Dáwid Elküldve Január28, 2011 Elküldve Január28, 2011 Nekem is van, mégsem gyári. Nekem nincs, mégsem gyári :D Nekem megy gyári, és nincs. Gyárilag nincs. Meg utólag se. Kell nekem a plusz elektronika...? :lol: B)
Dáwid Elküldve Január28, 2011 Elküldve Január28, 2011 megelőzött :D am ike mögött van két sáv egyik lámpa után eltünik én meg már oda álltam mer a másikba már nem fértem, legelől meg egy ilyen kukásmatricás tele parkolási sérüléses sx4 állt, aztán ő is tudta mikor vált a lámpa aztán nézett oldalra, amikor meg már mögé akartam besorolni akkor lassitott :D GSIT AKAROK :lol: :D B) Én meg egy matt-fekete Fronterát, bacott nagy krómozott gallytörővel, meg kamion-kürttel :) :D
megadave Elküldve Január28, 2011 Elküldve Január28, 2011 megelőzött :D am ike mögött van két sáv egyik lámpa után eltünik én meg már oda álltam mer a másikba már nem fértem, legelől meg egy ilyen kukásmatricás tele parkolási sérüléses sx4 állt, aztán ő is tudta mikor vált a lámpa aztán nézett oldalra, amikor meg már mögé akartam besorolni akkor lassitott :D GSIT AKAROK :D B) :D Én egyszer egy Ignistől kaptam ki, meg egy új Swifttől is. :lol: Hát ez van, kicsi a ménes :D 75 lóval csak a közúti tápláléklánc alsó részén lehet keménykedni... :)
hakapeszimaki Elküldve Január28, 2011 Elküldve Január28, 2011 Én meg egy matt-fekete Fronterát, bacott nagy krómozott gallytörővel, meg kamion-kürttel B) :D Én meg fater régi BMW-jét amit azok árulják,akik elvitték anno 2000-ben! Ő az! CTT-133 :lol: De az első lökös nagyobb volt és színrefújt, meg automata volt és nem tudom mennyire vágták haza 10év alatt.
beligrom Elküldve Január28, 2011 Elküldve Január28, 2011 Én egyszer egy Ignistől kaptam ki, meg egy új Swifttől is. :lol: Hát ez van, kicsi a ménes :D 75 lóval csak a közúti tápláléklánc alsó részén lehet keménykedni... B) há jah ha a leggagyibb sx4 volt azis 114 ló :S pedig az én autóm sokkal szebb :D
Dáwid Elküldve Január28, 2011 Elküldve Január28, 2011 Én meg fater régi BMW-jét amit azok árulják,akik elvitték anno 2000-ben! Ő az! CTT-133 :lol: De az első lökös nagyobb volt és színrefújt, meg automata volt és nem tudom mennyire vágták haza 10év alatt. Most fájdítsam a szívedet azzal hogy megemlítem a fényképen szereplő, megkímélt használatra utaló, aszfalton felejtett keréknyomokat? B) :D
hakapeszimaki Elküldve Január28, 2011 Elküldve Január28, 2011 Most fájdítsam a szívedet azzal hogy megemlítem a fényképen szereplő, megkímélt használatra utaló, aszfalton felejtett keréknyomokat? :D B) Ó b+ tényleg. Én csak a faterjukra emlékszem az normális arcnak tűnt. De ezek ritka nagy retardok! :lol: Szegény bömbi qurvára nem ezt érdemelte! :D :D
neodd Elküldve Január28, 2011 Elküldve Január28, 2011 Én meg egy matt-fekete Fronterát, bacott nagy krómozott gallytörővel, meg kamion-kürttel B) :D Én is! Ma majdnem sikerült biciklist elbacnom egy zebrán. Busz takarásából jött ki, vagy 30-al. Az volt a mákja, hogy én se mentem 30-nál gyorsabban, mert egy 10 méterrel előbbi zebránál megálltam a gyalogosnak (meg szerencsére jó a reflexem aránylag, szóval a "rénszarvaskerülő mozdulat" egyszerűbb és kis helyigényűbb változatával sikerült nem-elütni). Ugyebár az lenne szabályos biciklisnek, hogy a zebrán leszálljon, és úgy menjen át. Ezt senki sem tartja be szinte, nem is ezzel van a bajom, hanem azzal, hogy ha már egyszer nem száll le akkor nézzen körül, főleg ott, ahol egy nagy csuklósbusztól nem lát semmit, csak ha már 1 méterre sincs a zebrától. :lol:
Hjoe Elküldve Január28, 2011 Elküldve Január28, 2011 Én meg egy matt-fekete Fronterát, bacott nagy krómozott gallytörővel, meg kamion-kürttel :D :D Kürtöm van esetleg hozzá ha érdekel. Levegős. Eg sima meg egy dupla. :D Én egyszer egy Ignistől kaptam ki, meg egy új Swifttől is. :lol: Hát ez van, kicsi a ménes B) 75 lóval csak a közúti tápláléklánc alsó részén lehet keménykedni... :D Lehet. De emelkedőn felfele lehet nem viccelne meg egyik se...
Dáwid Elküldve Január28, 2011 Elküldve Január28, 2011 Ó b+ tényleg. Én csak a faterjukra emlékszem az normális arcnak tűnt. De ezek ritka nagy retardok! :D Szegény bömbi qurvára nem ezt érdemelte! B) :D Van egy tippem, hogy miért esett ki belőle az automata :lol: Én is! Ma majdnem sikerült biciklist elbacnom egy zebrán. Busz takarásából jött ki, vagy 30-al. Az volt a mákja, hogy én se mentem 30-nál gyorsabban, mert egy 10 méterrel előbbi zebránál megálltam a gyalogosnak (meg szerencsére jó a reflexem aránylag, szóval a "rénszarvaskerülő mozdulat" egyszerűbb és kis helyigényűbb változatával sikerült nem-elütni). Ugyebár az lenne szabályos biciklisnek, hogy a zebrán leszálljon, és úgy menjen át. Ezt senki sem tartja be szinte, nem is ezzel van a bajom, hanem azzal, hogy ha már egyszer nem száll le akkor nézzen körül, főleg ott, ahol egy nagy csuklósbusztól nem lát semmit, csak ha már 1 méterre sincs a zebrától. :D Ka-mi-ka-zeeeeee :) Ő a puhább, ne félj tőle :D
neodd Elküldve Január28, 2011 Elküldve Január28, 2011 Van egy tippem, hogy miért esett ki belőle az automata :lol: Ka-mi-ka-zeeeeee B) Ő a puhább, ne félj tőle :D Fél a fene, csak nem akarom takarítani az autó oldalát utána :D
Dáwid Elküldve Január28, 2011 Elküldve Január28, 2011 Fél a fene, csak nem akarom takarítani az autó oldalát utána B) Ha csak takarítani kéne... :D Tiv. képeit nem láttad még fogadjunk :lol:
hakapeszimaki Elküldve Január28, 2011 Elküldve Január28, 2011 Van egy tippem, hogy miért esett ki belőle az automata :lol: Gondolom azzal nem volt olyan jó driftelni. :D Meg az a ritka ocsmány üléshuzat! Pffff
neodd Elküldve Január28, 2011 Elküldve Január28, 2011 Ha csak takarítani kéne... :D Tiv. képeit nem láttad még fogadjunk :lol: Még jó hogy nem fogadtunk B) nyertél (volna) ugyanis.
Tiv. Elküldve Január28, 2011 Elküldve Január28, 2011 Még jó hogy nem fogadtunk :lol: nyertél (volna) ugyanis. Tessék, itt van. És itt.
neodd Elküldve Január28, 2011 Elküldve Január28, 2011 Tessék, itt van. És itt. Köszi. Ez biciklis volt? Rendesen megnyomta... :lol:
zotya975 Elküldve Január28, 2011 Elküldve Január28, 2011 Sziasztok! Technikai kérdésem lenne. Hol lehet olvasni arról, hogy mikortól alkalmazzák a belső AC-s tankokat, és milyen autókban kezdték el, és hogy a központi injektorról Opelék mikor tértek át véglegesen a hengerenkéntire, és mennyi év volt az átfedés. A köv. pedig, hogy van-e olyan belső AC-s tank, ami az E-Kadettembe bele menne, és esetleg nagyobb, mint a gyári. Ez utóbbi gyakorlati kérdés lenne, az első kettő pedig vita tárgya, az nem annyira sürgető. Köszi szépen a válaszokat. Azt tudom, hogy F-ben az utolsó szériában 2002-ben is volt X14NZ, tehát központis. Az első 91-es kiadásban már benne volt a tankba az AC, előtte a Kadettot meg neked kell tudni. :lol: Nincs képed a tankról? Nem lenne egyszerűbb abba belerakni az AC-t? Ha anyagilag megteheted, hogy nem engeded fél tank alá a szintet, akkor szerintem simán csak nyílást kellene vágni a pumpának, nem kell alá a doboz. + visszatérőág.
beligrom Elküldve Január28, 2011 Elküldve Január28, 2011 Köszi. Ez biciklis volt? Rendesen megnyomta... :lol: az a lemez elég puha.. sajna tapasztalat. amugy ha ugy baszod el zebrán ahogy irtad ő a hibás
Tiv. Elküldve Január28, 2011 Elküldve Január28, 2011 Köszi. Ez biciklis volt? Rendesen megnyomta... :lol: Ott csak lemez van. Nem nehéz benyomni. Szerencsére kinyomni sem volt nehéz. Nem 100%-os, de egyáltalán nem feltűnő. Így marad.
neodd Elküldve Január28, 2011 Elküldve Január28, 2011 az a lemez elég puha.. sajna tapasztalat. amugy ha ugy baszod el zebrán ahogy irtad ő a hibás Ő a hibás, de attól még szar érzés lenne.
FPepe Elküldve Január28, 2011 Elküldve Január28, 2011 Azt tudom, hogy F-ben az utolsó szériában 2002-ben is volt X14NZ, tehát központis. Az első 91-es kiadásban már benne volt a tankba az AC, előtte a Kadettot meg neked kell tudni. :lol: Nincs képed a tankról? Nem lenne egyszerűbb abba belerakni az AC-t? Ha anyagilag megteheted, hogy nem engeded fél tank alá a szintet, akkor szerintem simán csak nyílást kellene vágni a pumpának, nem kell alá a doboz. + visszatérőág. Sőt, G Astrában és B Vekiben még használtak X16SZ® mocit, ami szintén központis ugyebár.
beligrom Elküldve Január28, 2011 Elküldve Január28, 2011 Ő a hibás, de attól még szar érzés lenne. az h elbactad vagy h behorpadt a kocsi? :lol:
Peti85 Elküldve Január28, 2011 Elküldve Január28, 2011 10ezer sok egy gyári 4-es bal első ablakemelő kapcsolóért? :lol:
neodd Elküldve Január28, 2011 Elküldve Január28, 2011 az h elbactad vagy h behorpadt a kocsi? :D Mindkettő B) Ha nem lesz komoly baja a biciklisnek, akkor viszont jobb, ha fél, és készíti a pénztárcáját.. :lol:
zotya975 Elküldve Január28, 2011 Elküldve Január28, 2011 10ezer sok egy gyári 4-es bal első ablakemelő kapcsolóért? :lol: Szerintem sok. Meg nem beszélve arról, hogy már csak ez kell a szetthez, vagy csak úgy előre megveszed?
Recommended Posts