Jump to content
OPEL MAGAZIN és TUDÁSTÁR

Recommended Posts

Elküldve
Jaaaaj ez a
csutkára tekerve a kocsiba....húúúúú :D

közbe szlalomozni az autók között a 2 sávban.. :wacko:

Pont erre? Ez inkább elaltat. :wacko:

Elküldve
Pont erre? Ez inkább elaltat. :D

Én ilyenekre szoktam "randalírozni" ha rámjön. :wacko:

De az Offspringra is lehetne :wacko: Igazából mindegy csak jó legyen.

Elküldve
Mi a f*sznak dobják ki a cicit a nők, és emelik ki különböző tapadós nadrágokkal a seggüket????????? Aztán ha odapillantok akkor meg le vagyok szólva hogy "ne légy már ilyen bunkó hogy bámulsz...és ezt már más is észrevette hogy bámulod" :wacko: húzzanak akkor a kóchengeres f**ba...... :wacko: ;) ;)

Igazam van?

Engem csak akkor szoktak lebunkózni aikor meglátják, hogy folyik a nyálam. ;) :P

Hali! Most értem haza melóból meleg volt egész nap és hulla fáradt vok! :D

Zotya ti mennyit haladtatok? :D ;)

Talán soha nem volt még ilyen szar a meló. 25 centi helyre kellett felnyomkodni egy 18 és egy 12 centis paplant létráról. Hiba mondtuk az ürgének, hogy pont az a lényeg, hogy laza legyen, a levegő szigetel benne, de nem, csak mondta tömködjök fel, toljuk el a takarást, stb....stb. :wacko: Ráadásul kész volt mér a fém profil váz, függesztve, nem fértél hozzá, potyogott a nyakadba a gyapot, azt hittem megőrülök.... :P Szerencsére maradt meló honapra a többieknek is... :D

Elküldve
Én ilyenekre szoktam "randalírozni" ha rámjön. :wacko:

De az Offspringra is lehetne :D Igazából mindegy csak jó legyen.

Az Americana című albumuk volt a legjobb.

Elküldve
Engem csak akkor szoktak lebunkózni aikor meglátják, hogy folyik a nyálam. :D :wacko:

Én már a nézésért is kaptam.... ez van :D jóhogynem kiégetem már a két szememet miattuk...inkább akkor öltözzenek fel és ne félmeztelenül járjanak be dolgozni :wacko: :wacko:

Elküldve
A végén tetszik. :wacko: :D Bár ezekszerint nem jó a rendszerem, mert az elején csak a mélyet lehetett hallani halkan.

Halk a felvétel. :wacko:

Elküldve

Sziasztok!!

Blitzre valaki nem tud nekem hozni egy vakdugót ami a szélvédőrácsot rögzítő csavaron van az ablaktörlő lapátok mellett? :D :wacko:

Szombaton leszünk lent.

Elküldve
Hajtsd össze te faxx. :wacko:

Feltekertem, és összefogattam két gumipókkal. De így is, 80X50X50-es. Vagy ki kellene ereszteni a levegőt? :D Amúgy szivacs, csak poén volt.

Elküldve
Grieg 1907-ben meghalt, akkor még csak ilyen mikorofonok voltak :D :wacko:

Ja ez volt a csúcsminőség :wacko: :wacko: akkoriba ha lett volna számítógép ,internet, meg YT akkor odaírják, hogy [HQ]? :D

Elküldve
Ha nem a, kkor nem hozol gémkapcsot ? :D

Amúgy igen :wacko:

Meg kellene venni olyan gyorssátrat is még :wacko:

Elvileg van a kocsiban, de egyszerűbb akkor most beraknom egyet.. :wacko:

Most elképzeltem ahogy kicsomagolod és szétcsattan. "Váó" :D

Guest
Ez a téma már lezárult.
  • Create New...

Fontos információ

Sütiket (cookies) helyeztünk el az eszközén, hogy segítsünk a webhely jobbá tételében. Módosíthatja a sütik beállításait , különben feltételezzük, hogy rendben van a folytatás.