Jump to content
OPEL MAGAZIN és TUDÁSTÁR

Recommended Posts

Elküldve
off

mennyiér lehet eladni egy jóállapotú skoda 100at első tulajtól?

attol függ mennyire jó az az állapot, és menyire gyári, meg hogy van e már veterán papírja...

Elküldve
attol függ mennyire jó az az állapot, és menyire gyári, meg hogy van e már veterán papírja...

full gyári kb veterán papirt nemtom, forgalomba van mostis. 1x volt törve kicsit de meglett csináltatva. csak ugy kbra? 50e? 1m?

3 éve odamentek a tulajhoz h ittmost 1 milláért megveszik, de sajna nem adta el:)

Elküldve
full gyári kb veterán papirt nemtom, forgalomba van mostis. 1x volt törve kicsit de meglett csináltatva. csak ugy kbra? 50e? 1m?

3 éve odamentek a tulajhoz h ittmost 1 milláért megveszik, de sajna nem adta el:)

há ha már adtak volna érte 1 millát... akkor valószínűleg többet ér, de érdeklődni kellene vmi veterán szervezetnél...

Elküldve
hogy akarhat valaki bármit is megvenni úgy, hogy fingja nincs mennyit ér, és minek függvénye az ár??? :lol:

Jelentkezzél be msn-en,mert leruglak! :lol:

Elküldve
Én eddíg csak egyszer találoztam velük, van nálunk egy csatorna ott szedtem csigát az akváriumba. Másszok ki tökig sárosan ott áll egy randőrautó. Jó napot, mit csinál itt? Mondom csigát szedek a patakban! :lol: Igeeee? Akkor láthatnám a papírjait? :lol:

Háb+ www.tvn.hu_37115d5e332648092fb2ed55f1b88225.gif

Elküldve
Sziasztok! Van olyan fórumlakó akinek digitális műszeregység van beépítve, vagy aki csinált már ilyet? Nekem nagyon tetszik, szeretnék egyet!

Kell hozzá a digit egység, plusz egy elektromos jeladó a váltóba, plusz sok türelem a vezetékezéshez.

Elküldve
Sziasztok! Van olyan fórumlakó akinek digitális műszeregység van beépítve, vagy aki csinált már ilyet? Nekem nagyon tetszik, szeretnék egyet!

Keresd meg Udi cartársat pü-ben! :lol:

Neki van beépítve ilyen cucc!

Elküldve
Én eddíg csak egyszer találoztam velük, van nálunk egy csatorna ott szedtem csigát az akváriumba. Másszok ki tökig sárosan ott áll egy randőrautó. Jó napot, mit csinál itt? Mondom csigát szedek a patakban! :lol: Igeeee? Akkor láthatnám a papírjait? :(

Neked is van akváriumod? Akkor te sem vagy bu.i. :lol:

71798006.jpg

Elküldve

És hogy melegszik-e az eleje, ha versenyzel vele. :(

Neked is van akváriumod? Akkor te sem vagy bu.i. :lol:

Hát kérlek szépen van, és van benne...ö...1-2-3-4db hal is. :lol:

Guest
Ez a téma már lezárult.
  • Create New...

Fontos információ

Sütiket (cookies) helyeztünk el az eszközén, hogy segítsünk a webhely jobbá tételében. Módosíthatja a sütik beállításait , különben feltételezzük, hogy rendben van a folytatás.