bebida Elküldve Május15, 2011 Megoszt Elküldve Május15, 2011 Fő/éj Köszi! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Fapuma Elküldve Május16, 2011 Megoszt Elküldve Május16, 2011 Hali! Én is szeretnék matricát.... :D 3db kellene... Hol juthatnék hozzá??? Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Május16, 2011 Megoszt Elküldve Május16, 2011 Ismerek pár embert akik sajnos csak a szépségverseny miatt mennek el egy találkozóra és megsértődnek,ha épp véletlenül nem nyernek. Na nekik is jó az ott alvós jegy. :D :D Kapásból 3-4 embernek legyártatok előre kupát, csak hogy ne fikázza teli utána a fórumokat! :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Május16, 2011 Megoszt Elküldve Május16, 2011 Kapásból 3-4 embernek legyártatok előre kupát, csak hogy ne fikázza teli utána a fórumokat! :) Erre találtuk ki a vígaszdíj második, harmadik helyzetettet. :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Május16, 2011 Megoszt Elküldve Május16, 2011 Erre találtuk ki a vígaszdíj második, harmadik helyzetettet. :) :D Soltész hogy fog neki örülni! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
tomi023 Elküldve Május16, 2011 Megoszt Elküldve Május16, 2011 A matricákról indítsunk egy listát. Aki kér írja fel magát, legyártom és elpostázom. neved, mennyiség ezzel párhuzamosan küld egy mailt a marketing@opelklub.hu-ra és oda meg a teljes neved, nick neved, postacímed, mennyiség megjelöléssel az elő 20 db matrica ingyenesen kerül legyártásra és személyesen átvehető a MOTE kecskeméti irodájában vagy Budapesten a Csergő-nél Viktortól. Lista: 1; 2; 3; 4; ... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Adam0515 Elküldve Május16, 2011 Megoszt Elküldve Május16, 2011 A matricákról indítsunk egy listát. Aki kér írja fel magát, legyártom és elpostázom. neved, mennyiség ezzel párhuzamosan küld egy mailt a marketing@opelklub.hu-ra és oda meg a teljes neved, nick neved, postacímed, mennyiség megjelöléssel az elő 20 db matrica ingyenesen kerül legyártásra és személyesen átvehető a MOTE kecskeméti irodájában vagy Budapesten a Csergő-nél Viktortól. Lista: 1; Adam0515 2db 2; 3; 4; ... küldöm a mailt :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
kori Elküldve Május16, 2011 Megoszt Elküldve Május16, 2011 A matricákról indítsunk egy listát. Aki kér írja fel magát, legyártom és elpostázom. neved, mennyiség ezzel párhuzamosan küld egy mailt a marketing@opelklub.hu-ra és oda meg a teljes neved, nick neved, postacímed, mennyiség megjelöléssel az elő 20 db matrica ingyenesen kerül legyártásra és személyesen átvehető a MOTE kecskeméti irodájában vagy Budapesten a Csergő-nél Viktortól. Lista: 1; Adam0515 2db 2; kori 2 db 3; 4; Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Május16, 2011 Megoszt Elküldve Május16, 2011 A matricákról indítsunk egy listát. Aki kér írja fel magát, legyártom és elpostázom. neved, mennyiség ezzel párhuzamosan küld egy mailt a marketing@opelklub.hu-ra és oda meg a teljes neved, nick neved, postacímed, mennyiség megjelöléssel az elő 20 db matrica ingyenesen kerül legyártásra és személyesen átvehető a MOTE kecskeméti irodájában vagy Budapesten a Csergő-nél Viktortól. Lista: 1; Adam0515 2db 2; kori 2 db 3; Anti, de csak ha van fekete ( 3 db körbe a combora) vagy bármi más színű ami a fehéren jól mutat... 4; Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Május16, 2011 Megoszt Elküldve Május16, 2011 vagy bármi más színű ami a fehéren jól mutat... Kapsz egy fekete filcet ajcsiba :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Pehi Csabi Elküldve Május16, 2011 Megoszt Elküldve Május16, 2011 Kapsz egy fekete filcet ajcsiba :D like :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Fapuma Elküldve Május16, 2011 Megoszt Elküldve Május16, 2011 A matricákról indítsunk egy listát. Aki kér írja fel magát, legyártom és elpostázom. neved, mennyiség ezzel párhuzamosan küld egy mailt a marketing@opelklub.hu-ra és oda meg a teljes neved, nick neved, postacímed, mennyiség megjelöléssel az elő 20 db matrica ingyenesen kerül legyártásra és személyesen átvehető a MOTE kecskeméti irodájában vagy Budapesten a Csergő-nél Viktortól. Lista: 1; Adam0515 2db 2; kori 2 db 3; Anti, de csak ha van fekete ( 3 db körbe a combora) vagy bármi más színű ami a fehéren jól mutat... 4; Fapuma 3db Ja, és persze ment a mail is! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
sárgaGSI Elküldve Május16, 2011 Megoszt Elküldve Május16, 2011 Kupákról nem indítunk listát???? Egyébként már előre hatalmas "TISZETL" B) a rendezőségnek h annyi fikázás után megintcsak belevágnak, én az első Jancsi után 10 évet kapnék aki beszólna az ingyenmunkámra :D :D :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Május16, 2011 Megoszt Elküldve Május16, 2011 A matricákról indítsunk egy listát. Aki kér írja fel magát, legyártom és elpostázom. neved, mennyiség ezzel párhuzamosan küld egy mailt a marketing@opelklub.hu-ra és oda meg a teljes neved, nick neved, postacímed, mennyiség megjelöléssel az elő 20 db matrica ingyenesen kerül legyártásra és személyesen átvehető a MOTE kecskeméti irodájában vagy Budapesten a Csergő-nél Viktortól. Lista: 1; Adam0515 2db 2; kori 2 db 3; Anti, de csak ha van fekete ( 3 db körbe a combora) vagy bármi más színű ami a fehéren jól mutat... 4; Fapuma 3db 5; zotya975 1db. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Május16, 2011 Szerző Megoszt Elküldve Május16, 2011 A matricákról indítsunk egy listát. Aki kér írja fel magát, legyártom és elpostázom. neved, mennyiség ezzel párhuzamosan küld egy mailt a marketing@opelklub.hu-ra és oda meg a teljes neved, nick neved, postacímed, mennyiség megjelöléssel az elő 20 db matrica ingyenesen kerül legyártásra és személyesen átvehető a MOTE kecskeméti irodájában vagy Budapesten a Csergő-nél Viktortól. Lista: 1; Adam0515 2db 2; kori 2 db 3; Anti, de csak ha van fekete ( 3 db körbe a combora) vagy bármi más színű ami a fehéren jól mutat... 4; Fapuma 3db 5; zotya975 1db. 6. Gelko 2 db Link to comment Megosztás: More sharing options...
GSITHOMY Elküldve Május17, 2011 Megoszt Elküldve Május17, 2011 A matricákról indítsunk egy listát. Aki kér írja fel magát, legyártom és elpostázom. neved, mennyiség ezzel párhuzamosan küld egy mailt a marketing@opelklub.hu-ra és oda meg a teljes neved, nick neved, postacímed, mennyiség megjelöléssel az elő 20 db matrica ingyenesen kerül legyártásra és személyesen átvehető a MOTE kecskeméti irodájában vagy Budapesten a Csergő-nél Viktortól. Lista: 1; Adam0515 2db 2; kori 2 db 3; Anti, de csak ha van fekete ( 3 db körbe a combora) vagy bármi más színű ami a fehéren jól mutat... 4; Fapuma 3db 5; zotya975 1db. 6. Gelko 2 db 7.GSITHOMY 1db Link to comment Megosztás: More sharing options...
Helga Elküldve Május17, 2011 Megoszt Elküldve Május17, 2011 Adele - Rolling in the deep (Tom Buster & Kidzoy remix) aki majd fogja a zenét nyomni este annak üzenem hogy hozza ezt a számot lécciii :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
invictus Elküldve Május17, 2011 Megoszt Elküldve Május17, 2011 A matricákról indítsunk egy listát. Aki kér írja fel magát, legyártom és elpostázom. neved, mennyiség ezzel párhuzamosan küld egy mailt a marketing@opelklub.hu-ra és oda meg a teljes neved, nick neved, postacímed, mennyiség megjelöléssel az elő 20 db matrica ingyenesen kerül legyártásra és személyesen átvehető a MOTE kecskeméti irodájában vagy Budapesten a Csergő-nél Viktortól. Lista: 1; Adam0515 2db 2; kori 2 db 3; Anti, de csak ha van fekete ( 3 db körbe a combora) vagy bármi más színű ami a fehéren jól mutat... 4; Fapuma 3db 5; zotya975 1db. 6. Gelko 2 db 7.GSITHOMY 1db 8; invictus - 1db Link to comment Megosztás: More sharing options...
VZoli Elküldve Május17, 2011 Megoszt Elküldve Május17, 2011 A matricákról indítsunk egy listát. Aki kér írja fel magát, legyártom és elpostázom. neved, mennyiség ezzel párhuzamosan küld egy mailt a marketing@opelklub.hu-ra és oda meg a teljes neved, nick neved, postacímed, mennyiség megjelöléssel az elő 20 db matrica ingyenesen kerül legyártásra és személyesen átvehető a MOTE kecskeméti irodájában vagy Budapesten a Csergő-nél Viktortól. Lista: 1; Adam0515 2db 2; kori 2 db 3; Anti, de csak ha van fekete ( 3 db körbe a combora) vagy bármi más színű ami a fehéren jól mutat... 4; Fapuma 3db 5; zotya975 1db. 6. Gelko 2 db 7.GSITHOMY 1db 8; invictus - 1db 9. VZoli - 2 db Link to comment Megosztás: More sharing options...
Vktr Elküldve Május18, 2011 Megoszt Elküldve Május18, 2011 Mehet a foglalás :D Klikk Link to comment Megosztás: More sharing options...
manta Elküldve Május18, 2011 Megoszt Elküldve Május18, 2011 Figyi, lehet, hogy hülye kérdés, de ezt úgy kell érteni, hogy zuhanyzó meg mosdó van, de slozi a kert végében? :D Őzike - 10 db (2 ágyasok) tusolóval a szobában (ami a kép bal sarkában lenne (nem külön helység, egy zuhanytálca+egy mosdó)... ára klubtagoknak: 4.500/éj, Link to comment Megosztás: More sharing options...
Vktr Elküldve Május18, 2011 Megoszt Elküldve Május18, 2011 Figyi, lehet, hogy hülye kérdés, de ezt úgy kell érteni, hogy zuhanyzó meg mosdó van, de slozi a kert végében? :D Őzike - 10 db (2 ágyasok) tusolóval a szobában (ami a kép bal sarkában lenne (nem külön helység, egy zuhanytálca+egy mosdó)... ára klubtagoknak: 4.500/éj, Úgy :D De nagyon jónak tűntek a közös vizesblokkok. Link to comment Megosztás: More sharing options...
manta Elküldve Május18, 2011 Megoszt Elküldve Május18, 2011 Ahha :D cenzúrázom magam :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Május18, 2011 Megoszt Elküldve Május18, 2011 Ahha :D Közben magánszorgalomból próbáltam én is kideríteni, mert türelmetlen vagyok - de még egy kérdés: Összehasonlítva EZT EZZEL megzavarodtam (mondjuk ez a zavar már pár éve fentáll :D), hogy a Sziki honlapján /ház vannak megadva az árak, de nálunk, hogy? :) mert csak az van írva, hogy /éj - de hogy /éj/ház vagy /éj/fő - az nincs jelezve :D A tapasztalatok alapján én azt gondolom, hogy /fő/éj - de feltételezem másban is felmerül a kérdés, ha azt látja, hogy egyébként egy házért fizet az ember annyit, mint itt fejenként :D MIELŐTT BÁRKI LEUGATNA, JELZEM: NEM KÖTÖZKÖDÉSBŐL KÉRDEZEM! B) Talán jobb, ha én teszem fel a kérdést, mint más tejfölösszájú mitugrálszok - az én renomémnak már úgyis lőttek :D de ha /fő/éj van, akkor én javaslom a foglalásos linken ez javítani mert ebből lesz még félreértés és gondolom senkinek nincs kedve az éves műsort megint lenyomni feleslegesen :D ÉS IGEN ÉN TUDOM, HOGY RENDEZVÉNY MEG AKÁRMI.... nekem sincs kedvem neki menni megint a személyemet érintő beszólogatásoknak, szóval csak úgy ember módjára, ha kérhetem... :D Nekem az egészből úgyis csak az a fontos, hogy nincs klotyó a faházakban :D Valamennyi ár magában foglalja a strandbelépő árát is, az idegenforgalmi adót, és a gépjárművel való behajtást a kemping területére, valamint /fő/éj értendők! Link to comment Megosztás: More sharing options...
manta Elküldve Május18, 2011 Megoszt Elküldve Május18, 2011 Úgy :D De nagyon jónak tűntek a közös vizesblokkok. :D aha :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts