Jump to content
OPEL FÓRUM

astrabandi

Forummember
 • Content Count

  411
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

2 Semleges

About astrabandi

 • Rank
  Fórumlakó

Személyes információ

 • Neme
  Férfi
 • Lakhely
  B.A.Z megye ( Germany )

MOTE clubcard

 • Autó(k)
  ASTRA-f C14NZ
 • City
  Borsodnádasd

Recent Profile Visitors

2,631 profile views
 1. Sziasztok kezdő dieseles vagyok és kellene 1 kis segítség Y17DT -s a motorkódom és az a gondom ,hogy +10 fok alatt nem indul hol keressem a hibát ?? Ebben kérném a segítséget .
 2. Aha azt hiszem értem , akkor a devander is nagyobb meg a főfék munka henger is .
 3. Én úgy tudom hogy a rásegítő is nagyobb ezét próbálok érdeklődni mert lehet rosszúl tudom ?
 4. Szép estét kívánok mindenkinek abban kérném a segítséget , hogy a Gsi meg a sima devander között mi a külömbség ha méreti akkor tudja e valaki a méreteit ? köszönöm előre is .
 5. astrabandi

  Elektromos

  Hát ezt nem tudom .
 6. astrabandi

  Elektromos

  Szép napot kedves fórum társak azt szeretném kérdezni ,hogy 1.8 b vecktrá -ból be lehet e épitení astra f be a tempomat -ot és mik kellenek még hozzá ?Bajuszkapcsoló , mozgató motor ,fék és gáz kapcsoló . És ha lenne valakinek rajz vagy le írás róla és meg is osztaná velem meg köszönném .
 7. astrabandi

  Board Computer

  Ezt már próbáltam de semmi változás . Köszi .
 8. astrabandi

  Board Computer

  Sziasztok tudnátok segíteni ? Az a gondom hogy az utólagosan beszerelt BC alapjárat környékén 20- 40 liter fogyasztást ir ki aztán gondol 1 et és be áll 0.2 környékére de menet közben meg majdnem jót mér .A másik gondom pedig az hogy a megtehető km tankolás után valami ért fölment 999 km-re aztán később néztem akkor meg lement 350 km -re de nem mentem vele kb 150 km -et .Előre is köszi a segítséget .
 9. astrabandi

  Futómű

  Hát akár hol keresgetem a neten ,hogy számít e az az 5 mm nem találok infót így most dilemmázok .
 10. astrabandi

  Futómű

  Szép estét minden kinek tudna nekem valaki tanácsot adni ? Mégpedig abban ,hogy 35 mm es ültetéshez jóe a gyári méretű gázos lengés csillapító vagy már ehhez is rövidebb kell mert tudtommal a 30 mm es ültetéshez még jó a gyári hosszúságú gázos lengés csillapító .
 11. astrabandi

  Fék

  Kedves fórum társak olyan segítség kellene ,hogy hol lehet kapni a fékrásegitő mögötti gumi harangot ???? mert eddig sehol nem találtam .
 12. astrabandi

  Fék

  Namost a főfék munka henger kompatibilis mondjuk a gsi ével ??? Mert az már van új .
 13. astrabandi

  Fék

  szép estéét mindenkinek az lenne a kérdésem ,hogy főfék munka hengert kell cserélnem és mi történne ha nagyobb devandert vagyis rásegítőtt mondjuk Gsi ét vagy nem tudom vektráét ???
 14. astrabandi

  Board Computer

  Köszönöm a segitségeteket rajta vagyok az ügyön próbálom beszerezni ezeket mert szeretném ha mindent tudna amit gyárilag ki találtak neki .
×
×
 • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.