Dáwid Elküldve Március27, 2010 Elküldve Március27, 2010 ;) Meg se merem említeni mennyibe fájna az enyémhez :D rágondolni is rossz.. :) ENyémhez van egy pót darab :P ;)
Guest Sanci Elküldve Március27, 2010 Elküldve Március27, 2010 ENyémhez van egy pót darab ;) ;) Komplett külső-belső? :D Ajándékba megszámíthatnád mint csóró dízeles cartársnak :) ;) ;) :P
Dark_Errant Elküldve Március27, 2010 Elküldve Március27, 2010 Komplett külső-belső? :D Ajándékba megszámíthatnád mint csóró dízeles cartársnak :) :P ;) ;) Egy fehér gépháztetőt szerezzen nekem vki :$
Dáwid Elküldve Március27, 2010 Elküldve Március27, 2010 Komplett külső-belső? :D Ajándékba megszámíthatnád mint csóró dízeles cartársnak :) ;) ;) ;) Egy komplett motorom van tarcsiba, és arra gondoltam :P ;)
astrásgyerek Elküldve Március27, 2010 Elküldve Március27, 2010 :D Vagy csak biztosra akart menni? :) ;)
Dáwid Elküldve Március27, 2010 Elküldve Március27, 2010 :D Vagy csak biztosra akart menni? :) ;) Dolbiszörrándban szeretné hallgatni :P ;) (vagy csak kíváncsi volt hogy mindegyik ugyan arra viszi -e) ;)
Rossy Elküldve Március27, 2010 Elküldve Március27, 2010 Nah most lehet hogy hülyén fog hangzani a következő kérdésem, de nem baj. Az érdekelne engem hogya kisebb motoral szerelt illetve a régebbiekben olyan volt az üzemanyag rendszer hogy votl egy kis csati a hütőfolyadék tartályon aminek volt egy A meg egy B oldala, és ha másfalyta oktánszámu benyát raktunk a gépsasba akkor meg kelett forditani egészen egyszerüen... Nah most tudomásom szerint a 2.0 GSi-kben van automatikus oktánszám érzékelő évszámtól függetlenül... Nah most az a kérdésem hogy nekem viszont van olyan csatim A és B oldalas, akkor most mi is van?? :) :D ;) ;)
J0hnny Elküldve Március27, 2010 Elküldve Március27, 2010 Nah most lehet hogy hülyén fog hangzani a következő kérdésem, de nem baj. Az érdekelne engem hogya kisebb motoral szerelt illetve a régebbiekben olyan volt az üzemanyag rendszer hogy votl egy kis csati a hütőfolyadék tartályon aminek volt egy A meg egy B oldala, és ha másfalyta oktánszámu benyát raktunk a gépsasba akkor meg kelett forditani egészen egyszerüen... Nah most tudomásom szerint a 2.0 GSi-kben van automatikus oktánszám érzékelő évszámtól függetlenül... Nah most az a kérdésem hogy nekem viszont van olyan csatim A és B oldalas, akkor most mi is van?? :) :D ;) ;) Nah most az a kérdésem,hogy miért nem lehet elolvasni a hozzászólásod a megírás után még párszor,hogy a hibákat kiszűrd belőle és akkor talán érthető is lenne? falyta-fajta kelett-kellett egyszerü-egyszerű Főleg az elsőt fáj olvasni... A problémádra pedig keress úgy rá,hogy oktánszám dugó...
Rossy Elküldve Március27, 2010 Elküldve Március27, 2010 Nah most az a kérdésem,hogy miért nem lehet elolvasni a hozzászólásod a megírás után még párszor,hogy a hibákat kiszűrd belőle és akkor talán érthető is lenne? falyta-fajta kelett-kellett egyszerü-egyszerű Főleg az elsőt fáj olvasni... A problémádra pedig keress úgy rá,hogy oktánszám dugó... Köszönöm szépen a gyors válaszodat, megpróbálok odafigyelni...
zotya975 Elküldve Március27, 2010 Elküldve Március27, 2010 Te Zotya, hogy meg ne harapjalak! :P Nekem ez a kettő volt a megoldás a "régi hibákra": Szépen beletöltöttem a brigéciolt a clines flakonba és mereven mélyre nyúltam ;) (csak, hogy egy kicsit /verzen vezessen le a dolgokat ;) ;) ) aztán jó adag sziszegés, 5 perc várakozás, mosás, majd megint... egyszóval 3x megcsináltam ezt (igaz elcsesztem 3 flakon lónyálat) és valósággal megújult az egész blokk váltóstól B) nem értem miért kell sterimob egy alsó mosáshoz :) sima 3/4-edes slagom van egy amolyan spáros szórópisztollyal és ennyi :lol: :D Hidd el, ezt már 5X eljátszottam, fellülről-alulról le is jött a dzsuva, de pölö a féltengelynél ahogy a képen is látszik rajta marad egy csomó. Ott meg csak akkor férek hozzá rendesen, ha leveszem a kereket, sima slaggal nem jött le, a mosónál meg macerás lekapdosni a kerekeket. :o Nah most lehet hogy hülyén fog hangzani a következő kérdésem, de nem baj. Az érdekelne engem hogya kisebb motoral szerelt illetve a régebbiekben olyan volt az üzemanyag rendszer hogy votl egy kis csati a hütőfolyadék tartályon aminek volt egy A meg egy B oldala, és ha másfalyta oktánszámu benyát raktunk a gépsasba akkor meg kelett forditani egészen egyszerüen... Nah most tudomásom szerint a 2.0 GSi-kben van automatikus oktánszám érzékelő évszámtól függetlenül... Nah most az a kérdésem hogy nekem viszont van olyan csatim A és B oldalas, akkor most mi is van?? :D ;) ;) :lol: Gondolom van rajta szám, pölö 91-95, vagy 95-98. Az a szám nézzen felfele, amilyen oktánszámú benzint használsz. Ennyi az egész.
Dáwid Elküldve Március27, 2010 Elküldve Március27, 2010 Nah most lehet hogy hülyén fog hangzani a következő kérdésem, de nem baj. Az érdekelne engem hogya kisebb motoral szerelt illetve a régebbiekben olyan volt az üzemanyag rendszer hogy votl egy kis csati a hütőfolyadék tartályon aminek volt egy A meg egy B oldala, és ha másfalyta oktánszámu benyát raktunk a gépsasba akkor meg kelett forditani egészen egyszerüen... Nah most tudomásom szerint a 2.0 GSi-kben van automatikus oktánszám érzékelő évszámtól függetlenül... Nah most az a kérdésem hogy nekem viszont van olyan csatim A és B oldalas, akkor most mi is van?? :) :D ;) :P Ha dugó van, akkor fukciója is van ;) Ezekszerint mégsem ótomata ;)
Rossy Elküldve Március27, 2010 Elküldve Március27, 2010 Gondolom van rajta szám, pölö 91-95, vagy 95-98. Az a szám nézzen felfele, amilyen oktánszámú benzint használsz. Ennyi az egész. A-a csak anyi hogy A, a másik oldalon meg hogy B. 100-as V-Powert használok mindíg, nem piszkáltam sose de, nem is volt vele gondom. :)
zotya975 Elküldve Március27, 2010 Elküldve Március27, 2010 A-a csak anyi hogy A, a másik oldalon meg hogy B. 100-as V-Powert használok mindíg, nem piszkáltam sose de, nem is volt vele gondom. :) Akkor hagyd úgy ahogy van. :D
Rossy Elküldve Március27, 2010 Elküldve Március27, 2010 Akkor hagyd úgy ahogy van. :) Nekem tetszik így is.Csak nem értettem ezt a részét hogy most auto, vagy nem??
zotya975 Elküldve Március27, 2010 Elküldve Március27, 2010 Nekem tetszik így is.Csak nem értettem ezt a részét hogy most auto, vagy nem?? Én is sokmindent nem értek, azokat a dolgokat vagy elrontom, vagy eldugom, hogy ne kelljen foglalkozni velük. :) De ha dugó van, akkor a józan paraszti logika szerint nem autómata.
Rossy Elküldve Március27, 2010 Elküldve Március27, 2010 Én is sokmindent nem értek, azokat a dolgokat vagy elrontom, vagy eldugom, hogy ne kelljen foglalkozni velük. :D De ha dugó van, akkor a józan paraszti logika szerint nem autómata. Ott a pont, pipa! Elvileg ha madzag van akkor annak van vége is, és ha van vége is akkor elvileg be is van kötve , és ha be is van kötve akkor funcione-ja is van... :)
beligrom Elküldve Március27, 2010 Elküldve Március27, 2010 Egy fehér gépháztetőt szerezzen nekem vki :$ ebbe számít h caraván meg ilyenek, vagy az összes egyforma?
Dáwid Elküldve Március27, 2010 Elküldve Március27, 2010 ebbe számít h caraván meg ilyenek, vagy az összes egyforma? Összes egyforma. Legalábbis gyárilag :D A GSI-t kivéve mert azok ki vannak lukadva, de azt leszámítva azok is :) http://racing-bazar.hu/egyeb/egyeb/opel_logos_parna kell egy ilyen ;)
arpad1260 Elküldve Március27, 2010 Elküldve Március27, 2010 Sziasztok, most regisztráltam, olyan kérdésem lenne ha valaki tudna nekem segíteni... Van egy 1992-es GLS F Astram, 1.4 hengerenkénti befecskendezős, 60 kW/84 Le-ős, azt szeretném megtudni, hogy ki mit ajánl, milyen gyújtógyertyát vegyek bele, ugyanis 2-szer cseréltem már amióta nálam van, előszőr championt vettem bele, másodszor pedig egy számomra ismeretlen NGK- át ajánlották az autosboltban. Az utobbival sajnos "nem volt az igazi". A Ti tapasztalataitokra lennék kiváncsi. Előre is köszönöm mindenkinek! További szép napot mindenkinek! Sziasztok
zotya975 Elküldve Március27, 2010 Elküldve Március27, 2010 Sziasztok, most regisztráltam, olyan kérdésem lenne ha valaki tudna nekem segíteni... Van egy 1992-es GLS F Astram, 1.4 hengerenkénti befecskendezős, 60 kW/84 Le-ős, azt szeretném megtudni, hogy ki mit ajánl, milyen gyújtógyertyát vegyek bele, ugyanis 2-szer cseréltem már amióta nálam van, előszőr championt vettem bele, másodszor pedig egy számomra ismeretlen NGK- át ajánlották az autosboltban. Az utobbival sajnos "nem volt az igazi". A Ti tapasztalataitokra lennék kiváncsi. Előre is köszönöm mindenkinek! További szép napot mindenkinek! Sziasztok Üdv, a GYÍK-ben van gyertya katalógus. ;) Figyeljetek már tudom hülye kérdés, de ha azt írják, hogy a jobb elsőn gyengébb a fék, akkor azt a menetirány szerinti jobb elsőre értik ugye? Tehát nem szembeállsz a kocsival, és úgy nézed? Amúgy ideje elkezdeni kockásítani a nyárra. Egy kis motiválló videó. :D Nem semmi a csajszi! :)
Dáwid Elküldve Március27, 2010 Elküldve Március27, 2010 Sziasztok, most regisztráltam, olyan kérdésem lenne ha valaki tudna nekem segíteni... Van egy 1992-es GLS F Astram, 1.4 hengerenkénti befecskendezős, 60 kW/84 Le-ős, azt szeretném megtudni, hogy ki mit ajánl, milyen gyújtógyertyát vegyek bele, ugyanis 2-szer cseréltem már amióta nálam van, előszőr championt vettem bele, másodszor pedig egy számomra ismeretlen NGK- át ajánlották az autosboltban. Az utobbival sajnos "nem volt az igazi". A Ti tapasztalataitokra lennék kiváncsi. Előre is köszönöm mindenkinek! További szép napot mindenkinek! Sziasztok Én is NGK-t mondtam volna :D (tudom-tudom, ne szóljak bele a benzinesek dolgába ;) ;) ) Majd a többiek megaszondják :)
zotya975 Elküldve Március27, 2010 Elküldve Március27, 2010 Én is NGK-t mondtam volna :D (tudom-tudom, ne szóljak bele a benzinesek dolgába ;) ;) ) Majd a többiek megaszondják :) Hát ne is...menjél nézd meg kattan-e az AC-reléd! :P
Dáwid Elküldve Március27, 2010 Elküldve Március27, 2010 Hát ne is...menjél nézd meg kattan-e az AC-reléd! :D Még egy hibaforrás mínusz :P ;) sok-0 ide :) ;)
zotya975 Elküldve Március27, 2010 Elküldve Március27, 2010 Még egy hibaforrás mínusz :P :D sok-0 ide :) ;) Emlékszel még a régi szép időre amikor még benzinnel kellett feljavítani a gázolajat, hogy induljon télen a kocsi? ;)
Dáwid Elküldve Március27, 2010 Elküldve Március27, 2010 Emlékszel még a régi szép időre amikor még benzinnel kellett feljavítani a gázolajat, hogy induljon télen a kocsi? :D Azóta már vannak rendes izzítógyertyák, és normális kompresszió :P ;) Nektek csináltak helyette csekkendzsínt :) ;)
Recommended Posts