kiskecso Elküldve November4, 2014 Megoszt Elküldve November4, 2014 Hahó. Érdeklődök, ki milyen fétárcsa-betét szettet ajánl. nem kívánok horror összegeket költeni (kb 100e/ 4 tárcsa+ összes betét) , UNIXnál tervezem beszerezni (mondjuk az unix rendszere elég érdekes 10ezertől-80ezerig van első fékbetét szett). Ha van ismerősöd olcsóbban is kijön ( de nyilván van, nem tom) mikor én ott voltam 56%-ra hoztam el a cuccokat :D most a Lángból szerzem 60%-os kedvezménnyel :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve November4, 2014 Megoszt Elküldve November4, 2014 Nekem yellow stuff volt (azaz meg meg is van es ra is teszem a szep uj jopiiiisziiiimre :-)). Nem voltam tole hasraesve. Muxik, ennyi. Hun vannak azok a beígért képek ? :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
reddish Elküldve November4, 2014 Megoszt Elküldve November4, 2014 csak a betét előre annyi? drágállom.... A betétek és a tárcsák lettek volna hatvanért előre. Csak azért nem vettem meg, mert Calibra turbós fékek mennek fel, és amit vettem, azokhoz kaptam alig használt betéteket és tárcsákat. Link to comment Megosztás: More sharing options...
voszi Elküldve November5, 2014 Megoszt Elküldve November5, 2014 Telefonrol nem megy a kepcsatolas..... Link to comment Megosztás: More sharing options...
voszi Elküldve November5, 2014 Megoszt Elküldve November5, 2014 Marmint en vagyok hozza bena es lusta Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve November6, 2014 Megoszt Elküldve November6, 2014 eladó a corsa.... nagyon! :( gsi-ért mekkora a tolongás? Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve November6, 2014 Megoszt Elküldve November6, 2014 Marmint en vagyok hozza bena es lusta Már csak azt nem értem minek neked egy szívó opc :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve November6, 2014 Szerző Megoszt Elküldve November6, 2014 gsi-ért mekkora a tolongás? azmég csakcsak Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve November6, 2014 Megoszt Elküldve November6, 2014 azmég csakcsak Nocsak...hol hirdeted? hahu-n nem látom :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve November6, 2014 Szerző Megoszt Elküldve November6, 2014 internal :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve November6, 2014 Szerző Megoszt Elküldve November6, 2014 Nocsak...hol hirdeted? hahu-n nem látom :D váltanál??? tegnap ha jöttél volna még láthattad is volna :| Link to comment Megosztás: More sharing options...
bzsk Elküldve November7, 2014 Megoszt Elküldve November7, 2014 Hogyan nem vettem GSi-t első felvonás... Korrekt csávónak tűnik a telefonban, az szól ellene hogy mocsokmessze van... hazajöttem vidékre egy nappal korábban este (tegnap), hogy majd ma indulás. Erre tegnap késő este felhív, hogy sajnálja de mégse adja el. Marmint a tulajdonos nem adja el. Mondom mivan? Jaa, hogy ő csak üzembentartó, és hogy most ment a tulajhoz, hogy ő bizony eladná, aztán inkább visszavenné a tulaj, nem engedi eladni... :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve November7, 2014 Megoszt Elküldve November7, 2014 Hogyan nem vettem GSi-t első felvonás... Korrekt csávónak tűnik a telefonban, az szól ellene hogy mocsokmessze van... hazajöttem vidékre egy nappal korábban este (tegnap), hogy majd ma indulás. Erre tegnap késő este felhív, hogy sajnálja de mégse adja el. Marmint a tulajdonos nem adja el. Mondom mivan? Jaa, hogy ő csak üzembentartó, és hogy most ment a tulajhoz, hogy ő bizony eladná, aztán inkább visszavenné a tulaj, nem engedi eladni... :D Viszont gyűjtöttél egy újabb infót: rá kell kérdezni, hogy ő e a tulaj vagy csak üzembentartó. Törzskönyv megvan e, vagy arra is várni kell? (ezek az autók már sok éve amikor még volt némi minimális presztízsük akkor sem az agysebészek és atomfizikusok kedvencei voltak, számolj azzal, hogy néhány tulajnak az összetett mondat értelmezése is problémát fog okozni. Nem erre az esetre célzok, hanem általában mondom) Link to comment Megosztás: More sharing options...
forumadmin Elküldve November7, 2014 Megoszt Elküldve November7, 2014 (ezek az autók már sok éve amikor még volt némi minimális presztízsük akkor sem az agysebészek és atomfizikusok kedvencei voltak, számolj azzal, hogy néhány tulajnak az összetett mondat értelmezése is problémát fog okozni. Nem erre az esetre célzok, hanem általában mondom) Előítélet, vagy tapasztalat? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve November7, 2014 Szerző Megoszt Elküldve November7, 2014 megtaláltam a vinyomon a laci4es videokat.... atyaég... ott még redi is nyomja neki :D :D 1 Link to comment Megosztás: More sharing options...
MaSt-R Elküldve November7, 2014 Megoszt Elküldve November7, 2014 na megoldodott. Ferodo premier betét és ferodo tárcsa, hátulra párban 17ezerért cakkpakk. készvan,szépésjó. Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve November7, 2014 Megoszt Elküldve November7, 2014 Előítélet, vagy tapasztalat? 10 éves tapasztalat. 1 Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve November7, 2014 Megoszt Elküldve November7, 2014 megtaláltam a vinyomon a laci4es videokat.... atyaég... ott még redi is nyomja neki :D :D fiatalság, bolondság...olyan régen volt, hogy még talán nem is színesben van rögzítve :D 1 Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lacee Elküldve November7, 2014 Megoszt Elküldve November7, 2014 Mi ez? Nosztalgia péntek? :D (2006 - így vettem) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve November7, 2014 Szerző Megoszt Elküldve November7, 2014 atyaég o.O Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve November8, 2014 Megoszt Elküldve November8, 2014 Mi ez? Nosztalgia péntek? :D (2006 - így vettem) Ööööö....de legalább a lámpák világítanak :D 1 Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve November8, 2014 Megoszt Elküldve November8, 2014 Nem tudok valaki C16NZ-t jó állapotban ? blokk+hf Link to comment Megosztás: More sharing options...
Pehi Csabi Elküldve November9, 2014 Megoszt Elküldve November9, 2014 nem akar venni valaki egy g astrát........ :icon7: :icon4: Link to comment Megosztás: More sharing options...
voszi Elküldve November9, 2014 Megoszt Elküldve November9, 2014 Itt a fotó. :) http://www.opelforum.hu/gallery/image/7230-hency-ősfotó-02/ Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve November9, 2014 Megoszt Elküldve November9, 2014 nem akar venni valaki egy g astrát........ :icon7: :icon4: Mi van már megint az exroadhoGs mobillal? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts