spzoli Elküldve Március19, 2010 Elküldve Március19, 2010 Én is ott lennék, ha ott laknék. ;) Senki sem lakik a lurdyban. :) :D
invictus Elküldve Március19, 2010 Elküldve Március19, 2010 Senki sem lakik a lurdyban. :D ;) Tegnap alig tudtunk ráadásul kimenni. :)
spzoli Elküldve Március19, 2010 Elküldve Március19, 2010 Tegnap alig tudtunk ráadásul kimenni. :) Utána még mókásabb volt. :D Már 6 autó torlódott fel, csávó sehol. Ja és vissza se tudtunk menni, mert leengedték 40perccel hamarabb a bejárati rácsot.. Azt mondta a csóka, hogy a bejárat romlott el, azért volt gebasz.
invictus Elküldve Március19, 2010 Elküldve Március19, 2010 Utána még mókásabb volt. :D Már 6 autó torlódott fel, csávó sehol. Ja és vissza se tudtunk menni, mert leengedték 40perccel hamarabb a bejárati rácsot.. Azt mondta a csóka, hogy a bejárat romlott el, azért volt gebasz. Amikor én mentem, akkoris vagy 5-6 autó várt már, de egy E Merciből kiszállt egy türelmetlen, nem gyenge srác, és nemes egyszerűséggel felnyomta a sorompót. :)
Reeckatee Elküldve Március19, 2010 Elküldve Március19, 2010 Minden héten ott vagyok...bár lehet, hogy ez egyeseknek újdonság. :D Jóvammá! :) Hirtelen nem vágtam, hogy mi az a lurdy ;) (s most sem vágom ;) )
spzoli Elküldve Március19, 2010 Elküldve Március19, 2010 Jóvammá! :) Hirtelen nem vágtam, hogy mi az a lurdy ;) (s most sem vágom :D ) Lurdy-ház, bevásárlóközpont, de elég kihalt szerencsétlen...
wzsolt_1.6_16V Elküldve Március19, 2010 Elküldve Március19, 2010 Lurdy-ház, bevásárlóközpont, de elég kihalt szerencsétlen... Akkor még nem jártál a csepel plazaban. Na az a kihalt nem a Lurdy.
spzoli Elküldve Március19, 2010 Elküldve Március19, 2010 Le is írnád? :) rab+őr..vissza őr őr+fiú gyerek..vissza őr+rab fater+fiú...vissza fater fater+muter...vissza muter na most szétvariáltam írás helyett, ugyh már nemtom hol tartok :D
spzoli Elküldve Március19, 2010 Elküldve Március19, 2010 rab+őr..vissza őr őr+fiú gyerek..vissza őr+rab fater+fiú...vissza fater fater+muter...vissza muter na most szétvariáltam írás helyett, ugyh már nemtom hol tartok :) folytatom. őr+rab...vissza fater fater+muter...vissza muter muter+lány...vissza őr+rab őr+lány..vissza őr őr+rab na, csak sikerült má
Reeckatee Elküldve Március19, 2010 Elküldve Március19, 2010 folytatom. őr+rab...vissza fater fater+muter...vissza muter muter+lány...vissza őr+rab őr+lány..vissza őr őr+rab na, csak sikerült má Köszi. :D Hány évet vettem el az életedből? :)
spzoli Elküldve Március19, 2010 Elküldve Március19, 2010 Köszi. :D Hány évet vettem el az életedből? :) 20percet, 4újrakezdéssel együtt ;) mert ugye elfelejtettem felírni a lépést ;)
Reeckatee Elküldve Március19, 2010 Elküldve Március19, 2010 20percet, 4újrakezdéssel együtt :) mert ugye elfelejtettem felírni a lépést :D Megnyugtató ;) Vége a melónak, megyek megmosatom az ezüsthajót majd szabadidőm miatt le is waxolom. ;)
dita Elküldve Március19, 2010 Elküldve Március19, 2010 Szeretném felrakni az üléshuzatokat, de most látom, hogy a hátsó ülések háttámlájának csomagtartó felöli oldalán, a kárpitot valami szürke kis patentszerű jószágok rögzítik. (Na, ezt jól körülírtam. :D Látszik, nőből vagyok.) Szóval akinek sikerült megfejtenie mire gondoltam, írja már meg nekem legyenszives, hogyan tudom kiszedni őket úgy, hogy ne törjem el. :)
Opeles90 Elküldve Március19, 2010 Elküldve Március19, 2010 Megnyugtató ;) Vége a melónak, megyek megmosatom az ezüsthajót majd szabadidőm miatt le is waxolom. ;) jó neked.... én itt rohadok még, holnap is itt fogok 3ig... autót nemtom lemosni mert fos emeletes házba lakok, a paraj szomszédok meg utálják ha ott vizezek az udvaron... a fejem is fáj, a szemem is, az ujjam is.... Tököm rohadtul tele van ezzel a nappal meg héttel, meg mindennel...ááááá :) :D legszívesebben mennék a kertbe, vagy ki a szabadba vagy bárhová, csak a sok idióta ember közül el!!
Reeckatee Elküldve Március19, 2010 Elküldve Március19, 2010 jó neked.... én itt rohadok még, holnap is itt fogok 3ig... autót nemtom lemosni mert fos emeletes házba lakok, a paraj szomszédok meg utálják ha ott vizezek az udvaron... a fejem is fáj, a szemem is, az ujjam is.... Tököm rohadtul tele van ezzel a nappal meg héttel, meg mindennel...ááááá :D ;) legszívesebben mennék a kertbe, vagy ki a szabadba vagy bárhová, csak a sok idióta ember közül el!! Suuuusaaaaaaaaaaaaaa pajti. Különben nem éred meg a nyarat. ;) :)
hening Elküldve Március19, 2010 Elküldve Március19, 2010 Szeretném felrakni az üléshuzatokat, de most látom, hogy a hátsó ülések háttámlájának csomagtartó felöli oldalán, a kárpitot valami szürke kis patentszerű jószágok rögzítik. (Na, ezt jól körülírtam. :D Látszik, nőből vagyok.) Szóval akinek sikerült megfejtenie mire gondoltam, írja már meg nekem legyenszives, hogyan tudom kiszedni őket úgy, hogy ne törjem el. :) De miért akarod levenni? Az üléshuzat, amit vettél, az nem olyan univerzális? Azt nem kell a nemez alá tenni. Egyszerűen összefogatod a háttámla mögött. A csomagtartóban úgy sem látja senki.
Opeles90 Elküldve Március19, 2010 Elküldve Március19, 2010 Suuuusaaaaaaaaaaaaaa pajti. Különben nem éred meg a nyarat. ;) :) Kimentem a boltba kajáért, rendesen jólesett menni a napfényben... Már ez jobb kedvre derített :D ;) Amúgy valamelyik nap azt hittem, hogy téged láttalak itt debrecenben, olyan H astra caravan volt mint a Tied, és uniós román rendszám volt rajta. Már csak azt figyeltem, hogy az oldalán fent van-e a felirat... ;) ;) De aztán nem :P
Reeckatee Elküldve Március19, 2010 Elküldve Március19, 2010 Kimentem a boltba kajáért, rendesen jólesett menni a napfényben... Már ez jobb kedvre derített :D ;) Amúgy valamelyik nap azt hittem, hogy téged láttalak itt debrecenben, olyan H astra caravan volt mint a Tied, és uniós román rendszám volt rajta. Már csak azt figyeltem, hogy az oldalán fent van-e a felirat... ;) ;) De aztán nem :P Sajnos nem én voltam, de azért ha láttok RO rendszámú H Astrát megkérlek ne dobáljátok kővel mert megeshet, hogy a sors keze átpofoz határon túlra is. :)
Opeles90 Elküldve Március19, 2010 Elküldve Március19, 2010 Sajnos nem én voltam, de azért ha láttok RO rendszámú H Astrát megkérlek ne dobáljátok kővel mert megeshet, hogy a sors keze átpofoz határon túlra is. :) Általában ha látok RO rendszámú autót és CJ vagy BH vagy B-n kívül bármi más betű van rajta...azzal úgy vagyok, hogy magyar ember űl benne. ;) a B.. az meg Bukarest ha jóltudom... Amúgy belelépett a kocsi a héten a 390000. kilóméterbe :D
yankee Elküldve Március19, 2010 Elküldve Március19, 2010 Sziasztok. Milyen váltó van az autómban? X14NZ, F10-es vagy F13as? Esetleg egy más nagyobb számú váltóval lehet valami jó dolgot is elérni? Magyarul értelmes dolog egy váltó csere? Mezei parasztésszel azt gondolom hogy pl egy 1.6os hengerenkénti injektorosból a váltó lökhet valamit az én1.4esemen gondolok az átéttelre. De valaki aki jobban ért hozzá segítsen. Köszi
invictus Elküldve Március19, 2010 Elküldve Március19, 2010 Sziasztok. Milyen váltó van az autómban? X14NZ, F10-es vagy F13as? Esetleg egy más nagyobb számú váltóval lehet valami jó dolgot is elérni? Magyarul értelmes dolog egy váltó csere? Mezei parasztésszel azt gondolom hogy pl egy 1.6os hengerenkénti injektorosból a váltó lökhet valamit az én1.4esemen gondolok az átéttelre. De valaki aki jobban ért hozzá segítsen. Köszi Persze, tegyél bele nagyobb motorhoz való nagyobb áttételű váltót és még lomhább lesz. A váltód számát az oldalán le tudod olvasni. :)
yankee Elküldve Március19, 2010 Elküldve Március19, 2010 Persze, tegyél bele nagyobb motorhoz való nagyobb áttételű váltót és még lomhább lesz. A váltód számát az oldalán le tudod olvasni. :) Na akor rosszul gondolta köff. Azt tudtam, hogy az oldalán le lehet olvasni. De nem sikerült megtalálnom a számot.
Recommended Posts