Jump to content
OPEL MAGAZIN és TUDÁSTÁR

Recommended Posts

Elküldve
Azt babának hívják, eredetileg fekete.

sztem meg minimum lökhárító baba... és láttam már olyat, egyet ketőt, úgyhogy nem kell mondani, hogy fekete :)

Elküldve

ez az egyik olyan zsiga, amit majd megcsnáltok? sztem ez egy olyan zsiga, amit majd ha felmegy a vas ára, akkor lehet vinni a méhbe :)

a hangszóró 20cmes 2900Ft/ db 150W 90 db 36Hz-5kHz

Elküldve
ez az egyik olyan zsiga, amit majd megcsnáltok? sztem ez egy olyan zsiga, amit majd ha felmegy a vas ára, akkor lehet vinni a méhbe :)

Ezt már soha nem csináljuk meg.

Ennek a csomagtartója telistele van zsiga alkatrészekkel. van benne letakarva vagy 3 komplett lada váltó is. :)

Elküldve

nem is volt drága :)

Elküldve
:) csak 20 éves :D

Szép-szép! Csak az ára vad! annyit sztem nem ér! Azért már Astrát veszek. :lol:

volt ilyen a tévében is csak Wareszból. Az ürge magkapta a kocsit, és már rendelte is a másikat, tudjátok akkor még éveket kellett várni rá. De hülye vagyok, honnan is tudnátok?! :) Amikor megkapta meg már nem kellett neki, pár kilóméter volt benne, garázsban állt, néha lemosta csilli-villi volt.

Elküldve
volt ilyen a tévében is csak Wareszból. Az ürge magkapta a kocsit, és már rendelte is a másikat, tudjátok akkor még éveket kellett várni rá. De hülye vagyok, honnan is tudnátok?! :) Amikor megkapta meg már nem kellett neki, pár kilóméter volt benne, garázsban állt, néha lemosta csilli-villi volt.

mért ne tudnánk a merkurról, meg hogy rádiót kellett fülelni?

ha másról nem, akkor tvből a filmhíradóból :)

Elküldve
Lalee azé vettem, mert szerintem se volt drága :)

www.prodigyaudio.hu

90 jó micija lehet ez vmi uj örökmozgó rugóból? :)

Vadiúj technológia. így nem kell tankolni :D

Elküldve
mért ne tudnánk a merkurról, meg hogy rádiót kellett fülelni?

ha másról nem, akkor tvből a filmhíradóból :)

Ja mint a kiscsaj kérdezi, apa mesélj a gyerekkorodról, amikor még fel kellett kelni a fotelból, hogy elkapcsold a tévét. :lol: Néha besokalok, aztán példálózók, hogy bezzeg nekem még nem volt külön szobám, meg tévém, meg számítógép meg... aztán hallom az asszonyt a konyhából.: Zoli!! Hagyd abba! Le se szarnak! :D Hát kösz! :) :lol:

Elküldve
Ja mint a kiscsaj kérdezi, apa mesélj a gyerekkorodról, amikor még fel kellett kelni a fotelból, hogy elkapcsold a tévét. :D Néha besokalok, aztán példálózók, hogy bezzeg nekem még nem volt külön szobám, meg tévém, meg számítógép meg... aztán hallom az asszonyt a konyhából.: Zoli!! Hagyd abba! Le se szarnak! :) Hát kösz! :) :lol:

és nincs igaza?? az akkor volt???

engem se érdekel, hogy fateromnak egy biciklije volt... persze arról nem mesél, hogy az versenybicaj volt, és a faluba csak neki volt... meg a sok motorjáról...

szal.

Elküldve
Ja mint a kiscsaj kérdezi, apa mesélj a gyerekkorodról, amikor még fel kellett kelni a fotelból, hogy elkapcsold a tévét. :D Néha besokalok, aztán példálózók, hogy bezzeg nekem még nem volt külön szobám, meg tévém, meg számítógép meg... aztán hallom az asszonyt a konyhából.: Zoli!! Hagyd abba! Le se szarnak! :) Hát kösz! :) :lol:

Kislányod? Hát bizony...más idők ezek már. Sőt...már én is ebbe a modern korban nőttem/nővök fel.

Elküldve
és nincs igaza?? az akkor volt???

engem se érdekel, hogy fateromnak egy biciklije volt... persze arról nem mesél, hogy az versenybicaj volt, és a faluba csak neki volt... meg a sok motorjáról...

szal.

Igen, de az russzki bicikli volt bacd meg, próbálj meg azzal tekerni! :)

Elküldve
nem az volt :D

csepel volt, hasított vele faterom :)

Nekem ruszki volt, négy sebességes. 2100 ft.volt ujonnan. És volt vagy husz kilo. :)

Guest
Ez a téma már lezárult.
  • Create New...

Fontos információ

Sütiket (cookies) helyeztünk el az eszközén, hogy segítsünk a webhely jobbá tételében. Módosíthatja a sütik beállításait , különben feltételezzük, hogy rendben van a folytatás.