zotya975 Elküldve Január25, 2010 Elküldve Január25, 2010 Nekem meg elkéne egy középboxba való hátsó ülés felől eső hamutartó mert az enyémé el van törve és nem marad a fedél a helyén :rolleyes: de 5 év alatt képtelen voltam beszerezni egyet.. :lol: Hát azt nem tudok adni, de van egy bontott féltengelyem, ha esetleg érdekel... :D :P
Guest gorbi Elküldve Január25, 2010 Elküldve Január25, 2010 A hibát nem közvetlen az etanol hanem a hidegen beállás a garázsba okozta. Csak lehet mégis az etenol miatt több pára csapódott ki pl a gyertyákra mint benzinből és így sokkal-sokkal nehezebben indult. Ez csak egy elmélet. Majd meglátjuk a héten hogyan viselkedik. A többször ill. több hiba előjön akkor elfelejtem. Ezért is keztem csak 25%-al. Viszont érdekes a kipufogó szaga :rolleyes: Simán érezni, hogy etanol is van benne. Én is tankolok bele e85-öt, de mint Zotyának, nálam sincs gond a hidegindítással. Sőt a fogyi is nagyon barátian alakul. Valóban alsó tartományban mintha nyomatékosabb lenne és hát az az enyhe pálinkaszag, mikor állok be az udvarba már üzemmeleg motorral...
Guest Sanci Elküldve Január25, 2010 Elküldve Január25, 2010 Hát azt nem tudok adni, de van egy bontott féltengelyem, ha esetleg érdekel... :rolleyes: :lol: Tartok tőle, hogy a tiédből 4 darab se bír annyit mint az enyémben lévő :P :D De amúgysem kell, mostmár télleg csóróság van nálunk is, jött egy gázszámla 53xxx pízről :P csak nem tudom miért a tisztességes fogyasztókkal fizetik meg a sok naplopó szándékos elmaradását... :D
Guest gorbi Elküldve Január25, 2010 Elküldve Január25, 2010 Tudod, ha nem műxik a kézifék cseréld ki a légszűrőt.. :rolleyes: :D Zotyát tiszteletbeli autóreszelővé kell avatni Katt: http://xfree.hu/kep_show.tvn?SID=b0b449d70...&aid=167351 Ez a kép titokban készült róla :P
Guest Sanci Elküldve Január25, 2010 Elküldve Január25, 2010 Zotyát tiszteletbeli autóreszelővé kell avatni Katt: http://xfree.hu/kep_show.tvn?SID=b0b449d70...&aid=167351 :rolleyes:
Dáwid Elküldve Január25, 2010 Elküldve Január25, 2010 Reggel alig indultunk be... :rolleyes: Sikerül benyelni valami vizes szutykot... A fóti úti MOL kút nem nyerő gázolajból... :lol: a második 5 mp-es tekerésre indultunk be, és akkor is 2 hengerrel. :P Nézek ki a fejemből hogy ez meg mi a f.szom volt, hallom apámat a parkolóból átkiabál hogy "mi a retket tankoltál hogy még ez se indul be??" eddig azthittem gázolajat... úgy néz ki vizet :D
Guest Sanci Elküldve Január25, 2010 Elküldve Január25, 2010 Reggel alig indultunk be... :rolleyes: Vegyél egy technikai szűrőt :lol: és abba tessék a töltőpisztolyt beleakasztani, az kiszűri a vizet :P bár nem épp olcsóság.. :D
Dáwid Elküldve Január25, 2010 Elküldve Január25, 2010 Vegyél egy technikai szűrőt :D és abba tessék a töltőpisztolyt beleakasztani, az kiszűri a vizet :P bár nem épp olcsóság.. :D Jó, előbb lámpát veszek me' nem látok, meg féket mert nem tudok megállni :rolleyes: :lol:
Opeles90 Elküldve Január25, 2010 Elküldve Január25, 2010 Jó, előbb lámpát veszek me' nem látok, meg féket mert nem tudok megállni :rolleyes: :P Minek az? :lol: Vegyél spojlert, felnit, ilyen szűrőt... :D :P :D :D Amúgy van olyan ismerősöm aki TÉNYLEG így gondolkodik.... Pizsó 106oson a fék alig fog, de spojlerre gyűjt.... ( ahoz a kis porszívómotorhoz kell a leszorítás mert elszáll...a kis pindurka mocival :P ) De a fék az nemfog, valamint a légszűrőszűrő..hááát..."hiánycikk" az autón mert úgy jobb a hangja... :D
Dáwid Elküldve Január25, 2010 Elküldve Január25, 2010 Minek az? :P Vegyél spojlert, felnit, ilyen szűrőt... :lol: :D :P :D Amúgy van olyan ismerősöm aki TÉNYLEG így gondolkodik.... Pizsó 106oson a fék alig fog, de spojlerre gyűjt.... ( ahoz a kis porszívómotorhoz kell a leszorítás mert elszáll...a kis pindurka mocival :D ) De a fék az nemfog, valamint a légszűrőszűrő..hááát..."hiánycikk" az autón mert úgy jobb a hangja... :D Az nem baj, így hamarabb kihullik belőle a moci, és legalább nem lesz olyan sokáig forgalomban :P Az én problémámat meg megpróbálom addig úgy megoldani hogy olyan löttyöt tankolok ami magasabb %-ban tartalmaz gázolajat mint vizet :rolleyes:
Zolka Elküldve Január25, 2010 Elküldve Január25, 2010 Dáwid, ez neked való lenne! :rolleyes: Ha jó állapotban lenne tényleg! http://racing-bazar.hu/alkatresz/bontott/f_astra_zartakaro
Dáwid Elküldve Január25, 2010 Elküldve Január25, 2010 Dáwid, ez neked való lenne! :rolleyes: Ha jó állapotban lenne tényleg! http://racing-bazar.hu/alkatresz/bontott/f_astra_zartakaro Fel is hívom. Köszi. Amire még vadászok az a csomagtartó ajtó aljára fekete műanyag, ami összeköti a lökös két "nyúlványát" ami oldalt van. Olyat valaki? :D
Opeles90 Elküldve Január25, 2010 Elküldve Január25, 2010 Az nem baj, így hamarabb kihullik belőle a moci, és legalább nem lesz olyan sokáig forgalomban :P Az én problémámat meg megpróbálom addig úgy megoldani hogy olyan löttyöt tankolok ami magasabb %-ban tartalmaz gázolajat mint vizet :rolleyes: Nem árt... :D
Zolka Elküldve Január25, 2010 Elküldve Január25, 2010 Fel is hívom. Köszi. Amire még vadászok az a csomagtartó ajtó aljára fekete műanyag, ami összeköti a lökös két "nyúlványát" ami oldalt van. Olyat valaki? :rolleyes: olyat nem láttam még,h hirdettek volna! A zártakaróra kiváncsi vagyok,majd írd meg,h mi volt,ha felhívtad! :D Jó árnak tűnik!
spzoli Elküldve Január25, 2010 Elküldve Január25, 2010 Fel is hívom. Köszi. Amire még vadászok az a csomagtartó ajtó aljára fekete műanyag, ami összeköti a lökös két "nyúlványát" ami oldalt van. Olyat valaki? :rolleyes: fehér nem jó? abból van 3is :D :P
Dáwid Elküldve Január25, 2010 Elküldve Január25, 2010 fehér nem jó? abból van 3is :rolleyes: :D De hibátlan, és akkor még egy zöld lököst is alá légyszíves hogy kijöjjön a zászló :P
Zolka Elküldve Január25, 2010 Elküldve Január25, 2010 fehér nem jó? abból van 3is :rolleyes: :D tényleg, ezeknek a felfogatási "csíkjai" ragasztva vannak?
spzoli Elküldve Január25, 2010 Elküldve Január25, 2010 De hibátlan, és akkor még egy zöld lököst is alá légyszíves hogy kijöjjön a zászló :rolleyes: az is van :D tényleg, ezeknek a felfogatási "csíkjai" ragasztva vannak? nem, szegecses az ajtó
Zolka Elküldve Január25, 2010 Elküldve Január25, 2010 az is van :rolleyes: zöld kombi lökös? Az érdekelne! Milyen állapotban van?
spzoli Elküldve Január25, 2010 Elküldve Január25, 2010 zöld kombi lökös? Az érdekelne! Milyen állapotban van? nemtom h eladó-e, még nem találtuk ki. ha az akkor szólok :rolleyes:
Dáwid Elküldve Január25, 2010 Elküldve Január25, 2010 az is van :P nem, szegecses az ajtó Valahol néztem egyet, azon ragasztva volt :D Lehet hogy ő se akarta megfúrni az ajtót egy ilyenért? :D :lol: Én is ragasztani fogom, ha találok, csak még nemtom mivel :rolleyes:
Zolka Elküldve Január25, 2010 Elküldve Január25, 2010 nemtom h eladó-e, még nem találtuk ki. ha az akkor szólok :rolleyes: OK! Köszi
zotya975 Elküldve Január25, 2010 Elküldve Január25, 2010 Tartok tőle, hogy a tiédből 4 darab se bír annyit mint az enyémben lévő :D :P De amúgysem kell, mostmár télleg csóróság van nálunk is, jött egy gázszámla 53xxx pízről :D csak nem tudom miért a tisztességes fogyasztókkal fizetik meg a sok naplopó szándékos elmaradását... :rolleyes: Zotyát tiszteletbeli autóreszelővé kell avatni Katt: http://xfree.hu/kep_show.tvn?SID=b0b449d70...&aid=167351 Ez a kép titokban készült róla :D Fejlemények.: elmentem Hening cartárshoz egy kis technikai tanácsra, próbakör után először a difire, aztán elszabadult kipufcsőre gyanakodott. Amikor beálltam a kocsibejáróra, hasravágtam magam, és járó-kopogó motornál elmarkoltam a katalizátort. A kopogás megszünt. :D Holnap felemelem, és aláfekszem, de ha tényleg egy lötyögő kipufcső miatt vettem-cseréltem féltengelyt tökönszúrom magam! :P Tudtam hogy szerencsétlen vagyok, nade ennyire! :lol:
Opeles90 Elküldve Január25, 2010 Elküldve Január25, 2010 Végre itthon :D Húúúú.... Mentem a pennybe most meló után... :rolleyes: De olyan "fiút" láttam.... :D :P :lol: kiszálltam a kocsiból míg muterom bent volt a boltba.... Erre meglátom.... Tarélyszerűen a haja kifestve szőkére, kis dzseki( félig lehúzva alatt virít a rózsaszin pulcsi ), csilivili kocka alakú kamugyémánt fülbevaló.... Be kellett ülnöm a kocsiba mert elkezdtem szakadni a nevetéstől :D :P :P :D
zotya975 Elküldve Január25, 2010 Elküldve Január25, 2010 Végre itthon :D Húúúú.... Mentem a pennybe most meló után... :rolleyes: De olyan "fiút" láttam.... :D :P :lol: kiszálltam a kocsiból míg muterom bent volt a boltba.... Erre meglátom.... Tarélyszerűen a haja kifestve szőkére, kis dzseki( félig lehúzva alatt virít a rózsaszin pulcsi ), csilivili kocka alakú kamugyémánt fülbevaló.... Be kellett ülnöm a kocsiba mert elkezdtem szakadni a nevetéstől :D :P :P :D Nem kaptad le? Már úgy értem nem csináltál róla képet? :P
Recommended Posts