Jump to content
OPEL MAGAZIN és TUDÁSTÁR

Recommended Posts

Elküldve
Kb. 50 kg.

A sajátom már vittem arrébb.

Kösz, emelgetni nem akarom, csak azért kérdeztem, hogy ebírja-e a gerenda, amira majd az emelőt tesszem. Aztán szépen kigurítom a kocsi alóla. ^_^

Elküldve
Akkor Tiv is jön? ^_^

Mi van már készültök Kecsőre pályanapra? :D De az nem szeptember 11.? Amúgy én is terveztem, hogy ki nézek. De akkor lesztek innen is őáran. :D

Elküldve
Mi van már készültök Kecsőre pályanapra? :D De az nem szeptember 11.? Amúgy én is terveztem, hogy ki nézek. De akkor lesztek innen is őáran. ^_^

Játszós gumi már van... :D

Elküldve
Játszós gumi már van... ^_^

LoL. Én nem élek ilyenekkel. Amúgy nekem már a használatos gumim is Qka. Úgy hogy meg spórolok egy kerek cserét. :D

Elküldve
Akkor Tiv is jön? ^_^

;) :D

Egyébként meg nem tudom, kb. 2 oldallal ezelött kérdeztem Tőle, de nem írt rá semmit még.

Bocs hogy nem reagáltam.

Nem, én nem megyek. Féltem a himbáimat. :D :D

Elküldve
Bocs hogy nem reagáltam.

Nem, én nem megyek. Féltem a himbáimat. :D :D

^_^ :D :D :D ;) Dita ért hozzá, tudja, hogy mi az, de most képzeld el ha egy hozzánemértő nő olvassa...

Elküldve
:D :D :D ;) :D Dita ért hozzá, tudja, hogy mi az, de most képzeld el ha egy hozzánemértő nő olvassa...

Hozzá nem értő nő ne olvasgassa. :D

Akkor mit poénkodsz a pizzával? :D

:D ;)

Bocsánat. ^_^

Elküldve
Dehát te nem vagy félős :D :D ;) :D

Nem hát. :D

Vagy el akarsz adni? :D :D Hát szomorú vagyok, hogy nem jössz. ^_^

Eladni? :D ;)

Nem is tudtam róla, azt sem tudom hol lesz és mikor. :D

Elküldve
Persze bőr az VAN, normális gumi meg NINCS :D :D

Hát a bőr az kényelmesebb... A gumiba belerohadsz, tapad, tiszta szívás. Bár takarítani egyszerűbb :D

Ha valakinek aprólék transzport kéne, akkor szólok hogy holnap/26-án/csütörtökön megyek Máriapócsra. Ha valakinek el kell hozni valamit Nyíregy-Debrecen környékről, és kihozza odáig, akkor elcsinálom Pestig. Méretkorlátozás viszont van, mert egy 307-essel megyünk 4-en, plusz sátrak. ^_^

Guest
Ez a téma már lezárult.
  • Create New...

Fontos információ

Sütiket (cookies) helyeztünk el az eszközén, hogy segítsünk a webhely jobbá tételében. Módosíthatja a sütik beállításait , különben feltételezzük, hogy rendben van a folytatás.