astrásgyerek Elküldve Szeptember16, 2011 Elküldve Szeptember16, 2011 Volt egy szomszédunknak ilyen 105ös, porlasztócsere,gyújtás-elosztó csere kapubejárón hátha ettől jobb lesz mutatványok napi rutinhoz hozzátartoztak vele. 77 éves nagyfaterom szerint is dolgozó lány szar autók voltak. Ha 70nél többel mész szétég a Hf-tömítés, szakad az ékszíj meg ilyenek. Pedig ő is 0-kmrel vette. Jó xar volt akkor az övé! :D Ne viccelj már 70-nél többel szétég a hf-tömítés. ugyan már... Vezérműszíj??? :D :D ;) Ilyen van benne! Kicsit gondolkorr, mielőtt leírsz ám valamit! :lol: Mi szlovákiát jártuk vele 4 személlyel (romániából-szlovákiába egyhuzamban) és sosem hagyott cserben, pedig iszonyat sok km volt benne. :P Olajat, azt ette már a végén, meg a hegyekben 40okban, ott aláírom, hamar felrottyantotta a vizet, de egyenes úton nem volt gond vele. Persze hogy nem olyan mint egy astra, de az ára sem, amúgy meg hogy is hasonlíthatjuk össze a farmotoros autókat az orrmotorosokkal. :lol: Hidd el a 70-es 80-as években te is örültél volna egy ilyennek. :D Meg persze én is. :D
hakapeszimaki Elküldve Szeptember16, 2011 Elküldve Szeptember16, 2011 Volt egy szomszédunknak ilyen 105ös, porlasztócsere,gyújtás-elosztó csere kapubejárón hátha ettől jobb lesz mutatványok napi rutinhoz hozzátartoztak vele. 77 éves nagyfaterom szerint is dolgozó lány szar autók voltak. Ha 70nél többel mész szétég a Hf-tömítés, szakad az ékszíj meg évente 2-3 kg súlygyarapodással (bitumenes alvázvédő) lehet számolni ha nem akarod,hogy kiessél belőle. :lol: . Pedig ő is 0-kmrel vette. Jó xar volt akkor az övé! :D Ne viccelj már 70-nél többel szétég a hf-tömítés. ugyan már... Vezérműszíj??? :lol: :DKicsit gondolkorr, mielőtt leírsz ám valamit! Epic fail!
dirty-handz Elküldve Szeptember16, 2011 Elküldve Szeptember16, 2011 Most már tudod a megoldást is. Nekem ugyan ez volt a corsába 4 féle hátsó üléssel gyártották, nekem olyan van hogy támlát berakod a sínbe rácsukod és belemegy 2 oldalon felül 2 kerek kis fogó egybe támla, van még olyan, hogy egybe támla középen 2 vastag szögletes rúd megy bele, akkor van 2é dönthető, és van a ketté dönthető GSI ott is más a felfogatás mind más ez se direkt van. Fogtam leszedtem a GSI kárpitokat átettem az enyémre összevarrtam kicsit alakítottam a szivacson és a kárpiton oszt jóccakát. egyébként lehetne hegeszteni műanyagot vágni vagy venni ilyen tartót ide oda tenni és úgy se lenne az igazi mert nem gyári.
Dáwid Elküldve Szeptember16, 2011 Elküldve Szeptember16, 2011 Most már tudod a megoldást is. Eddig is tudtam :D A fekete sem az eredeti benne, csak mivel nem volt idegem eddig, hogy megint vissza alakítsam a rögzítést, olyanra, amilyenről egyszer már átalakítottam, így kimaradt :lol: De most hogy ki van csontozva, már a régi fog visszamenni bele :lol:
astrásgyerek Elküldve Szeptember16, 2011 Elküldve Szeptember16, 2011 Epic fail! Bocsi, igazad van elírtam 2 betűt... :lol: De a lényegen nem változtat! Véleményt írni olyanról, amihez nem értesz... :lol:
hakapeszimaki Elküldve Szeptember16, 2011 Elküldve Szeptember16, 2011 Bocsi, igazad van elírtam 2 betűt... :lol: De a lényegen nem változtat! Véleményt írni olyanról, amihez nem értesz... :lol: Szerintem az ékszíj nem= vezérműszíj. Négy évig volt szerencsém 120L skodához. 2000-2004-ig volt meg. Kétszer tört ki a hátsó tengely. A vezérműszíjról is van emlékem,az meg 20ekm alatt megnyúlik úgy hogy kuka. 10e-ként illik meghúzni. Különben úgy elmegy a vezérlés,hogy vagy hidegen vagy melegen nem fog indulni vagy a szar előgyújtás miatt durrogni fog. Meg ezer más dolgot is állítgatni kell rajta amihez tényleg nem értek és nem emlékszem már rá csak a sok szívása ami volt vele. Viszont azt tudom,hogy a zsigulik,nagypolákok ezerszer jobbak voltak a cseh-szlovák rettenettől.
astrásgyerek Elküldve Szeptember16, 2011 Elküldve Szeptember16, 2011 Szerintem az ékszíj nem= vezérműszíj. Négy évig volt szerencsém 120L skodához. 2000-2004-ig volt meg. Kétszer tört ki a hátsó tengely. A vezérműszíjról is van emlékem,az meg 20ekm alatt megnyúlik úgy hogy kuka. 10e-ként illik meghúzni. Különben úgy elmegy a vezérlés,hogy vagy hidegen vagy melegen nem fog indulni vagy a szar előgyújtás miatt durrogni fog. Meg ezer más dolgot is állítgatni kell rajta amihez tényleg nem értek és nem emlékszem már rá csak a sok szívása ami volt vele. Viszont azt tudom,hogy a zsigulik,nagypolákok ezerszer jobbak voltak a cseh-szlovák rettenettől. Nekem 15-ig. :lol: Egy leharcolt autót ne hasonlítsunk egy szinte nem is használthoz. ;) És természetesen a felsoroltak mind egytől egyig farmotorosok. :D Nem értek veled egyet, a maguk idejében igenis jók voltak azok. :lol: De persze ez a magánvéleményem! :D Hagyjuk, ne offoljuk tovább! :P
J0hnny Elküldve Szeptember16, 2011 Elküldve Szeptember16, 2011 Viszont azt tudom,hogy a zsigulik,nagypolákok ezerszer jobbak voltak a cseh-szlovák rettenettől. Nincs vezérműszíj a skodákban, mivel láncos motor még a favorit 135/136-os motorja is. Tényleg több törődést igényelt a skoda egy mai autónál (apám egy 105-öst hajtott 10éven keresztül), de a zsiguliknak is volt gyerekbetegsége bőven. :lol: Piszkosul szeretett az is rohadni. :lol:
pszilaj Elküldve Szeptember16, 2011 Elküldve Szeptember16, 2011 Skacok! Létezne, hogy az új J Astra 1,4 XER 100 lovas motorja országúton beérné 4,6 liter benzinnel??? :lol:
pszilaj Elküldve Szeptember16, 2011 Elküldve Szeptember16, 2011 Te még hiszel a mesékben? :lol: Ezért kérdeztem. Nagy kasztni, gondolom klíma meg egy csomó elektromos kütyü... :lol: Az enyém is képes volt a gyári fogyasztási mutatókat produkálni(5,9-et), de akkor több mint négy óra alatt jöttem le Pestről Debrecenig a négyesen... :D
astrásgyerek Elküldve Szeptember16, 2011 Elküldve Szeptember16, 2011 Miért sajnos? Az autók néha törnek. De ha nem gányolják több kilo gittel, hanem elemcserével normálisan megcsinálják, mi a gond vele? Pl. parkoló autóba beletolatnak, és tönkremegy egy ajtó. Kicserélik a komplett ajtót, fényezik normálisan, akkor az az autó már egy eladhatatlan szar? Az előző astrámmal elütöttem két őzet. Két első sárvédő két lámpa, hűtőmaszk lett cserélve. Plusz a két első ajtó, és a gépháztető fényezve. Akkor az már egy értéktelen roncs volt? Arra gondoltam, hogy csak a külső lesz szép, a váz pedig sokszor szakszerűtlenül van javítva. De a gyári alkatrész jó!! :lol: Csak ne ilyen legyen a vége! :lol:
astrásgyerek Elküldve Szeptember16, 2011 Elküldve Szeptember16, 2011 Kész. http://pics.coldline.hu/pics/338806-20110916-JWTdIl.jpg Jó lett, szép munka! :lol: Grat! :lol: Apropó! Egy kérdés! Van 2db fejtámlám (fekete szövetű - sokkal jobb állapotú, mint amik most vannak benne) de azokban nincs benne a fém rúd. csak egy műanyag van a fejtámlában, oda menne a fémrúd. Nem próbáltad véletlenül, hogy a fém rúd hogyan jön ki a fejtámlából?
zotya975 Elküldve Szeptember16, 2011 Elküldve Szeptember16, 2011 Jó lett, szép munka! :D Grat! :lol: Kösz, kis híján elfúrtam a fékcsövet. :lol:
astrásgyerek Elküldve Szeptember16, 2011 Elküldve Szeptember16, 2011 Kösz, kis híján elfúrtam a fékcsövet. :D :lol: :lol: Még jó, hogy ott volt a kicsi... :D
astrabandi Elküldve Szeptember16, 2011 Elküldve Szeptember16, 2011 Kész. http://pics.coldline.hu/pics/338806-20110916-JWTdIl.jpg Nagyon szép munka .Gratulálok .
zotya975 Elküldve Szeptember16, 2011 Elküldve Szeptember16, 2011 :lol: :lol: Még jó, hogy ott volt a kicsi... :D Aha pont ott mentek el a csövek allul ahol a csavarokat átt kellett vezetnem. Kimértem, de mégis érintette a fúró.
astrásgyerek Elküldve Szeptember16, 2011 Elküldve Szeptember16, 2011 Aha pont ott mentek el a csövek allul ahol a csavarokat átt kellett vezetnem. Kimértem, de mégis érintette a fúró. nagyon megsértette? :lol:
zotya975 Elküldve Szeptember16, 2011 Elküldve Szeptember16, 2011 nagyon megsértette? :lol: Nem, csak a koszt szedte le róla..alaposan megnéztem nem kapott bele.
astrásgyerek Elküldve Szeptember16, 2011 Elküldve Szeptember16, 2011 Nem, csak a koszt szedte le róla..alaposan megnéztem nem kapott bele. Még szerencse. :lol:
pszilaj Elküldve Szeptember16, 2011 Elküldve Szeptember16, 2011 Csak ne ilyen legyen a vége! :lol: Backer...jó kis bőr ülések! :lol:
pszilaj Elküldve Szeptember16, 2011 Elküldve Szeptember16, 2011 Kész. http://pics.coldline.hu/pics/338806-20110916-JWTdIl.jpg Grat! Szép munka! De hogy kötekedjek, rakd középre a baloldali fejtámlát! Legalább szimmetrikus lenne... :lol: :lol:
hakapeszimaki Elküldve Szeptember16, 2011 Elküldve Szeptember16, 2011 Nincs vezérműszíj a skodákban, mivel láncos motor még a favorit 135/136-os motorja is. Tényleg több törődést igényelt a skoda egy mai autónál (apám egy 105-öst hajtott 10éven keresztül), de a zsiguliknak is volt gyerekbetegsége bőven. :lol: Piszkosul szeretett az is rohadni. :D Láncot akartam írni. Bocs. :lol:
dirty-handz Elküldve Szeptember16, 2011 Elküldve Szeptember16, 2011 Grat! Szép munka! De hogy kötekedjek, rakd középre a baloldali fejtámlát! Legalább szimmetrikus lenne... :lol: :D Venni kell bontóba 1et vagy áthúzni őket :lol:
Recommended Posts