brezsó Elküldve November5, 2009 Elküldve November5, 2009 Mi van velem? :lol: ;) Ha lesz rá keret és addigra teljesen rendben lesz az autó, megyek. :) Kemény? Én? Dehogy. :lol: :P Miből gondoltad? Biztos, hogy nem keversz össze vkivel? :) ...és aztán bátran elszaladok! :lol: De már megvan!!! Tegnap este hoztam el. :D Most akkor mi van az autóval? B)
dita Elküldve November5, 2009 Elküldve November5, 2009 Most akkor mi van az autóval? :) Hát már nálamnál van. :) De ki kell cserélni a gyertyakábelt, fel kell rakatnom a téligumikat...stb. Azért rossz volt a másikat otthagyni! :D
brezsó Elküldve November5, 2009 Elküldve November5, 2009 Hát már nálamnál van. :) Azért rossz volt a másikat otthagyni! :D Másikat!? ...valahol, valamiről lemaradtam... :)
dita Elküldve November5, 2009 Elküldve November5, 2009 Másikat!? ...valahol, valamiről lemaradtam... :) Lehet. :) Volt egy 1.3-as szamaram, beszámolták.
Dáwid Elküldve November5, 2009 Elküldve November5, 2009 Naah, gratulálok a karikás-villámhoz :) téligumi-gyertyakábelcsere fél óra, jövő vasárnapig csak elkészül :D :lol: (jah képetképetképet :) )
dita Elküldve November5, 2009 Elküldve November5, 2009 Naah, gratulálok a karikás-villámhoz :lol: téligumi-gyertyakábelcsere fél óra, jövő vasárnapig csak elkészül :lol: B) (jah képetképetképet :) ) Köszönöm! :) Mondom függ attól lesz-e pénzem rá, mert oda-vissza van vagy 10ezer Ft. a benzinktg. :D Képet majd csinálok ha nem fog szakadni az eső... ;)
Dáwid Elküldve November5, 2009 Elküldve November5, 2009 Köszönöm! :) Mondom függ attól lesz-e pénzem rá, mert oda-vissza van vagy 10ezer Ft. a benzinktg. :) Képet majd csinálok ha nem fog szakadni az eső... :lol: :P elfelejtettem hogy szakad az eső :P Még mindig nem-tudom hogy hol ázik be B) De most hogy mondtad kirohantam és eltettem az ázós részről a szőnyeget ;) :D Köszi :lol: Mielőtt le lennék b.szva :lol: : Nem, nem akarom így hagyni, csak jegeltem a témát amíg újra le nem szedem a tetőkárpitot, mostmár csere miatt (meg mert az antenna erősítőt be akarom tenni mert már idegesít a recsegése :lol:
Novy Elküldve November5, 2009 Elküldve November5, 2009 grat a verdához :) én még nem teszem fel a téligumikat... főleg az eső miatt se :D de még korai lenne. azét remélem összejön a tali.. már csak azért se, mert szeretnék kipróbálni pár másik F et is.. hasonlítás képpen, meg más motorizáltsággal is jólenne, hogy legyen fogalmam mennyivel erősebb egy másmilyen motoros :)
Dáwid Elküldve November5, 2009 Elküldve November5, 2009 grat a verdához :lol: én még nem teszem fel a téligumikat... főleg az eső miatt se B) de még korai lenne. azét remélem összejön a tali.. Én is ezt mondtam tegnap estig amikor nyári-gumikkal jöttem haza havas-esőben Fehérvárról, egy ablaktörlővel... :) (zafirára valami balpöcs egy ricnivel odébb tette föl a jobbos lapátot és összeütött... :lol: addig nem is volt vele gond amíg nem volt 1.5 fok hogy a műanyag megunja, és eltört :D Félráll, aztán arra gondol hogy szélvédőféltés van, inkább levettük a jobbos lapátot) Jah a korai télire visszatérve. Jó az már. A Ribin nekem már azok vannak, a Zafirán meg nem. A zafira futóművét nem is lehet egy lapon említeni a Ribiével, (az a tizen pár év érezhető ;) ) de mégis szenvedősebb volt tegnap este :)
dita Elküldve November5, 2009 Elküldve November5, 2009 grat a verdához :lol: én még nem teszem fel a téligumikat... főleg az eső miatt se :lol: de még korai lenne. azét remélem összejön a tali.. Köszi! :) Aztán ha ez a sok eső lefagy reggelre, mit csinálsz nyárigumis? :D Gondolom alszol tovább. :) Hát igen, akinek ilyen jó dolga van... B)
Novy Elküldve November5, 2009 Elküldve November5, 2009 Én is ezt mondtam tegnap estig amikor nyári-gumikkal jöttem haza havas-esőben Fehérvárról, egy ablaktörlővel... :D (zafirára valami balpöcs egy ricnivel odébb tette föl a jobbos lapátot és összeütött... B) addig nem is volt vele gond amíg nem volt 1.5 fok hogy a műanyag megunja, és eltört :lol: Félráll, aztán arra gondol hogy szélvédőféltés van, inkább levettük a jobbos lapátot) Jah a korai télire visszatérve. Jó az már. A Ribin nekem már azok vannak, a Zafirán meg nem. A zafira futóművét nem is lehet egy lapon említeni a Ribiével, (az a tizen pár év érezhető :P ) de mégis szenvedősebb volt tegnap este :) hát ez gáz.. Köszi! :) Aztán ha ez a sok eső lefagy reggelre, mit csinálsz nyárigumis? ;) Gondolom alszol tovább. :lol: Hát igen, akinek ilyen jó dolga van... :lol: ugyan azt amit a télivel :D csúszkálok jegen egyik se jobb :P de esténként keveset járok... de két hétig még lehet lecserélem, ha eláll mondjuk az eső... van már úgyis krokodil emelőm, fel kell avatni :lol:
Guest Sanci Elküldve November5, 2009 Elküldve November5, 2009 De már megvan!!! Tegnap este hoztam el. :) Grat! Sok-sok boldog kilométert! az antenna erősítőt be akarom tenni mert már idegesít a recsegése :) Az egy átverés ;) a koax kábel a csatinál igencsak el lehet törve -pontosabban amit a fejegységre dugsz úgyhogy azt nézd meg első körben :P Nekem legalábbis eltört és alig fogott valamit :lol: majdnem visszavittem az új hangot, hogy nem jó :D de csak kutakodtam picit és kiderült hol van az elb... :lol: B)
Dáwid Elküldve November5, 2009 Elküldve November5, 2009 hát ez gáz.. ugyan azt amit a télivel B) csúszkálok jegen egyik se jobb :lol: de esténként keveset járok... de két hétig még lehet lecserélem, ha eláll mondjuk az eső... van már úgyis krokodil emelőm, fel kell avatni :lol: Még ki se próbáltad? :) Nem hittem volna hogy kibírod :) De már értem hogy miért nem cseréled le. Mert félsz az esőtől ;) :D
Dáwid Elküldve November5, 2009 Elküldve November5, 2009 Grat! Sok-sok boldog kilométert! Az egy átverés :P a koax kábel a csatinál igencsak el van törve -pontosabban amit a fejegységbe dugsz, nekem legalábbis eltört és alig fogott valamit :lol: majdnem visszavittem az új hangot, hogy nem jó :) de csak kutakodtam picit és kiderült hol van az elb... :lol: B) Én húztam be az új antennakábelt augusztus végén :) nem illene neki töröttnek lennie ;) :D
Novy Elküldve November5, 2009 Elküldve November5, 2009 Grat! Sok-sok boldog kilométert! Az egy átverés :D a koax kábel a csatinál igencsak el lehet törve -pontosabban amit a fejegységre dugsz úgyhogy azt nézd meg első körben :D Nekem legalábbis eltört és alig fogott valamit B) majdnem visszavittem az új hangot, hogy nem jó :) de csak kutakodtam picit és kiderült hol van az elb... ;) :P jaja az antennyakábelét én is cseréltem már párszor... Még ki se próbáltad? :) Nem hittem volna hogy kibírod :D De már értem hogy miért nem cseréled le. Mert félsz az esőtől :lol: :lol: de kipróbáltam, rátámaszkodtam, és felemeltem magam :lol: am meg semmi kedvem sincs elázni... nemvagyok én rihanna hogy ellázzak :P :lol:
Dáwid Elküldve November5, 2009 Elküldve November5, 2009 jaja az antennyakábelét én is cseréltem már párszor... de kipróbáltam, rátámaszkodtam, és felemeltem magam :D am meg semmi kedvem sincs elázni... nemvagyok én rihanna hogy ellázzak :lol: :) Beállsz a garázsba, behúzod a hasad, és akkor elférsz hogy lecseréld :) :lol:
Novy Elküldve November5, 2009 Elküldve November5, 2009 Beállsz a garázsba, behúzod a hasad, és akkor elférsz hogy lecseréld :) :) sajna egyikoldalon szűk...főleg hátul, szal egyenlőre így marad, aztán meg majd elmegyek vele valami placcra.
Guest Sanci Elküldve November5, 2009 Elküldve November5, 2009 Én húztam be az új antennakábelt augusztus végén :) nem illene neki töröttnek lennie :lol: :D Láttam én már gyári hibásat ;) nem is egyet.. :) nem vagyok én rihanna hogy ellázzak B) :lol: Pedig egyszer megnéznélek "elázva"..
Dáwid Elküldve November5, 2009 Elküldve November5, 2009 Láttam én már gyári hibásat :lol: nem is egyet.. :) Pedig egyszer megnéznélek "elázva".. b.sszameg :D Ha kiderül hogy az van eltörve, visszaviszem, és a gyereket odakötözöm vele az épület tetején lévő antennához. :lol: Aztán erősítse azt... Még jó hogy nem húztam ki az előzőt, kipróbálom hogy mi lesz a történés ha azt rádugom az új antennára, meg a fejre :)
Novy Elküldve November5, 2009 Elküldve November5, 2009 b.sszameg :) Ha kiderül hogy az van eltörve, visszaviszem, és a gyereket odakötözöm vele az épület tetején lévő antennához. :D Aztán erősítse azt... Még jó hogy nem húztam ki az előzőt, kipróbálom hogy mi lesz a történés ha azt rádugom az új antennára, meg a fejre :) én se hztam ki a legelsőt :lol: furcsa is lett volna :lol:
Guest Sanci Elküldve November5, 2009 Elküldve November5, 2009 b.sszameg :) Ne aggódj, mással is megtörtént már B) év eleje felé a rakodósomat Qrták át ezzel az "új antennát kábelestől-erősítőstől" dologgal mert úgy jobban fogja a körzeti adókat :) ez a szöveg alapból tetszett :lol: na mondom hozzad azt a pócvágent azt alakítok neki valamit :lol: szal a gyári kábel repült vissza bele, rá az új antenna és az erősítőnek nevezett népvakítás elfelejtve, olyan vétel lett rajta, hogy szinte megirígyeltem.. ;) :D
Dáwid Elküldve November5, 2009 Elküldve November5, 2009 Ne aggódj, mással is megtörtént már :P év eleje felé a rakodósomat Qrták át ezzel az "új antennát kábelestől-erősítőstől" dologgal mert úgy jobban fogja a körzeti adókat :) ez a szöveg alapból tetszett ;) na mondom hozzad azt a pócvágent azt alakítok neki valamit :lol: szal a gyári kábel repült vissza bele, rá az új antenna és az erősítőnek nevezett népvakítás elfelejtve, olyan vétel lett rajta, hogy szinte megirígyeltem.. :lol: :lol: Az jó, akkor marad a dzsári madzag, az új pálcika, meg a tudat hogy besz.ptam :) Jah meg az átalakító a gyári kábel végére mert a fejbe persze nem olyan megy. Ugyanitt 2 hónapot használt újszerű antennakábel eladó olcsón B) :D
astrásgyerek Elküldve November5, 2009 Elküldve November5, 2009 Én húztam be az új antennakábelt augusztus végén :) nem illene neki töröttnek lennie :lol: :) akkor érthető a dolog! B) ;) :P :D :lol:
Dáwid Elküldve November5, 2009 Elküldve November5, 2009 akkor érthető a dolog! :lol: B) ;) :) :) Te inkább menjéé' vasalni a csomagtartóhoz :P :lol: :D
Guest Sanci Elküldve November5, 2009 Elküldve November5, 2009 Az jó, akkor marad a dzsári madzag, az új pálcika, meg a tudat hogy besz.ptam :) Jah meg az átalakító a gyári kábel végére mert a fejbe persze nem olyan megy. Ugyanitt 2 hónapot használt újszerű antennakábel eladó olcsón :D :)
Recommended Posts