Jump to content
OPEL MAGAZIN és TUDÁSTÁR

Recommended Posts

Elküldve
De azt nem értem, hogy ha ki tudtad venni, akkor miért nem tudod visszarakni ugyanúgy?

Visszatudom rakni az ablaküveget, csak az egész bowdent betekerte a felső csiga (vagyis az egész bowden azon van rajta) és igy nem müködik az ablakemelő szerkezet

De megprobálom kifúrni és vhogy rendbe tenni

Elküldve
Jó ez a számlap, tetszik

Kikell nyomtatni és bevágni a helyére?

Ja, csak a 8e fordulat nem minden autóban van jelen.

Tehát a dízel és a kisebb teljesítményű motorok kiestek. Már ha számít valakinek ez az apróság. :D

Elküldve
Enyémbe 7e van, hol lehetne ilyet szerezni gyáriba?? és könnyü kicserélni, enyém felolvasd a télen :S

Hívd fel a Csergőt és kérdezd meg, hogy lehet-e külön gyári számlapot kapni.

Ha lehet, akkor sem biztos, hogy örülni fogsz az árának.

Elküldve
Hívd fel a Csergőt és kérdezd meg, hogy lehet-e külön gyári számlapot kapni.

Ha lehet, akkor sem biztos, hogy örülni fogsz az árának.

Nah igen.. az árak... lefordultam a székről amikor X20XEV szelepfedelet 60akárhányezerért hoztak volna...

De legalább sokmindenük van.

Elküldve

Hello sziasztok :wacko: van 7000 esbe is nekem ha érdekel:Pvékony fotópapír méretre pontosan kinyomtatva és bevágva a helyébe:Dmajd megmutatom milyen lett egyszerü és mutatós :D a kék ledes simán áttvilágítják a gyári meg mégjobban

Elküldve
Hello sziasztok :wacko: van 7000 esbe is nekem ha érdekel:Pvékony fotópapír méretre pontosan kinyomtatva és bevágva a helyébe:Dmajd megmutatom milyen lett egyszerü és mutatós :wacko: a kék ledes simán áttvilágítják a gyári meg mégjobban

Itt a megmentő :D

Elküldve
Okés mutasd :wacko: és hogy nyomtassam ki méretpontosra xD

A nyomtatást ki kell tapasztalnod. De rég is volt ez a dvd-s biznisz :D

Elküldve

Hello hát én ugy csináltam kivettem a gyárit:Plemértem vonalzóval a legszélesebb és a leghosszabb pontot :D és akkorára nyomtattam a képet és már kész is

Guest
Ez a téma már lezárult.
  • Create New...

Fontos információ

Sütiket (cookies) helyeztünk el az eszközén, hogy segítsünk a webhely jobbá tételében. Módosíthatja a sütik beállításait , különben feltételezzük, hogy rendben van a folytatás.