Dáwid Elküldve Május12, 2010 Elküldve Május12, 2010 Én ma megkaptam, hogy mit ugatok a kombimmal, csak rábasztam négy felnit és azt hiszem, hogy szaktekintély vagyok....... :lol: :lol: :lol: Hát igen. Még rugóra sem telik alá, hogy legalább ne érjen le a földre... hihetetlen igénytelen vagy :devlish: :lol:
spzoli Elküldve Május12, 2010 Elküldve Május12, 2010 :lol: :lol: Hát igen. Még rugóra sem telik alá, hogy legalább ne érjen le a földre... hihetetlen igénytelen vagy :devlish: :lol: Meg azt is, hogy építettem-e már autót, hogy ennyire beszólok neki...? Erre csak annyit tudtam kérdezni, hogy látott-e már gyári fastra caravant? :lol:
Opeles90 Elküldve Május12, 2010 Elküldve Május12, 2010 Én ma megkaptam, hogy mit ugatok a kombimmal, csak rábasztam négy felnit és azt hiszem, hogy szaktekintély vagyok....... :lol: De utálom amikor valaki azért fikázza mert "kombi"..ami caravan.. nekem is szóltak már be.. Csak egy fos kombid van, arra vagy nagyfiú?és aki mondta annak autója sincs..há mondom bazeg...oké hogy 7400ccm-es motor van a tiedbe és vagy 60an beleférnek...de azt busznak hívják :devlish: Bár mondjuk a Te "kombidnak" :lol: szóval caravanodnak megnézné a futóművét... hát lehet nézne 3at.. Fel se tűnik hogy a gyári astra speciel 4 csavaros... :lol: Felnin neked 5 van
spzoli Elküldve Május12, 2010 Elküldve Május12, 2010 Youtube lol fail. 500 Internal Server Error Sajnáljuk, valami félresikeredett. Már ráállítottunk egy szakértői csapatot az ügyre, remélhetőleg gyorsan rendbehozzák a dolgot. Also, please include the following information in your error report: CrHpp1971sRofO9pKE936R47CtWAUpUqNqltfMbvH0g2BWtNSbqvyFp_Woxr ZDSo5rV2TSBxzVIlGBURd_u0yztCs_87KTIp89-VZPxXf2byqnWL5sJK5t2-.... :devlish: :lol: :lol:
Dáwid Elküldve Május12, 2010 Elküldve Május12, 2010 Há!!!, már csak holtversenyben vagyok első Zolival :lol: Jah nem. Most hogy leírtam már vezetek 1-el... :devlish: :lol: :lol:
Opeles90 Elküldve Május12, 2010 Elküldve Május12, 2010 Há!!!, már csak holtversenyben vagyok első Zolival :lol: Jah nem. Most hogy leírtam már vezetek 1-el... :devlish: :lol: :lol: Régen..november környékén vagy októberben valahogy.. 65 hozzászólással vezettem a listát :lol:
Dáwid Elküldve Május12, 2010 Elküldve Május12, 2010 Na mivan lányok, lőtték a pizsit? :devlish: Csak megvártam hogy előttem legyél a duma-listán :lol: :lol: :lol:
spzoli Elküldve Május12, 2010 Elküldve Május12, 2010 Csak megvártam hogy előttem legyél a duma-listán :devlish: :lol: ;) Who cares? :lol: :lol: :lol:
Dáwid Elküldve Május12, 2010 Elküldve Május12, 2010 Who cares? :devlish: :lol: :lol: A tetősíntelen :lol: Télleg, erről jut eszembe. Nem érdekel szálcsiszolt alu tetősín? :lol:
spzoli Elküldve Május12, 2010 Elküldve Május12, 2010 A tetősíntelen :lol: Télleg, erről jut eszembe. Nem érdekel szálcsiszolt alu tetősín? :devlish: Nem kell, nem gyári. :lol:
Dáwid Elküldve Május12, 2010 Elküldve Május12, 2010 Nem kell, nem gyári. :lol: De gyári :lol: :devlish: Ha akarod megmutatom rajta a dzsíem logót is :lol:
mélykék76 Elküldve Május12, 2010 Elküldve Május12, 2010 ....Ha akarod megmutatom rajta a dzsíem logót is :lol:.... Amúgy ezzel a dumával szoktál csajozni is ? :devlish: :lol:
Alex0403 Elküldve Május12, 2010 Elküldve Május12, 2010 Nem kell, nem gyári. :lol: De gyári :lol: :devlish: Ha akarod megmutatom rajta a dzsíem logót is :lol: A Saab felniken hol is van a dzsíem logó? ;) :lol:
spzoli Elküldve Május12, 2010 Elküldve Május12, 2010 A Saab felniken hol is van a dzsíem logó? :lol: :devlish: Ez pont rossz példa volt, mivel akkoriban a saab gm volt. :lol: Ha a lámpám kérdezed még megértem. Bár az is gyári, csak merci meg audi... :lol:
Dáwid Elküldve Május12, 2010 Elküldve Május12, 2010 Amúgy ezzel a dumával szoktál csajozni is ? :devlish: :lol: Barátnőm a szülinapjára, egy garnitúra D corsa felnit kapott, új gumikkal, gyári dísztárcsákkal. :lol: :lol: ;) Egyéb kérdés csajozási szokásaimmal kapcsolatban? :lol: ;)
mélykék76 Elküldve Május12, 2010 Elküldve Május12, 2010 Barátnőm a szülinapjára, egy garnitúra D corsa felnit kapott, új gumikkal, gyári dísztárcsákkal. :devlish: :lol: :lol: Egyéb kérdés csajozási szokásaimmal kapcsolatban? :lol: :lol: Szép-szép mindez, de ugye nem BMW-je van ? ;) ;)
Alex0403 Elküldve Május12, 2010 Elküldve Május12, 2010 Ez pont rossz példa volt, mivel akkoriban a saab gm volt. :devlish: Ha a lámpám kérdezed még megértem. Bár az is gyári, csak merci meg audi... :lol: Akkor ezt megettem :lol:
Dáwid Elküldve Május12, 2010 Elküldve Május12, 2010 Szép-szép mindez, de ugye nem BMW-je van ? :lol: :lol: Jogsija sincs. :devlish: (nem. BMW-je sincs. :lol: ) Az én autómra kapta :lol:
mélykék76 Elküldve Május12, 2010 Elküldve Május12, 2010 Jogsija sincs. :devlish: (nem. BMW-je sincs. :lol: ) Az én autómra kapta :lol: Megdöbbentően gáláns vagy :lol:
spzoli Elküldve Május12, 2010 Elküldve Május12, 2010 Akkor ezt megettem :lol: Ezt biza meg :lol: Jogsija sincs. :devlish: (nem. BMW-je sincs. :lol: ) Az én autómra kapta :lol: Kb mint mikor Soly filózott h asszony mit kapjon szülinapjára. Hmm egy szélfogót a cabriora.... ;)
Dáwid Elküldve Május12, 2010 Elküldve Május12, 2010 Ezt biza meg :lol: Kb mint mikor Soly filózott h asszony mit kapjon szülinapjára. Hmm egy szélfogót a cabriora.... :lol: Én sokat gondolkoztam rajta. Először majdnem féktárcsát kapott, de aztán inkább kerekek lettek. (Jó, kapott mást is :devlish: ) ((Most rákérdezel hogy mit, színrefújom a kerekeidet)) :lol: :lol:
Dáwid Elküldve Május12, 2010 Elküldve Május12, 2010 Mit ? :lol: Neked milyen színűek a kerekeid? :devlish:
invictus Elküldve Május12, 2010 Elküldve Május12, 2010 Ezt biza meg ;) Kb mint mikor Soly filózott h asszony mit kapjon szülinapjára. Hmm egy szélfogót a cabriora.... :P :devlish: :lol: :lol: :lol: :lol: ;)
Recommended Posts