Jump to content
OPEL MAGAZIN és TUDÁSTÁR

Recommended Posts

Elküldve
pusszantlak drága, elkezdődött a suli, és suli után elmászok még melózni. 6kor kelek és 6kor még melózom :( máramikor :lol:

Tudjuk. Úgyis kimaradsz, csak küldj egy képet az autóról hogy be tudjuk majd állítani a résztvevő autók közé :lol:

:D

Elküldve

Na megjöttem Egerből, úgy néz ki vissza sem megyünk. Kiásom a kocsit a hóból, aztán elviszem az asszoynt melózni, úgy odavan milyen rendes vagyok, hulla fáradtan még autókázom, de igazából, csak csúszkálni akarok hazafele. :lol: Összekötöm a kellemest a hasznossal.

Elküldve
Na megjöttem Egerből, úgy néz ki vissza sem megyünk. Kiásom a kocsit a hóból, aztán elviszem az asszoynt melózni, úgy odavan milyen rendes vagyok, hulla fáradtan még autókázom, de igazából, csak csúszkálni akarok hazafele. :lol: Összekötöm a kellemest a hasznossal.

Csak nehogy a jövő héten kasznis kérdéseid legyenek :lol:

Elküldve

Csak óvatosan :lol: Én is fáradtan tettem föl az oszlopra :(

Elküldve
Csak óvatosan :lol: Én is fáradtan tettem föl az oszlopra :(

Van itt a metró mögött egy széles útszakasz, igaz padkával, de olyan gyorsan nem megyek. A végén meg keresztbe lehet tenni a kereszteződésben. :D Legjobb lenne egy üres parkoló, de itt mindet őrzik, mert tele voltak autós őrültekkel éjjel. Hogy mik vannak! :lol: :D

Elküldve
Na megjöttem Egerből, úgy néz ki vissza sem megyünk. Kiásom a kocsit a hóból, aztán elviszem az asszoynt melózni, úgy odavan milyen rendes vagyok, hulla fáradtan még autókázom, de igazából csak csúszkálni akarok hazafele. :lol: Összekötöm a kellemest a hasznossal.

Mé volt az első gondolatom ahogy olvasni kezdtem "Kiásom a kocsit a hóból, aztán elviszem az asszonyt melózni"?? :lol: :( :D

Elküldve
Mé volt az első gondolatom ahogy olvasni kezdtem "Kiásom a kocsit a hóból, aztán elviszem az asszonyt melózni"?? :lol: :lol: :(

:D Ez övön aluli volt...szószerint! :D

Elküldve
:lol: Ez övön aluli volt...szószerint! :lol:

:D :( :D

Elküldve
Mé volt az első gondolatom ahogy olvasni kezdtem "Kiásom a kocsit a hóból, aztán elviszem az asszonyt melózni"?? :lol: :lol: :(

Nem viszem el. Fáradt vagyok lapátolni, csúszkáljon busszal! :D Majd holnap. :D

Elküldve
Hol a Lacika?? :lol: Ebből a számlálásból is kimaradt :( :D :D

Lacika élvezi az élet nővel teli oldalát :D

illetve...nem teli mert csak 1 nő... Hajaj...meséltem neki a fórumról és azt mondta bele fog olvasni... :lol:

Elküldve
Lacika élvezi az élet nővel teli oldalát :lol:

illetve...nem teli mert csak 1 nő... Hajaj...meséltem neki a fórumról és azt mondta bele fog olvasni... :lol:

hibáztál öcsém, nem kicsit :(

Elküldve
Akkor nem a nő van teli Lacikával? :lol:

:D

Jaj nemár :lol: Mi van ha beleolvas? :lol: :D

hibáztál öcsém, nem kicsit :P

az biztos... :D

Már megtelt? :D :D :(

:lol:

Zsák zsák telizsák piros alma aranyág :P

Guest
Ez a téma már lezárult.
  • Create New...

Fontos információ

Sütiket (cookies) helyeztünk el az eszközén, hogy segítsünk a webhely jobbá tételében. Módosíthatja a sütik beállításait , különben feltételezzük, hogy rendben van a folytatás.