zotya975 Elküldve Január17, 2010 Elküldve Január17, 2010 Mivel fényesítsem ki a dugattyút? a tetejére rá van égve a korom... :lol: A kismociét én mostam szinte mindennel. Konyhai hideg zsíroldó vitte a elegjobban. Hmm. Helikopterről lövik géppuskával a Kobra 11 et, de nem megy át a kasztnin a lövedék. :P :lol: :lol: Hát nem tudják? Az ajtó mögé kell bújni, azon nem megy átt a golyó! :lol: Tedd be a mikróba. Fényesebb nem lesz, de jól fog kinézni amíg bentvan ;) :P Amúgy ezekből csinálhatnál valamit... monnyuk egy üveglapot rávágatni, és monitortartónak az asztalra ? :lol: Láttem egyszer egy képet egy nyóchengeres mociról a hengerfejek nem voltak rajta a dugókra meg rá volt ragasztva az üveglap. Az volt a dohányzóasztal.
Opeles90 Elküldve Január17, 2010 Elküldve Január17, 2010 Tedd be a mikróba. Fényesebb nem lesz, de jól fog kinézni amíg bentvan :lol: :lol: Amúgy ezekből csinálhatnál valamit... monnyuk egy üveglapot rávágatni, és monitortartónak az asztalra ? :lol: Lesz vele valami széndékom. Amúgy jelenleg ilyen: Na milyen? :P :lol:
Dáwid Elküldve Január17, 2010 Elküldve Január17, 2010 Lesz vele valami széndékom. Amúgy jelenleg ilyen: http://kep.ivpicture.hu/282297.jpg http://kep.ivpicture.hu/282299.jpg http://kep.ivpicture.hu/282301.jpg Na milyen? :lol: :lol: halad... lesz ebből valami csillogós is egyszer :lol: :P
Opeles90 Elküldve Január17, 2010 Elküldve Január17, 2010 halad... lesz ebből valami csillogós is egyszer :P :lol: Faterral kiterveltük...veszünk drótkorongot, rákötjük a fúróra és adjad neki :lol:
zotya975 Elküldve Január17, 2010 Elküldve Január17, 2010 Lesz vele valami széndékom. Amúgy jelenleg ilyen: Na milyen? :P :lol: Alakul. Majd ha egyszer nem a kocsi alatt fekszem leveszem a szelepfedelet, és kipolírozom. :lol: Faterral kiterveltük...veszünk drótkorongot, rákötjük a fúróra és adjad neki :lol: Az nem jó, összekarcolja. Előbb takarítsd le fémtisztára, aztán lehet simizni. :lol:
Novy Elküldve Január17, 2010 Elküldve Január17, 2010 Faterral kiterveltük...veszünk drótkorongot, rákötjük a fúróra és adjad neki :lol: nem tenném az durva hozzá inkább 240es aztán 1600as polírpapír :lol:
Opeles90 Elküldve Január17, 2010 Elküldve Január17, 2010 nem tenném az durva hozzá inkább 240es aztán 1600as polírpapír :P Alakul. Majd ha egyszer nem a kocsi alatt fekszem leveszem a szelepfedelet, és kipolírozom. :lol: Az nem jó, összekarcolja. Előbb takarítsd le fémtisztára, aztán lehet simizni. :lol: Okés! :lol: Amúgy...ez mi lenne?? Égésnyom itt a tetején...? Látszik hogy van pereme ami ugye rendes fémszínű, és középen pedig fekete.... Ott volt az égéstér elvileg ugye, és akkor az égésnyom?
Guest Sanci Elküldve Január17, 2010 Elküldve Január17, 2010 Faterral kiterveltük...veszünk drótkorongot, rákötjük a fúróra és adjad neki :lol: Össze fogja karmolni ha durva a drót, ha meg lágy akkor sok idő :lol: adj neki egy kis féktisztítót utána meg polír- vagy rongykorong lesz a neki való :lol: az szépen tükröt csinál belőle :P de ha sajnálod a lóvét korongra (mert nem épp az olcsóságok közé tartozik) akkor kell egy hosszabb tövig-menetes csavar, alátétek, 2 anya (kontrának is!) és szépen neki állsz faragni valami keményebb padlókárpitot szép kör alakban, na azzal is baromi jól lehet polírozni.. :lol:
Opeles90 Elküldve Január17, 2010 Elküldve Január17, 2010 Össze fogja karmolni ha durva a drót, ha meg lágy akkor sok idő :lol: adj neki egy kis féktisztítót utána meg polír- vagy rongykorong lesz a neki való :lol: az szépen tükröt csinál belőle :lol: de ha sajnálod a lóvét korongra (mert nem épp az olcsóságok közé tartozik) akkor kell egy hosszabb tövig-menetes csavar, alátétek, 2 anya (kontrának is!) és szépen neki állsz faragni valami keményebb padlókárpitot szép kör alakban, na azzal is baromi jól lehet polírozni.. :lol: Polírkorong...? Az egyszerű is meg sztem jó is :lol: Először finom polírpapírral fogom, aztán polírkorong. :P
zotya975 Elküldve Január17, 2010 Elküldve Január17, 2010 Okés! :lol: Amúgy...ez mi lenne?? Égésnyom itt a tetején...? Látszik hogy van pereme ami ugye rendes fémszínű, és középen pedig fekete.... Ott volt az égéstér elvileg ugye, és akkor az égésnyom? Az-az, tudod a belső égés. :P :lol: Láttad volna a kismocin keveréknél milyen trutyi volt rajta.
Opeles90 Elküldve Január17, 2010 Elküldve Január17, 2010 Az-az, tudod a belső égés. :lol: :P Láttad volna a kismocin keveréknél milyen trutyi volt rajta. :lol: :lol: Biztos cukker volt. Ma mentem ki nyírábrányba, odafele végig 100, visszafele végig 100. :lol: Kicsit kiégettem a kormot, mert reggel beindítottam aztán adtam 1 kis gázt...aztán foltot hagyott magaalatt a kipufogó. Ilyen kis poros koromfoltot.
astrásgyerek Elküldve Január17, 2010 Elküldve Január17, 2010 :lol: :lol: Biztos cukker volt. Ma mentem ki nyírábrányba, odafele végig 100, visszafele végig 100. :lol: Kicsit kiégettem a kormot, mert reggel beindítottam aztán adtam 1 kis gázt...aztán foltot hagyott magaalatt a kipufogó. Ilyen kis poros koromfoltot. nállunk az öregem mániája néha a garázsban járatgatni a gépet indulás előtt, képzelheted 1 év alatt milyen lett a kipufogótól kb 10cm-re lévő "fehér" garázsajtó :lol: :P :lol:
Opeles90 Elküldve Január17, 2010 Elküldve Január17, 2010 nállunk az öregem mániája néha a garázsban járatgatni a gépet indulás előtt, képzelheted 1 év alatt milyen lett a kipufogótól kb 10cm-re lévő "fehér" garázsajtó :lol: :lol: :P :lol: :lol: Nekünk is a garázs olyan hogy van az a hely ahol minden 1es reggel beindul a kocsi... a régi mocival is ugye ott indult. :lol: Aztán 2002 óta.... ( lefelefordított kipufogóvéggel ) hűűű...olyan fotl van ott... folt? már nem is tudom mindek nevezzem... :P
zotya975 Elküldve Január17, 2010 Elküldve Január17, 2010 :lol: ;) Biztos cukker volt. Ma mentem ki nyírábrányba, odafele végig 100, visszafele végig 100. :P Kicsit kiégettem a kormot, mert reggel beindítottam aztán adtam 1 kis gázt...aztán foltot hagyott magaalatt a kipufogó. Ilyen kis poros koromfoltot. nállunk az öregem mániája néha a garázsban járatgatni a gépet indulás előtt, képzelheted 1 év alatt milyen lett a kipufogótól kb 10cm-re lévő "fehér" garázsajtó :lol: :lol: :lol: Koromfolt? :lol: Mi az? :P :D
Opeles90 Elküldve Január17, 2010 Elküldve Január17, 2010 Koromfolt? :lol: Mi az? :lol: :lol: :lol: Van 1 haverom...neki mondása: Ez nem bug, ez feature... Na most dizeleknél ez nem bug...ez feature :P :lol: :P
Dáwid Elküldve Január17, 2010 Elküldve Január17, 2010 Nekem nem hagy nyomot a garázsajtón :lol: :lol:
astrásgyerek Elküldve Január17, 2010 Elküldve Január17, 2010 :P :lol: Nekünk is a garázs olyan hogy van az a hely ahol minden 1es reggel beindul a kocsi... a régi mocival is ugye ott indult. :P Aztán 2002 óta.... ( lefelefordított kipufogóvéggel ) hűűű...olyan fotl van ott... folt? már nem is tudom mindek nevezzem... :D :lol: :lol: Koromfolt? :lol: Mi az? :lol: :D ;) :D :D jóvan, nem köll felvágni :P ;) :P Van 1 haverom...neki mondása: Ez nem bug, ez feature... Na most dizeleknél ez nem bug...ez feature ;) :P :D feature :D ez tetszik :D
astrásgyerek Elküldve Január17, 2010 Elküldve Január17, 2010 Nekem nem hagy nyomot a garázsajtón :lol: ;) és persze te megint kilógsz a sorból :lol: :lol: (legalább mondhatnád, hogy neked is csinálja :lol: :P ) :P :lol:
Dáwid Elküldve Január17, 2010 Elküldve Január17, 2010 és persze te megint kilógsz a sorból ;) :P (legalább mondhatnád, hogy neked is csinálja :lol: :D ) :lol: :lol: Bár csinálhatná :lol: Akkor lenne garázsom :P :lol:
astrásgyerek Elküldve Január17, 2010 Elküldve Január17, 2010 Bár csinálhatná :lol: Akkor lenne garázsom ;) :lol: :P :lol: :lol: nah ez azért fájt :lol: :P frappáns érv :D
Opeles90 Elküldve Január17, 2010 Elküldve Január17, 2010 Nekem nem hagy nyomot a garázsajtón :lol: :P :lol: De tudtam, hogy erre érted :lol: Mármint hogy nincs garázs...így ajtó se nagyon található rajta :lol: :P Vagy igen? :lol:
astrásgyerek Elküldve Január17, 2010 Elküldve Január17, 2010 :lol: De tudtam, hogy erre érted :D Mármint hogy nincs garázs...így ajtó se nagyon található rajta :D ;) Vagy igen? :P nekem is az előző HSZ-ében esett le :lol: persze :lol: garázsra nem volt pénze, de az ajtóra csak kiszorította valahogy :lol: :lol: :P
Opeles90 Elküldve Január17, 2010 Elküldve Január17, 2010 persze :lol: garázsra nem volt pénze, de az ajtóra csak kiszorította valahogy :lol: :P :lol: :lol: :lol: :P
Novy Elküldve Január17, 2010 Elküldve Január17, 2010 én meg tudtam egyből mire mondja :lol: de mi az a bug meg feature??? a bugot egyáltalán nemtom
Dáwid Elküldve Január17, 2010 Elküldve Január17, 2010 nekem is az előző HSZ-ében esett le :lol: persze :P garázsra nem volt pénze, de az ajtóra csak kiszorította valahogy :lol: :lol: :lol: :lol: :P ;) Jah... az autó kint áll az utcán, és mögötte tartok egy garázsajtót hogy legyen mit kormozni :D :D
Recommended Posts