KisBla Elküldve Szeptember23, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember23, 2010 NEkem iss Steinmetz. Talán túl szolid iss.... Láttam a kocsid a kársztájling oldalon. jo szine van. bár nekem nemnagyon tetszik aza kipufogo, de hát kinek a pap kinek a paplan. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Omegatd Elküldve Szeptember23, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember23, 2010 NEkem iss Steinmetz. Talán túl szolid iss.... Na szépen leszólták a verdádat... Link to comment Megosztás: More sharing options...
gsizoli Elküldve Szeptember23, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember23, 2010 Láttam a kocsid a kársztájling oldalon. jo szine van. bár nekem nemnagyon tetszik aza kipufogo, de hát kinek a pap kinek a paplan. Tetszik nem tetszik, a lényeg az, hogy ezt nem Jóska bá dobta össze a sufniban, hogy "sztem kibír 2 ívet fiam" meg mindenfél magyar csőhajlító meg gyapottömő bajnok A németek nemhiába vesznek meg az Irmscher, meg Steinmetz cuccokért. Vagy -e kettő gyártótól szerezz rá sztem, vagy hagyd inkább a gyárit az se néz ki rosszul ha V6 és 2 dupla cső van.. Link to comment Megosztás: More sharing options...
MalterKoma Elküldve Szeptember24, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember24, 2010 Na szépen leszólták a verdádat... Fel iss vágom az ereimet wazz.. :) :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
MalterKoma Elküldve Szeptember24, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember24, 2010 Láttam a kocsid a kársztájling oldalon. jo szine van. bár nekem nemnagyon tetszik aza kipufogo, de hát kinek a pap kinek a paplan. Nem baj, nekem tecc. Viszont mi még nem láttuk a tiedet... :) :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Szeptember24, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember24, 2010 Fel iss vágom az ereimet wazz.. :) :D :D Jó de elötte vedd le a kipuffot :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
MalterKoma Elküldve Szeptember24, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember24, 2010 Jó de elötte vedd le a kipuffot :D 2.0 16v-re nem jóóó :D :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
KisBla Elküldve Szeptember24, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember24, 2010 Nem baj, nekem tecc. Viszont mi még nem láttuk a tiedet... :) :D Félre értés ne essék, nem fikázásból mondtam hogy nekem nem tetszik csak egszerűen nem jönbe és kész. Egy képet rektam fel a profilomhoz ott ugyahogy megnézheted :D de ha annyira látni szeretnéd rakok fel egyet és megtekintheted. :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
KisBla Elküldve Szeptember24, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember24, 2010 2.0 16v-re nem jóóó :D :) Csak V6 ra lehet felrakni?Akkor meg marad a gyári, igy meg marad lopakodonak :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
MalterKoma Elküldve Szeptember24, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember24, 2010 Csak V6 ra lehet felrakni?Akkor meg marad a gyári :) Két bemenő cső van rajta, a 2.0 16v-nél meg csak egy cső megy hátra ugyebár Steinmetz kipuff Link to comment Megosztás: More sharing options...
KisBla Elküldve Szeptember24, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember24, 2010 Két bemenő cső van rajta, a 2.0 16v-nél meg csak egy cső megy hátra ugyebár Értem igy már világos. Max egy ipszilon csővel meglehet oldani hogy felmennjen. vagy nem? Link to comment Megosztás: More sharing options...
MalterKoma Elküldve Szeptember24, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember24, 2010 Értem igy már világos. Max egy ipszilon csővel meglehet oldani hogy felmennjen. vagy nem? Nem erőltetném. De a tiedhez is van St dob, ha nagyon akarod, de mivel nem teccik, ugorjunk... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Szeptember26, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember26, 2010 Tegnap lecsiszoltam a csomagtér roló fogaskerekeit. Könnyen mozog, ideiglenes megoldásnak jó, de nem hosszútávra. Link to comment Megosztás: More sharing options...
KisBla Elküldve Szeptember27, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember27, 2010 Tegnap lecsiszoltam a csomagtér roló fogaskerekeit. Könnyen mozog, ideiglenes megoldásnak jó, de nem hosszútávra. Miért nem nézel bontoba vagy itt neten? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Szeptember28, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember28, 2010 Miért nem nézel bontoba vagy itt neten? Mert vannak fontosabb dolgok még az autón elötte és ideiglenesen kellett :) Ezért nem vettem még kormányt sem . Link to comment Megosztás: More sharing options...
rObaLex Elküldve Szeptember28, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember28, 2010 Szevasztok! Visszamenetbe megakad a sötétítő rolóm, és daráló (fogas) hangot ad ki... Lehet ezen állítani valamit? Hogyan kell kiszerelni? Ki kínlódott már ilyesmivel? Link to comment Megosztás: More sharing options...
gsizoli Elküldve Szeptember28, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember28, 2010 Szevasztok! Visszamenetbe megakad a sötétítő rolóm, és daráló (fogas) hangot ad ki... Lehet ezen állítani valamit? Hogyan kell kiszerelni? Ki kínlódott már ilyesmivel? Végét járja a bakelit fogaskerék benne. Állítani nem lehet, szedd ki, szedd szét, nézd meg milyen állapotban van a belseje különösen ez a bekalit cucc. http://www.omegaowners.com/forum/YaBB.pl?num=1152745304 Link to comment Megosztás: More sharing options...
rObaLex Elküldve Szeptember28, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember28, 2010 Végét járja a bakelit fogaskerék benne. Állítani nem lehet, szedd ki, szedd szét, nézd meg milyen állapotban van a belseje különösen ez a bekalit cucc. http://www.omegaowners.com/forum/YaBB.pl?num=1152745304 Ezer köszönet a szemléltetős linkért....holnapi küldetésem lesz szétjátszani a dolgokat akkor.! Jó este! Link to comment Megosztás: More sharing options...
kori Elküldve Szeptember28, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember28, 2010 Ezer köszönet a szemléltetős linkért....holnapi küldetésem lesz szétjátszani a dolgokat akkor.! Jó este! Ha nem tudod megcsinálni, és nem akarsz venni másikat, szedd le róla a mechanikát, mert akkor kézzel le-fel tudod húzni. Ha veszel másikat, próbáld ki, mert sok a hibás. Nekem a második lett jó. Még annyit, ha van kalaptartón hangszóród, vigyázz, mikor veszed ki a kalaptartót, mert a roló csavarjai végigszánthatják a hangszórók memránjait :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
KisBla Elküldve Szeptember28, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember28, 2010 Neten keresgettem alkatrészeket az omegámhoz és olyannal találkoztam hogy kopogás érzékelő. Ez pontosan miakarna lenni, mi célt szolgál? Link to comment Megosztás: More sharing options...
MalterKoma Elküldve Szeptember28, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember28, 2010 Neten keresgettem alkatrészeket az omegámhoz és olyannal találkoztam hogy kopogás érzékelő. Ez pontosan miakarna lenni, mi célt szolgál? Ennyire nem lehetsz má' LUSTA Link to comment Megosztás: More sharing options...
Omegatd Elküldve Szeptember29, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember29, 2010 Ennyire nem lehetsz má' LUSTA De és én mindezt 2 hónapja megmondtam. Ejj, hogy mért nem lottózom... Link to comment Megosztás: More sharing options...
skyrangr Elküldve Szeptember29, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember29, 2010 Neten keresgettem alkatrészeket az omegámhoz és olyannal találkoztam hogy kopogás érzékelő. Ez pontosan miakarna lenni, mi célt szolgál? Ha valamelyik gumiabroncs szálszakadásos, vagy szeg ment bele, és kopog, hibaüzenetet küld a BC-nek a kopogásérzékelő. Néha fals adatot ad, mert ha jégeső esik, akkor azt is kopogásként érzékeli, így arra is kerékhibát ír. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
rObaLex Elküldve Szeptember29, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember29, 2010 Ha nem tudod megcsinálni, és nem akarsz venni másikat, szedd le róla a mechanikát, mert akkor kézzel le-fel tudod húzni. Ha veszel másikat, próbáld ki, mert sok a hibás. Nekem a második lett jó. Még annyit, ha van kalaptartón hangszóród, vigyázz, mikor veszed ki a kalaptartót, mert a roló csavarjai végigszánthatják a hangszórók memránjait :D Nincs bent hangszóró, így nem volt gond, legalábbis az nem volt útban....élmény volt amúgy kiszedni a kalaptartót is:S Szétpattintottam fogasházat hasonló módon, mint ahogy a képen látható és sztem nincs lekopva szétcincálva az a fogas,egyforma az összes kis fog rajta. Összerakásnál jött elő gondom,egyszerűen nem tudom úgy összerakni,hogy egyforma távot tekerjen fel és le irányba,hiába van ott az "ütköző" csavar, mindig darálja lefelé a fogast. Tehát a roló már bent van és ráteker még párat. Régebben volt,hogy egyszer-egyszer megakadt,de sosem darálta a cuccot. Ez mégis a halál jele lenne? :) Azért próbálkozom... ROUND 3. Link to comment Megosztás: More sharing options...
KisBla Elküldve Szeptember29, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember29, 2010 Ennyire nem lehetsz má' LUSTA Bocs hogy meg mertem kérdezni, csak hogy mivel reggeltől estig melozok nemsok időm jut a netre és gondoltam majd lesznek olyan emberek akik szivesen leirják. De majd a TE kedvedért keresek másik munkát hogy nekeljen kérdezgetnem dolgokat meg majd szétszedem a kocsit apro darabokra majd össze szerelem és akkor valószínüleg megismerem az autot. De ne aggodj mert többet semmit nemfogok kérdezni Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts