimborámat! Beömlőkkel együtt? Kép tudsz linkelni róla? :D
mélykék76 Elküldve Január1, 2011 Elküldve Január1, 2011 Jól hangzik.... Megkérdezem cimborámat! Beömlőkkel együtt? Kép tudsz linkelni róla? :D KI, nem BE :) ez a a be >>>>
spzoli Elküldve Január1, 2011 Elküldve Január1, 2011 Jól hangzik.... Megkérdezem cimborámat! Beömlőkkel együtt? Kép tudsz linkelni róla? :D Természetesen, képem egyelőre nincsen.
yankee Elküldve Január1, 2011 Elküldve Január1, 2011 Ha már gsi akkor ezt elmesélem. Neten találtam hirdetést, gsi ről akkor még ülés fűtés gombok kellettek. Gondoltam fel hívom a tagot meg kérdem. Felveszi mondom heló gsi hirdetés stb stb..... ülés fűtés kapcsolód nincs véletlen. Kis hatás szünet, AOOO ennek törött volt az eleje csak a hátulja van meg... Mondom oké köszi heló. :D
rtomi Elküldve Január1, 2011 Elküldve Január1, 2011 Nekem tetszett Pista KÉKbelsős lakóbusza. :D Azon volt később az új gazdinál két tetőablak ugye? :) :D Zoli! Klímakapcsolód nem szokott lenni? Nekem beletörött az izzó búrája és most nem múkodik. Vagy ki lehet azt forrasztani és cserélni? :)
spzoli Elküldve Január1, 2011 Elküldve Január1, 2011 Nekem tetszett Pista KÉKbelsős lakóbusza. :D Azon volt később az új gazdinál két tetőablak ugye? :) :D Zoli! Klímakapcsolód nem szokott lenni? Nekem beletörött az izzó búrája és most nem múkodik. Vagy ki lehet azt forrasztani és cserélni? :) Nem nagyon, mert elviszik a klímával együtt... Sztem ki lehet azt műteni onnan, de még sosem próbáltam.
mélykék76 Elküldve Január1, 2011 Elküldve Január1, 2011 Nekem tetszett Pista KÉKbelsős lakóbusza. :D Azon volt később az új gazdinál két tetőablak ugye? :) :) hja..... kereskedő mit ír utána, amikor Misi cserélt nála ? kutyásoknak IDEÁLIS :D
Novy Elküldve Január1, 2011 Elküldve Január1, 2011 B.U.É.K :D Tegnap esti mérleg: 200km, lenyelve egy korty pia se, ruhámon másfél üveg pezsgő, ezért majdnem kiosztva két pofon, de szilveszter volt így nem :) Jónak mondható volt :)
Recommended Posts