Dáwid Elküldve Január4, 2011 Elküldve Január4, 2011 És mit jelent az E46 :D ? Mi a különbség a sima 320d meg az E46között? Hűűű most egy vérbeli Bömbis megölne egy ilyen kérdés miatt :) Az tuti :) Az E-46, az az mint az F-G-H-J :D
spzoli Elküldve Január4, 2011 Elküldve Január4, 2011 És mit jelent az E46 :D ? Mi a különbség a sima 320d meg az E46között? Hűűű most egy vérbeli Bömbis megölne egy ilyen kérdés miatt :) Ez mókás kérdés. :) E46 a bódéváltozatot jelenti, mint a betűk opelnél. e46 meg már magában foglalja hogy 3as sorozat. 20d motor.
Dáwid Elküldve Január4, 2011 Elküldve Január4, 2011 Ez mókás kérdés. :) E46 a bódéváltozatot jelenti, mint a betűk opelnél. e46 meg már magában foglalja hogy 3as sorozat. 20d motor. Nah most akkor ezt még egyszer, mert nem értem :D ( :) )
spzoli Elküldve Január4, 2011 Elküldve Január4, 2011 Nah most akkor ezt még egyszer, mert nem értem :D ( :) ) Télleg, vagy csak visszamondod a váltógombot? :) Ha vki (aki ért hozzá) azt mondja: e46, akkor arról lehet tudni, hogy 3as sorozathoz tartozik. hármasbéemvé. :D
Alex0403 Elküldve Január4, 2011 Elküldve Január4, 2011 Az tuti :D Az E-46, az az mint az F-G-H-J :D Ez mókás kérdés. :D E46 a bódéváltozatot jelenti, mint a betűk opelnél. e46 meg már magában foglalja hogy 3as sorozat. 20d motor. Jó jó...most megyek felvágom az ereim :) De azért olvassátok el ezt a leírást:Klikk ide 230 000Km...98-as évjárat, közel 2millió....Szerintem valami nem kóser a tulajdonosával :) :D Látod hakapeszimaki erről beszéltem :P
Reeckatee Elküldve Január4, 2011 Elküldve Január4, 2011 És mit jelent az E46 :D ? Mi a különbség a sima 320d meg az E46között? Hűűű most egy vérbeli Bömbis megölne egy ilyen kérdés miatt :) Az E46 a típust jelöli és azon belül a motortípust. Minden évjárat és modell szerint kapnak egy Exx jelölést azonkívül mindenik hátulján fel van tüntetve a modell és a motor. (3-as sorozat esetén: 316, 318, 320, 323, 325 stb, 5-ös sorozat esetén pedig 520, 523, 525 stb.)
Dáwid Elküldve Január4, 2011 Elküldve Január4, 2011 Télleg, vagy csak visszamondod a váltógombot? :D Az a HSZ nincs ott. (Jedi-integetés-szmájli) :)
Novy Elküldve Január4, 2011 Elküldve Január4, 2011 Télleg, vagy csak visszamondod a váltógombot? :) Ha vki (aki ért hozzá) azt mondja: e46, akkor arról lehet tudni, hogy 3as sorozathoz tartozik. hármasbéemvé. :D az E 46 valóban jelöli, hogy 3mas, de hogy most 320d vagy 330i azt nem :D Szerintem Dáw ezt nem értette :) Én nem vagyok nagy szakértője ezeknek a kasztni kódoknak, eltudod magyarázni, miért E46 a 3mas, és miért e39 az ötös és miért e38 a 7es? Nekem ez nem jön le, miért van így zámozva, én felfelé haladnék, ezek fordítva, de még ott is mindenféle számokkal :P BMW kkel évekóta foglalkozót is kérdeztem már, és azt mondta, nemnagyon lehet megérteni, be kell seggelni :D
Reeckatee Elküldve Január4, 2011 Elküldve Január4, 2011 az E 46 valóban jelöli, hogy 3mas, de hogy most 320d vagy 330i azt nem :) Szerintem Dáw ezt nem értette :) Én nem vagyok nagy szakértője ezeknek a kasztni kódoknak, eltudod magyarázni, miért E46 a 3mas, és miért e39 az ötös és miért e38 a 7es? Nekem ez nem jön le, miért van így zámozva, én felfelé haladnék, ezek fordítva, de még ott is mindenféle számokkal :D BMW kkel évekóta foglalkozót is kérdeztem már, és azt mondta, nemnagyon lehet megérteni, be kell seggelni :P Elnézést Uraim, ez a www.bmwforum. hu ???? :D
Novy Elküldve Január4, 2011 Elküldve Január4, 2011 Az a HSZ nincs ott. (Jedi-integetés-szmájli) :) Nekem egy faceliftes gomb is jólenne, illetve annak is csak a plexije (ha nincs eltörve) kellene, vkinek nincs? :D Ki akarok vmi dizájnolást próbálni rajta.
Novy Elküldve Január4, 2011 Elküldve Január4, 2011 Elnézést Uraim, ez a www.bmwforum. hu ???? :D egyebcseveges.hu
Dáwid Elküldve Január4, 2011 Elküldve Január4, 2011 Nekem egy faceliftes gomb is jólenne, illetve annak is csak a plexije (ha nincs eltörve) kellene, vkinek nincs? :D Ki akarok vmi dizájnolást próbálni rajta. Akarodmondani meg szeretnéd vásárolni a Classic-váltógombomat? :)
Reeckatee Elküldve Január4, 2011 Elküldve Január4, 2011 egyebcseveges.hu Akkor hogy is volt azokkal a bmw-el??? :D
Alex0403 Elküldve Január4, 2011 Elküldve Január4, 2011 Elnézést Uraim, ez a www.bmwforum. hu ???? :D Jogos! Hagyjuk a bömbiket a fenébe :) :)
spzoli Elküldve Január4, 2011 Elküldve Január4, 2011 az E 46 valóban jelöli, hogy 3mas, de hogy most 320d vagy 330i azt nem :D Szerintem Dáw ezt nem értette :) Én nem vagyok nagy szakértője ezeknek a kasztni kódoknak, eltudod magyarázni, miért E46 a 3mas, és miért e39 az ötös és miért e38 a 7es? Nekem ez nem jön le, miért van így zámozva, én felfelé haladnék, ezek fordítva, de még ott is mindenféle számokkal :D BMW kkel évekóta foglalkozót is kérdeztem már, és azt mondta, nemnagyon lehet megérteni, be kell seggelni :P Összevissza van, tényleg meg kell tanulni.. :)
Novy Elküldve Január4, 2011 Elküldve Január4, 2011 Akarodmondani meg szeretnéd vásárolni a Classic-váltógombomat? :D kécázat adok a plexijéért :)
hakapeszimaki Elküldve Január4, 2011 Elküldve Január4, 2011 De azért olvassátok el ezt a leírást:Klikk ide 230 000Km...98-as évjárat, közel 2millió....Szerintem valami nem kóser a tulajdonosával :D :) Látod hakapeszimaki erről beszéltem :P Egy M pakettes,rendben tartott e46-ért nem olyan sok az 1.6 bár az emberünk nem tudja fizetni a törlesztést ezért még 4kilót akar kapni,hogy vehessen egy swiftet,fapad corsát :D Nem nagyon fog.... :) A felára tényleg olyan 5kiló egy astrához,vectrához,képest,de mondjuk egy superb-bel egy árban mozognak. Én az első autómat (ezt a corsát) ész érvek alapján vettem,hogy olcsó,keveset fogyaszt,jobb mint a tömegközlekedés meg csóró egyetemistának minek jobb,amikor az évfolyamtársaimnak annyi pénze sincs általában,hogy a busz után fussanak..stb. :D Jó ez,jó ez,de a vezetési élményt kár keresni egy corsában. Anélkül meg megette a fene az egészet. Próbálj ki egy ilyet meg egy vectrát és szerintem megkapod a választ miért drágább. :o Még egyszer: nem azt mondom,hogy a veki rossz,csak a bimmer-t jobb vezetni. szerintem. Az alkatrészek,fenntartás meg kb. ugyanaz. Egyszer már vettem ész érvek alapján autót. Legközelebb szerelemből fogok. Megszívom,és visszasírom az olcsó Corsát?...lehet igen,lehet nem. :D A tulajok között meg sajnos több a barom,mint a normális de ez nem az autó hibája.
Novy Elküldve Január4, 2011 Elküldve Január4, 2011 Összevissza van, tényleg meg kell tanulni.. :) Izlések és pofonok, de e46 coupét szeretnék majd :) Hasonlít az astrára, olyan kis kerek formás az is :D :P :D de nem?
Dáwid Elküldve Január4, 2011 Elküldve Január4, 2011 kécázat adok a plexijéért :D Oké, 200 a plexije, 500 a gumi-gombja, 800 a felhúzógomb, és egyben eladó :)
hakapeszimaki Elküldve Január4, 2011 Elküldve Január4, 2011 Izlések és pofonok, de e46 coupét szeretnék majd :) Hasonlít az astrára, olyan kis kerek formás az is :) :D :D de nem? Múltkor parkolóban beálltam egy G astra mellé és elnézegettem,hogy milyen szép formái vannak. Csak ha mindenkinek van egy Jessica Albája akkor nem vagy nagyon boldog,hogy neked is van. :P
Reeckatee Elküldve Január4, 2011 Elküldve Január4, 2011 Múltkor parkolóban beálltam egy G astra mellé és elnézegettem,hogy milyen szép formái vannak. Csak ha mindenkinek van egy Jessica Albája akkor nem vagy nagyon boldog,hogy neked is van. :D Nyalunk Winkler bá'-tól? Bár Ő Britney Spearst látta a H Astrában...
hakapeszimaki Elküldve Január4, 2011 Elküldve Január4, 2011 Nyalunk Winkler bá'-tól? Bár Ő Britney Spearst látta a H Astrában... A hasonlat tetszett. :D
Reeckatee Elküldve Január4, 2011 Elküldve Január4, 2011 A hasonlat tetszett. :D Szerintem azok közül akik megengethetnék maguknak sem vesz mindenki BMW-t. Nálunk a BMW ~ nagypofa és 15 IQ, külföldön 60-70 éves szivarok járnak bömössel a megbízhatóság miatt. Nekem pl. ez a BMW és 1 percig sem gondolkoznék, hogy melyiket válasszam.
Novy Elküldve Január4, 2011 Elküldve Január4, 2011 Szerintem azok közül akik megengethetnék maguknak sem vesz mindenki BMW-t. Nálunk a BMW ~ nagypofa és 15 IQ, külföldön 60-70 éves szivarok járnak bömössel a megbízhatóság miatt. Nekem pl. ez a BMW és 1 percig sem gondolkoznék, hogy melyiket válasszam. http://www.hyts.hu/autok/mitsubishi/galant...i_galant_r5.jpg ez a vas is nagyon tetszik ám :D Az orrkiképzés valami hihetettlenül jól sikerült :)
hakapeszimaki Elküldve Január4, 2011 Elküldve Január4, 2011 Szerintem azok közül akik megengethetnék maguknak sem vesz mindenki BMW-t. Nálunk a BMW ~ nagypofa és 15 IQ, külföldön 60-70 éves szivarok járnak bömössel a megbízhatóság miatt. Nekem pl. ez a BMW és 1 percig sem gondolkoznék, hogy melyiket válasszam. http://www.hyts.hu/autok/mitsubishi/galant...i_galant_r5.jpg Cápa galant. Tetszik nekem is,de már elmúltak a legfiatalabbak is 10évesek. Viszont az új Lancer nagyon karaj, és ár/érték arányban is nagyon jók. A bmw-sekkel egyre jobbak a tapasztalataim. Még oda sem értem a zebrához,de már lassít és megáll a zebra előtt,stb.Beenged sávváltáskor,parkolóból kiállva lassít,megáll,hogy kiengedjen stb. De tény,hogy vannak tuskók köztük. De melyik márkával nem járnak türhők...hmmm Lexus :D A szuzukisok között kevés a normális arc: Van a kalapos skodából átült bácsi,annak a felesége 20 dioptriával aki bármikor kifordul eléd.Meg van olyan akit frusztrálja,hogy mindenki lenézi az autóját aztán tép,nyomul,stb.Ezt a frusztrációt viszont megértem,mert amíg volt nekünk mindenki bunkózott vele,direkt nem engedtek be,dudáltak,villogtak. Bármilyen szakadt,szétrohadt, négy nyomon járó autóval be akarta bizonyítani mindenki,hogy "gyorsabb vagyok,nehogymá előttem menjen egy suzuki"
Recommended Posts