Opeles90 Elküldve Július6, 2010 Elküldve Július6, 2010 A Balaton északi partján. :D :) tavaly mentem kompal..... -_- csak gáz volt nyomni a féket.. :rolleyes: Nem volt jó a kézi <_< ( nem mintha most jó lenne )
spzoli Elküldve Július6, 2010 Elküldve Július6, 2010 Tomi23 majd elbeszélget vele :rolleyes: <_< Ha Makett is jönne, akkor szegény hamar elhalna... -_-
mélykék76 Elküldve Július6, 2010 Elküldve Július6, 2010 tavaly mentem kompal..... -_- csak gáz volt nyomni a féket.. :rolleyes: Nem volt jó a kézi <_< ( nem mintha most jó lenne ) Kompokon van kézifék ? Wow :D
spzoli Elküldve Július6, 2010 Elküldve Július6, 2010 Kompokon van kézifék ? Wow :D :rolleyes: <_< -_- :D :) B) B) :D
Opeles90 Elküldve Július6, 2010 Elküldve Július6, 2010 Kompokon van kézifék ? Wow :D :rolleyes: lehet.. <_< csak hát..az nem csinál túl nagy tapadást -_-
Mester91 Elküldve Július6, 2010 Elküldve Július6, 2010 Kompokon van kézifék ? Wow :D Persze, katapult is van 2 személyre! :rolleyes: Nem tudtad? <_< -_- :)
Guest Sanci Elküldve Július6, 2010 Elküldve Július6, 2010 JA ÉS MA NEM GYÚJTOTTAM RÁ :) Egyenlőre bírom B) Kemény vagy csoki! B) :D Fastra bandából ki tervezi, hogy lelátogat a blitzre? Én nem :rolleyes: nem fér bele az éves keretbe, hogy 2x rodeózzak le a Balcsira.. -_- --------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Lassan itt is alakul az idő :D gyűlnek a viharfelhők.. <_<
CoolAdam Elküldve Július6, 2010 Elküldve Július6, 2010 Kompokon van kézifék ? Wow :) persze és csak a hátsó kerekeket fogja! :rolleyes: <_< -_- :D
Opeles90 Elküldve Július6, 2010 Elküldve Július6, 2010 Persze, katapult is van 2 személyre! :rolleyes: Nem tudtad? <_< -_- :D Olvastam hoogy feltalálták a jégeső elleni ágyút :)
Tiv. Elküldve Július6, 2010 Elküldve Július6, 2010 Ha Makett is jönne, akkor szegény hamar elhalna... -_- Makettel nagyon jó barátnők. Tavaly együtt bohóckodtak Soltvadkerten. :D :) Elkövettek néhány provokatív fotót. :rolleyes: <_<
mélykék76 Elküldve Július6, 2010 Elküldve Július6, 2010 Persze, katapult is van 2 személyre! :rolleyes: Nem tudtad? <_< -_- :D Az ember tudástára napról napra bővül :) B)
CoolAdam Elküldve Július6, 2010 Elküldve Július6, 2010 Olvastam hoogy feltalálták a jégeső elleni ágyút :rolleyes: alap..már pár helyen használják is, nem ez az amikor rakétát lőnek fel és az "szétkergeti" a felhőket amiből jég lenne?
Guest Sanci Elküldve Július6, 2010 Elküldve Július6, 2010 Olvastam hoogy feltalálták a jégeső elleni ágyút B) A légvédelmi rakéta tökéletes hozzá :D valamikor volt ilyen viharelhárító hóbelevájnc is az országban, főleg a balkánon, leszerelték mindet mert minek :rolleyes: azóta meg párszor szétverte az országot ez-az... :) Makettel nagyon jó barátnők. Tavaly együtt bohóckodtak Soltvadkerten. B) :D Elkövettek néhány provokatív fotót. -_- :D <_< :D
Pötty86 Elküldve Július6, 2010 Elküldve Július6, 2010 Más téma:Tegnap vettem új hall jeladót,be is szereltem,de az elosztóval együtt tudtam csak elhozni. Na most az a kérdésem,hogy az lehetséges hogy azért nem húz rendesen az autó mert be kell lőni hogy hogyan a legjobb a gyújtás? Most itt arra gondolok,hogy ha elkezdem tekergetni a hall jeladót a fémházzal eggyütt ,akkor ugye csökken vagy nő az alapjárat. Ezt ha forgatom,előbb utóbb belehet állítani,vagy mi a mádá fákát csináljak? <_< Köszcsi aki(k)válaszol(nak) B) Vaalaakkiii?? :rolleyes: Senki? -_- :D :) Ez kéész B)
mélykék76 Elküldve Július6, 2010 Elküldve Július6, 2010 A légvédelmi rakéta tökéletes hozzá :) valamikor volt ilyen viharelhárító hóbelevájnc is az országban, főleg a balkánon, leszerelték mindet mert minek :rolleyes: azóta meg párszor szétverte az országot ez-az... -_- <_< B) Rakétákkal is szar lenne a magyar foci :D
mélykék76 Elküldve Július6, 2010 Elküldve Július6, 2010 Senki? :rolleyes: <_< -_- Ez kéész :D Ne offoljár már :) B)
spzoli Elküldve Július6, 2010 Elküldve Július6, 2010 Makettel nagyon jó barátnők. Tavaly együtt bohóckodtak Soltvadkerten. :D :D Elkövettek néhány provokatív fotót. -_- :D B) A légvédelmi rakéta tökéletes hozzá :P valamikor volt ilyen viharelhárító hóbelevájnc is az országban, főleg a balkánon, leszerelték mindet mert minek :rolleyes: azóta meg párszor szétverte az országot ez-az... :) <_< :P Szétestél mi? Remélem azért elég sok arc lemászik. B) No meg hogy lesz pályanap, ahova eljönnek azok is, akik bwre nem. :D
Opeles90 Elküldve Július6, 2010 Elküldve Július6, 2010 A légvédelmi rakéta tökéletes hozzá :) valamikor volt ilyen viharelhárító hóbelevájnc is az országban, főleg a balkánon, leszerelték mindet mert minek :rolleyes: azóta meg párszor szétverte az országot ez-az... -_- <_< B) alap..már pár helyen használják is, nem ez az amikor rakétát lőnek fel és az "szétkergeti" a felhőket amiből jég lenne? "A jégvédelmi ágyúk működési elve azon alapszik, hogy az acetiléngáz és levegő keverékével a berendezés robbanóegységében 7 másodpercenként létrehozott, nagy erejű és koncentrált robbanás lökéshullámát az ágyúcső a légkörbe továbbítja. A lökéshullám a különböző elektromos töltésű és hőmérsékletű légtömegeket összekeverve megszünteti vagy tompítja a jégeső-képződés egyik fontos feltételét, és korlátozza a jégszemcsék kialakulását. Ez a hatás 5-10 km magasságban néhány kilométer átmérőjű körre terjed ki, mely a földfelszínre vetítve mintegy 500-600 méter sugarú területet érint, ami akár 80 hektáros területen is képes megvédeni a gyümölcsültetvényeket? ? hangsúlyozza Prof. Dr. Szabó Zoltán, a DE AGTC egyetemi tanára www.haon.hu :D Amúgy tényleg jó rá a légvédelmi Sanci B)
Tiv. Elküldve Július6, 2010 Elküldve Július6, 2010 Makettel nagyon jó barátnők. Tavaly együtt bohóckodtak Soltvadkerten. :D :D Elkövettek néhány provokatív fotót. :rolleyes: <_< B) Nem egymásról. -_- :D Néhány, már nem szomjas opeles barátunk furcsa mozdulatairól. :) B)
CoolAdam Elküldve Július6, 2010 Elküldve Július6, 2010 "A jégvédelmi ágyúk működési elve azon alapszik, hogy az acetiléngáz és levegő keverékével a berendezés robbanóegységében 7 másodpercenként létrehozott, nagy erejű és koncentrált robbanás lökéshullámát az ágyúcső a légkörbe továbbítja. A lökéshullám a különböző elektromos töltésű és hőmérsékletű légtömegeket összekeverve megszünteti vagy tompítja a jégeső-képződés egyik fontos feltételét, és korlátozza a jégszemcsék kialakulását. Ez a hatás 5-10 km magasságban néhány kilométer átmérőjű körre terjed ki, mely a földfelszínre vetítve mintegy 500-600 méter sugarú területet érint, ami akár 80 hektáros területen is képes megvédeni a gyümölcsültetvényeket? ? hangsúlyozza Prof. Dr. Szabó Zoltán, a DE AGTC egyetemi tanára www.haon.hu -_- Amúgy tényleg jó rá a légvédelmi Sanci B) jólvan azért én sem jártam messze!! :D :rolleyes: :) B) <_<
mélykék76 Elküldve Július6, 2010 Elküldve Július6, 2010 Nem egymásról. :rolleyes: <_< Néhány, már nem szomjas opeles barátunk furcsa mozdulatairól. -_- :D Vagy csak te nem tudsz róla :) B) B)
Opeles90 Elküldve Július6, 2010 Elküldve Július6, 2010 jólvan azért én sem jártam messze!! -_- :rolleyes: :D :) <_< B) nem Dáwid merre van? Megint betyárkodik valamerre B)
Mester91 Elküldve Július6, 2010 Elküldve Július6, 2010 Nem egymásról. <_< -_- Néhány, már nem szomjas opeles barátunk furcsa mozdulatairól. :D :) Rólam is vannak ilyen képek..... hát olyan szépet még nem láttatok az bisztos. Olyan arc mimikám van szomjas állapotomba, amiről még én se tudtam! :rolleyes:
Guest Sanci Elküldve Július6, 2010 Elküldve Július6, 2010 Szétestél mi? Remélem azért elég sok arc lemászik. B) No meg hogy lesz pályanap, ahova eljönnek azok is, akik bwre nem. :D Nem én :rolleyes: :D Egyszerűen nem fogok lemászni 1 hét különbséggel meg egy partoldallal arrébb <_< amúgy sincs se annyi szabim se annyi lóvém B) a pályanapra meg majd akkor megyek ha lesz egy komolyabb gurulóm :) az meg nem mostanában lesz.. :D -_-
spzoli Elküldve Július6, 2010 Elküldve Július6, 2010 Vagy csak te nem tudsz róla :rolleyes: <_< -_- Átküldjem a zipet? :D
Recommended Posts