Jump to content
OPEL MAGAZIN és TUDÁSTÁR

Recommended Posts

Elküldve
A kedvéért fujd le pirosra. <_< -_-

Hát ez a sárga elég ijesztő, de ha úgy fog kinézni ahogy szeretném, akkor csak csápos emelőn fogom látni a színét :D :rolleyes:

Elküldve
Áhhhhhhh, az jóóóóó.

Itt grillcsirke rotyog <_<

A grillcsirke mióta rotyog? A pöri esetleg. -_- A grillcsirke serceg. :rolleyes:

Itt épp Stella csobog. :D :)

Elküldve
A grillcsirke mióta rotyog? A pöri esetleg. <_< A grillcsirke serceg. :rolleyes:

Itt épp Stella csobog. -_- :D

Én meg sopronig mászok. :) Jucit meggyőzted már, hogy jöjjön, vagy nekem kell? B)

Elküldve
Elvileg a sárga lehet mindkét féle, a piros nem :rolleyes:

Azt mondta az ember, hogy magasság fix! Keménysége állítható, kiszerelt állapotba. A guglén találtam képet is róla:

action_1450.jpg

Elküldve
Én meg sopronig mászok. :rolleyes: Jucit meggyőzted már, hogy jöjjön, vagy nekem kell? <_<

Juci jól érzi magát Révfülöpön. -_-

Elküldve
....Azt mondta az ember, hogy magasság fix! Keménysége állítható, kiszerelt állapotba. A guglén találtam képet is róla:....

Akkor majd be kellene lőni berakás előtt :rolleyes:

Elküldve
Akkor majd be kellene lőni berakás előtt -_-

Értem! Szóval szerelő :rolleyes: Mondjuk nem is baj....Túl sok pénzbe van, hogy ezen tanuljak meg futóművet cserélni <_<

Elküldve
Értem! Szóval szerelő <_< Mondjuk nem is baj....Túl sok pénzbe van, hogy ezen tanuljak meg futóművet cserélni -_-

Ugyan. Zotya biztos segít. :rolleyes:

Elküldve
Értem! Szóval szerelő :rolleyes: Mondjuk nem is baj....Túl sok pénzbe van, hogy ezen tanuljak meg futóművet cserélni <_<

Az lenne a jó, ha olyen helyre vinnéd, ahol egyből tudnak utánna futóművet is állítani.

Elküldve
Az lenne a jó, ha olyen helyre vinnéd, ahol egyből tudnak utánna futóművet is állítani.

Aha...Nem rossz ötlet. Tudtam én hogy kapok itt segítséget <_<

Köszi -_- :rolleyes:

Guest
Ez a téma már lezárult.
  • Create New...

Fontos információ

Sütiket (cookies) helyeztünk el az eszközén, hogy segítsünk a webhely jobbá tételében. Módosíthatja a sütik beállításait , különben feltételezzük, hogy rendben van a folytatás.