Peti85 Elküldve Szeptember10, 2010 Elküldve Szeptember10, 2010 1500??? <_< Hol?? (a BC-t meg be kéne LEDezni ha már csak a fele világít, és az is brunya-színnel :wacko: ) Racing Bazáron találtam :(
zotya975 Elküldve Szeptember10, 2010 Elküldve Szeptember10, 2010 Nos ahogy tippeltem, a frissen vásárolt és szervizelt autó csekkendzsin lámpája nem véletlenül villog (autószerelő szerint csak elektronika hiba miatt). 44-es hibakód, Lambdaszonda, szegény keverék. <_< Szóval eltárolta, de csak hiba esetén villan ki, mikor épp úgy érzi. Corsa B, C14SE. ;) Jó hogy mondod, faterék corsájával kínlódok már egy ideje, de még eszembe se jutott villogtatni. :( Van egy munkatársam, aki napok óta panaszkodik, hogy a jelenlegi barátnője állandóan az eljegyzést emlegeti, pedig ő még nem akarja lekötni magát. Hát ma volt egy kis dolgom Győrben, és hazafele megkerestem a csajt a Baumaxban, ott melózik. Gratuláltam neki a nagy eseményhez, sok boldogságot, stb...stb. Tök hepi lett, meg asztaaaa! A Ricsi mondta az eljegyzést? Mondom ja, egész nap rólad beszél, meg hogy milyen gyűrűt akar venni. :wacko: Van egy olyan érzésem, hogy ezért kipics lesz a csávótól, de megéri. ;)
Guest Sanci Elküldve Szeptember10, 2010 Elküldve Szeptember10, 2010 ....Van egy olyan érzésem, hogy ezért kipics lesz a csávótól, de megéri. ;) <_< :wacko: :(
dita Elküldve Szeptember10, 2010 Elküldve Szeptember10, 2010 Gondolom nem baj, ha felhívás jelleggel ide is bekerül: lehet, hogy holnap elmarad a Pályanap. Akit érint mindenképp olvasson bele a Pályanapos topicba. Bár mostanában nem sokat jár erre, boldog születésnapot Mester91. <_<
Guest Sanci Elküldve Szeptember10, 2010 Elküldve Szeptember10, 2010 Gondolom nem baj, ha felhívás jelleggel ide is bekerül: lehet, hogy holnap elmarad a Pályanap. Pontosabban itt.. <_<
öcsibácsi Elküldve Szeptember10, 2010 Elküldve Szeptember10, 2010 A szezon első disznóvágásából származó sült kolbász az ebédem. <_<
spzoli Elküldve Szeptember10, 2010 Elküldve Szeptember10, 2010 Gondolom nem baj, ha felhívás jelleggel ide is bekerül: lehet, hogy holnap elmarad a Pályanap. Akit érint mindenképp olvasson bele a Pályanapos topicba. Bár mostanában nem sokat jár erre, boldog születésnapot Mester91. <_< Aki szeretne menni, és nem olvassa a topikot, az meg is érdemli. :wacko:
Tiv. Elküldve Szeptember10, 2010 Elküldve Szeptember10, 2010 Szerintetek megér 1500 Ft-ot a kormány? :wacko: Naná hogy megér annyit. Ráadásul bőrös. <_<
Tiv. Elküldve Szeptember10, 2010 Elküldve Szeptember10, 2010 Jó hogy mondod, faterék corsájával kínlódok már egy ideje, de még eszembe se jutott villogtatni. ;) Van egy munkatársam, aki napok óta panaszkodik, hogy a jelenlegi barátnője állandóan az eljegyzést emlegeti, pedig ő még nem akarja lekötni magát. Hát ma volt egy kis dolgom Győrben, és hazafele megkerestem a csajt a Baumaxban, ott melózik. Gratuláltam neki a nagy eseményhez, sok boldogságot, stb...stb. Tök hepi lett, meg asztaaaa! A Ricsi mondta az eljegyzést? Mondom ja, egész nap rólad beszél, meg hogy milyen gyűrűt akar venni. <_< Van egy olyan érzésem, hogy ezért kipics lesz a csávótól, de megéri. ;) Neked véged van. :wacko: :(
dita Elküldve Szeptember10, 2010 Elküldve Szeptember10, 2010 Máshol is esik? <_< Budapest jelenti: szakad. :wacko:
Tiv. Elküldve Szeptember10, 2010 Elküldve Szeptember10, 2010 Budapest jelenti: szakad. :wacko: Veszprémben kellemesen szitál. :( Legalább nincs kánikula. <_< ;)
Tiv. Elküldve Szeptember10, 2010 Elküldve Szeptember10, 2010 Ma megvolt a nagyszervíz. Olaj és szűrőcsere. Valvoline 10W40. Generátor és szervószíj. Gázolajszűrő, levegő és pollenszűrő. Kartertömítés csere. Ja, és teletankoltam. <_< :wacko:
dita Elküldve Szeptember10, 2010 Elküldve Szeptember10, 2010 Veszprémben kellemesen szitál. :( Legalább nincs kánikula. <_< ;) Nem ér, arrafelé mindig jobb idő van. Tegnap ott sütött a nap, itt meg fúúúj. :wacko: Odaköltözöm. ;)
Tiv. Elküldve Szeptember10, 2010 Elküldve Szeptember10, 2010 Nem ér, arrafelé mindig jobb idő van. Tegnap ott sütött a nap, itt meg fúúúj. <_< Odaköltözöm. ;) Gyere. :o Van hely. :) :o ;) Tudod, nokipöriubisalival. :wacko: :(
dita Elküldve Szeptember10, 2010 Elküldve Szeptember10, 2010 Gyere. ;) Van hely. ;) :o :( Tudod, nokipöriubisalival. <_< :wacko: Ha más nem, a lakótelep parkjában, mi? :) Nem jó, utálok sátorozni. Már hideg is van... :o Tudom. :D :D
Peti85 Elküldve Szeptember10, 2010 Elküldve Szeptember10, 2010 A szezon első disznóvágásából származó sült kolbász az ebédem. <_< De jó neked :wacko: Amúgy itt is esik igen..válaszolva a másik írásodra :(
dita Elküldve Szeptember10, 2010 Elküldve Szeptember10, 2010 Get a room Egy pár mondat erejéig megszegem a "nem szólok hozzád" ígéretem. Finom leszek és nőies. (Ismételten) Kérlek, hogy NE reagálj rám és a velem kapcsolatos hozzászólásokra. Köszönöm.
spzoli Elküldve Szeptember10, 2010 Elküldve Szeptember10, 2010 <_< :wacko: Ezt így Te ne határozd meg. :(
Tiv. Elküldve Szeptember10, 2010 Elküldve Szeptember10, 2010 Get a room Egy pár mondat erejéig megszegem a "nem szólok hozzád" ígéretem. Finom leszek és nőies. (Ismételten) Kérlek, hogy NE reagálj rám és a velem kapcsolatos hozzászólásokra. Köszönöm. <_< :wacko: Ezt így Te ne határozd meg. :( Te pedig ne légy paraszt. Az hogy valaki elhülyéskedik valakivel, nem jogosít fel téged arra , hogy kifejezett kérése ellenére beszólogass. Ui. Nem véletlenül nincsenek smilék.
spzoli Elküldve Szeptember10, 2010 Elküldve Szeptember10, 2010 Te pedig ne légy paraszt. Az hogy valaki elhülyéskedik valakivel, nem jogosít fel téged arra , hogy kifejezett kérése ellenére beszólogass. Ui. Nem véletlenül nincsenek smilék. Lehet beszélgetni msnen is. <_< Direkt van szmájli.
Opeles90 Elküldve Szeptember10, 2010 Elküldve Szeptember10, 2010 Üdv! Látom zajlik az élet :wacko: ;) zsííír Mizujs Dita? Hogy vagy? Régen beszéltünk. <_< Mindenki jól van? :( Nem voltam pár napig..De biztos észrevettétek.
Tiv. Elküldve Szeptember10, 2010 Elküldve Szeptember10, 2010 Üdv! Látom zajlik az élet ;) :o zsííír Mizujs Dita? Hogy vagy? Régen beszéltünk. <_< Mindenki jól van? ;) Nem voltam pár napig..De biztos észrevettétek. Tényleg? :wacko: :( :o :)
Opeles90 Elküldve Szeptember10, 2010 Elküldve Szeptember10, 2010 Tényleg? :wacko: :( ;) ;) :o nana! Biztos rájöttetek, hogy nincs 6oldalnyi off <_<
Recommended Posts