kisp113 Elküldve Február22, 2011 Elküldve Február22, 2011 En E2,3-H2,5 "uresen". Tudom, pattogosabb, de igy "szeretem" A Reki is ugyenezt kapja. Tok mindegy milyen meretekkel. Nalam is hasonlo, mondjuk en 15" on vagyok.
skyrangr Elküldve Február23, 2011 Elküldve Február23, 2011 Ma reggel megint -22 fok volt. Nem szereti az autó! <_< Az önindító olyan lassan forgat, mintha sebességben lenne az autó, utána a szervó annyira fogja, hogy komolyabb kormány elfordulásnál teljesen megfogja a motort. :D Létezik téli szervóolaj? :D
kisp113 Elküldve Február23, 2011 Elküldve Február23, 2011 Ma reggel megint -22 fok volt. Nem szereti az autó! <_< Az önindító olyan lassan forgat, mintha sebességben lenne az autó, utána a szervó annyira fogja, hogy komolyabb kormány elfordulásnál teljesen megfogja a motort. :D Létezik téli szervóolaj? :D Juujjjjj. Belegondoltam milyen lehet behuppanni egy -22es borulesbe.... Bizony az atf eknek az a -22 mar elege necces! Amugy milyen motorolajjal kergeted ilyen idoben?
skyrangr Elküldve Február23, 2011 Elküldve Február23, 2011 Juujjjjj. Belegondoltam milyen lehet behuppanni egy -22es borulesbe.... Bizony az atf eknek az a -22 mar elege necces! Amugy milyen motorolajjal kergeted ilyen idoben? 10W40. A motorolajjal nincs is probléma, tőkék sem szólnak induláskor (mmint nem jobban, mint mondjuk 0 foknál) de a szervó az komoly, ja :D Nameg a váltó is ilyenkor olyan az első 1-2km-en, mintha fagyott zsírt kavarnék, nagykanállal :D :) :D Mondjuk az viszont érdekelne, hogy hogyan függ össze a -20fok, meg a dadogó alapjárat (indítás után valahol 500 és 0 között kínlódik), melegedés után meg hiányzó (le is áll a motor, ha kikuplungolok), vagy épp ellenkezőleg, 1500-1700között, úgymond 'digitálisan' ugráló alapjárat <_< MIL nem világít, hibakód nincs, probléma megszűnik az első leállítás után. Ha lehűl a vas megint ennyire, akkor ismét előjöhet. Ugyeugye... ezért van plüss ülés :D
Vktr Elküldve Február23, 2011 Elküldve Február23, 2011 Na még egy kérdés. Bekerült a családba egy b2-es OmegaTD <_<. Párásodik eléggé, nem hűtővíz jön be valahol az utastérbe. Pollenszűrő száraz, fűtőtest száraz, szőnyeg bal elöl kicsit vizes, de nem találtuk meg, hogy honnan.
Gelko Elküldve Február23, 2011 Elküldve Február23, 2011 Na még egy kérdés. Bekerült a családba egy b2-es OmegaTD <_<. Párásodik eléggé, nem hűtővíz jön be valahol az utastérbe. Pollenszűrő száraz, fűtőtest száraz, szőnyeg bal elöl kicsit vizes, de nem találtuk meg, hogy honnan. Nézd meg hogy a szélvédő elötti lefolyó nincs-e eldugulva. Ha elvan akkor a tűzfalon be tud folyni a víz. A B2ben volt hogy a hátsó ülésig állt a víz :D
kisp113 Elküldve Február23, 2011 Elküldve Február23, 2011 10W40. A motorolajjal nincs is probléma, tőkék sem szólnak induláskor (mmint nem jobban, mint mondjuk 0 foknál) de a szervó az komoly, ja :D Nameg a váltó is ilyenkor olyan az első 1-2km-en, mintha fagyott zsírt kavarnék, nagykanállal :) :D :D Mondjuk az viszont érdekelne, hogy hogyan függ össze a -20fok, meg a dadogó alapjárat (indítás után valahol 500 és 0 között kínlódik), melegedés után meg hiányzó (le is áll a motor, ha kikuplungolok), vagy épp ellenkezőleg, 1500-1700között, úgymond 'digitálisan' ugráló alapjárat <_< MIL nem világít, hibakód nincs, probléma megszűnik az első leállítás után. Ha lehűl a vas megint ennyire, akkor ismét előjöhet. Ugyeugye... ezért van plüss ülés :D Azert egy 10w40 dinamikai viszkozitasa mar 1000x rese az uzemihez viszonyitva -20 fokon. Hivatalosan -25 korul van a szivattyuzhatosagi hatar. Szamomra csoda hogy meg siman be tudod inditani :D
Gabo Elküldve Február23, 2011 Elküldve Február23, 2011 Nalam is hasonlo, mondjuk en 15" on vagyok. A Reki 15 ös. A téli 15 ös, a nyári 17 es.
gsizoli Elküldve Február23, 2011 Elküldve Február23, 2011 Na még egy kérdés. Bekerült a családba egy b2-es OmegaTD <_<. Párásodik eléggé, nem hűtővíz jön be valahol az utastérbe. Pollenszűrő száraz, fűtőtest száraz, szőnyeg bal elöl kicsit vizes, de nem találtuk meg, hogy honnan. A cipőről lett vizes, le kellett volna verni a havat beszállás előtt. Idén mindegyik párásodik, "víz alatt" még az ország is. Könyöklő Nálam majd beviszem.
Vktr Elküldve Február23, 2011 Elküldve Február23, 2011 A cipőről lett vizes, le kellett volna verni a havat beszállás előtt. Idén mindegyik párásodik, "víz alatt" még az ország is. Könyöklő Nálam majd beviszem. Na az kemény lenne, ha attól lenne ilyen durva <_<.
Gabo Elküldve Február23, 2011 Elküldve Február23, 2011 Juujjjjj. Belegondoltam milyen lehet behuppanni egy -22es borulesbe.... Ugyeugye... ezért van plüss ülés :D Fűthető ülésről, távindításról nem is hallottatok mi? :D <_< Azért Szlovéniában is voltak mínuszok rendesen... Mégse "fájt" :)... Hja hát igen, a kényelemre áldozni kell :D
skyrangr Elküldve Február23, 2011 Elküldve Február23, 2011 Azert egy 10w40 dinamikai viszkozitasa mar 1000x rese az uzemihez viszonyitva -20 fokon. Hivatalosan -25 korul van a szivattyuzhatosagi hatar. Szamomra csoda hogy meg siman be tudod inditani <_< Úgy olvastam, hogy -30 fok a szivattyúzhatósága a 10W-nek. Amúgy mindenki ilyen olajjal tolja, ez a legolcsóbb, ebből fogy a legtöbb. 5W-s olaj ennek az olajnak kb 1,5x-ese, alaphangon. Szerencsére ezek a hidegek csak havonta 1-2x fordulnak elő... különben érdemes lenne 5W-re cserélni.
skyrangr Elküldve Február23, 2011 Elküldve Február23, 2011 Fűthető ülésről, távindításról nem is hallottatok mi? :D <_< Azért Szlovéniában is voltak mínuszok rendesen... Mégse "fájt" :)... Hja hát igen, a kényelemre áldozni kell :D Áldozzak a bőr ülésért is, meg utána a fűtésért, meg még a távindításért!? :D Nem egyszerűbb plüss ülést rakni, és akkor kvázi egyik sem kell!? :lol: :lol: :D Főnököm Lexusát szoktam néha hajtani... Hát abban hiába van ülésfűtés, mire felmelegíti, addigra kopognak a tojások :lol: Ja, meg tavaly nyáron ért meglepetés, amikor rövidgatyában behuppantam az ülésre... mint ha egy rezsóra ültem volna :D Sokkal jobb megoldásnak tartom a "fűtött" garázst... De hát most csak csillagos van, abban meg drága a fűtés :) Mindenesetre ha még köv télen is a csillagok alatt hál a verda, akkor egy villanyos előmelegítőre beruházok, aztán egy kapcsolóórával megtoldva le is van tudva a fűtés kérdése... :D
kisp113 Elküldve Február23, 2011 Elküldve Február23, 2011 Úgy olvastam, hogy -30 fok a szivattyúzhatósága a 10W-nek. Amúgy mindenki ilyen olajjal tolja, ez a legolcsóbb, ebből fogy a legtöbb. 5W-s olaj ennek az olajnak kb 1,5x-ese, alaphangon. Szerencsére ezek a hidegek csak havonta 1-2x fordulnak elő... különben érdemes lenne 5W-re cserélni. Azt hittem huzamosabb ideig is van ilyen. 1-2 alkalomert persze nem erdemes, az egy telen max 5-8 ilyen hideginditast jelent az nem oszt.
Gabo Elküldve Február23, 2011 Elküldve Február23, 2011 Áldozzak a bőr ülésért is, meg utána a fűtésért, meg még a távindításért!? :D Nem egyszerűbb plüss ülést rakni, és akkor kvázi egyik sem kell!? :D :D :lol: Főnököm Lexusát szoktam néha hajtani... Hát abban hiába van ülésfűtés, mire felmelegíti, addigra kopognak a tojások :lol: Ja, meg tavaly nyáron ért meglepetés, amikor rövidgatyában behuppantam az ülésre... mint ha egy rezsóra ültem volna <_< Sokkal jobb megoldásnak tartom a "fűtött" garázst... De hát most csak csillagos van, abban meg drága a fűtés :D Mindenesetre ha még köv télen is a csillagok alatt hál a verda, akkor egy villanyos előmelegítőre beruházok, aztán egy kapcsolóórával megtoldva le is van tudva a fűtés kérdése... :D Hát én ezért nem fogok garázst építeni minden országban ahol melózom :).. na az az igazi áldozat.. :) A távindítás pl nagyszerű nyáron is... :D a szépen, klímával lehűtött kocsiba beleülni.. ohh hm.. :lol: :)
skyrangr Elküldve Február23, 2011 Elküldve Február23, 2011 Hát én ezért nem fogok garázst építeni minden országban ahol melózom :D.. na az az igazi áldozat.. <_< A távindítás pl nagyszerű nyáron is... :D a szépen, klímával lehűtött kocsiba beleülni.. ohh hm.. :D :) Najó. De csak ezért most nem fogok automatás kocsit venni :D
skyrangr Elküldve Február23, 2011 Elküldve Február23, 2011 Azt hittem huzamosabb ideig is van ilyen. 1-2 alkalomert persze nem erdemes, az egy telen max 5-8 ilyen hideginditast jelent az nem oszt. Hát szerencsére errefelé nincs. 500km-re északabbra már tombol a hideg, 1000km-re meg még májusban is fagy alatt van a táj <_<
Gabo Elküldve Február23, 2011 Elküldve Február23, 2011 Na az kemény lenne, ha attól lenne ilyen durva :D. Talán az ECO módot ki kéne kapcsolni ... :D ... Omegatd, jelentem újabb bontószökevényünk van... :) :D <_< :D
Vktr Elküldve Február23, 2011 Elküldve Február23, 2011 Talán az ECO módot ki kéne kapcsolni ... :D ... Omegatd, jelentem újabb bontószökevényünk van... :) :D <_< :D Na, azért láttam ilyen kocsit már :D A kezelőszerveit ismerem. :D
Gelko Elküldve Február23, 2011 Elküldve Február23, 2011 Omegatd, jelentem újabb bontószökevényünk van... :D :) <_< :D Itt kié nem az...csak van aki sztárolja :D
skyrangr Elküldve Február23, 2011 Elküldve Február23, 2011 Talán az ECO módot ki kéne kapcsolni ... :D ... Omegatd, jelentem újabb bontószökevényünk van... :D :D <_< :D Nekem kb 5 hónapja be se kapcsol a klíma... asszem 5 fok alatt letilt a vezérlője. Azért arra kíváncsi lennék, hogy ezt hogy magyarázza a kezelési... Ugye elvileg havonta illene beindítani, hogy az olajat körbehordja a rendszerben, akármilyen hideg is van... De ugye digit klímánál (sőt, jópár manuális klímának is van alsó hőfok korlátozása) ez nem lehetséges... Úgyhogy 2 hete kézzel megmelengettem a jeladót, el is indult rögtön, köszöni szépen, jól van :D :)
Gabo Elküldve Február23, 2011 Elküldve Február23, 2011 Itt kié nem az...csak van aki sztárolja <_< mondtam, hogy az enyém nem az? Csak bejelentettem, hogy újabb is van...
Gabo Elküldve Február23, 2011 Elküldve Február23, 2011 Na, azért láttam ilyen kocsit már :) A kezelőszerveit ismerem. <_< Az jó, csak a guminyomás adatok ott vannak a tankolófedélen.. ha láttál ilyet már :D :D
Gabo Elküldve Február23, 2011 Elküldve Február23, 2011 Nekem kb 5 hónapja be se kapcsol a klíma... asszem 5 fok alatt letilt a vezérlője. Azért arra kíváncsi lennék, hogy ezt hogy magyarázza a kezelési... Ugye elvileg havonta illene beindítani, hogy az olajat körbehordja a rendszerben, akármilyen hideg is van... De ugye digit klímánál (sőt, jópár manuális klímának is van alsó hőfok korlátozása) ez nem lehetséges... Úgyhogy 2 hete kézzel megmelengettem a jeladót, el is indult rögtön, köszöni szépen, jól van <_< :D Hja elvileg lekapcsol de sztem vmiért a kondezátor csak működik, ami segít kicsapatni a párát a kabinból. Nekem télen nyáron "megy" - Mármint párátlanít :D
Gelko Elküldve Február23, 2011 Elküldve Február23, 2011 mondtam, hogy az enyém nem az? Csak bejelentettem, hogy újabb is van... Alapítsunk bontószökevény szekciót :D Pénteken megyek kormányt bőröztetni <_<
Recommended Posts