Jump to content
OPEL MAGAZIN és TUDÁSTÁR

Recommended Posts

Elküldve
kicsit le vagy maradva, már évek óta a 20-22 korosztály megy <_<

20éve csak a 20asok :lol: :lol:

hát akkor tegyél gyárit dísztárcsával, az autón jól mutattak, egy dísztárcsától biztos szebben.. na meg néhány gyáritól is.

tettem is :lol:

Elküldve
Ez is tetszik! Anno hening megelőzött mert később ültem a géphez és ő is olcsóért vitte el. <_< A keres topic-ban is irtam hogy hasonlót keresek.

láttam ilyet más astrán is, lépcsősön és jól áll. persze én is jobban vágyom másfajtára is.

minjá keresek képet, és megkérdezema nagyérdeműt róla.

Elküldve
Ez viszont egy reális ár volt érte.

ezért is linkletem be.

30-40et nem adtam volna ezért se, de 20ért megvettük, szépen megpucoltuk, kapott új gumikat, sztem jól nézett ki egybe.

Elküldve
gyorsan változik a te izlésed <_<

erősítővel mi van?

Ezt a felnit kinéztem már vagy fél éve, tőlünk nem messze a varga guminál van. :lol: Pihentetem az erősítő kérdést, mert ha veszek megint, akkor valami ütőset akarok! :lol:

Elküldve
Ezt a felnit kinéztem már vagy fél éve, tőlünk nem messze a varga guminál van. :lol: Pihentetem az erősítő kérdést, mert ha veszek megint, akkor valami ütőset akarok! :lol:

ütős? :lol:

volt neki olyan, hogy csak a méretét írom:

1,2 mm hosszú, 45cm széles, és 6 cm magas.

<_<

Elküldve

borbet R szten nincs 14be

borbet T nemtom van e 15nél kisebbe, mind1 viccesen néz ki

rh zw1 felejtsd el nincs

ats cup utánzat van 13as is...

Elküldve
borbet R szten nincs 14be

borbet T nemtom van e 15nél kisebbe, mind1 viccesen néz ki

rh zw1 felejtsd el nincs

ats cup utánzat van 13as is...

formára hasonló felnit tudsz mutatni???

a borbet R az utcsó amit muatattam?? ilyen nagyobb peremmel milyen felnik vannak még??

Elküldve
formára hasonló felnit tudsz mutatni???

a borbet R az utcsó amit muatattam?? ilyen nagyobb peremmel milyen felnik vannak még??

sorban írtam, h ne zavarjalak össze, de látom mégis sikerült...forma? kerek legyen? :lol:

ha a peremre gondolsz akkor nem tudok mondani 14es normális peremes. 1mert sose néztem ekkorában, 2 nem is fogok <_<

Guest
Ez a téma már lezárult.
  • Create New...

Fontos információ

Sütiket (cookies) helyeztünk el az eszközén, hogy segítsünk a webhely jobbá tételében. Módosíthatja a sütik beállításait , különben feltételezzük, hogy rendben van a folytatás.