öcsibácsi Elküldve Augusztus27, 2010 Elküldve Augusztus27, 2010 A két szép kezemmel. ^_^ Kissé akadt és szétszedtem, van belül 1 fém lapocska pöcökkel, ez ugrál jobbra-balra mikor ki-be nyomod. Kicsit görbe volt, de letört a vége, amikor kiakartam egyengetni. Mint az Eötvös cirkusz. Van mááááásik. :D
Thor Elküldve Augusztus27, 2010 Elküldve Augusztus27, 2010 A két szép kezemmel. ^_^ Kissé akadt és szétszedtem, van belül 1 fém lapocska pöcökkel, ez ugrál jobbra-balra mikor ki-be nyomod. Kicsit görbe volt, de letört a vége, amikor kiakartam egyengetni. Mint az Eötvös cirkusz. Van mááááásik. :D :D
öcsibácsi Elküldve Augusztus27, 2010 Elküldve Augusztus27, 2010 Köszi Öcsibácsi, de nekem igazság szerint az áram kellene, hogy mit hova kössek :/ A hangszorókat nagyjából vágtam de ez is segitség volt ^_^ Piros és a sárga a menykő, a fekete a test. A rádiónál milyen csati van 8 érintkezős? (ISO) Vagy jönnek ki a színes kábelek, oszt ennyi? Néha a pirosat és a sárgát egyesíteni kell, pl. Panasonic cucc.
moti Elküldve Augusztus27, 2010 Elküldve Augusztus27, 2010 Nah akkor megoldottad a dolgot ^_^ Meg van még egy tarcsi reléd :D Ami Lada Samara irányjelző reléje, sokkal lassabban kattog mint a sajátja Opel vectrájé 4 meg 7e volt relé, jóhogy nem vettem meg, ezt meg visszavinni nem lehet mert elekromos alkatrész pfff
moti Elküldve Augusztus27, 2010 Elküldve Augusztus27, 2010 Piros és a sárga a menykő, a fekete a test. A rádiónál milyen csati van 8 érintkezős? (ISO) Vagy jönnek ki a színes kábelek, oszt ennyi? Néha a pirosat és a sárgát egyesíteni kell, pl. Panasonic cucc. A rádióból jön ki piros, sárga, barna, fekete, egy kapcsoló szál a többi a hangszoróé Az autóból csak piros, egy vékony fekete, egy vastag barna kábel meg az erősitőnek a kapcsoló szála Elsőnek a magnóból a barna kábelt az autóból kijövö barna kábelre de nem csinált semmit, utána a magnóból a fekete kábelt rákötöttem az autóból kijövő vastag barnára ekkor bekapcsolodott, meg füstölt, ment a magnó, gyorsan széthúztam Most akkor melyik kábelt hova :S
öcsibácsi Elküldve Augusztus27, 2010 Elküldve Augusztus27, 2010 Ma kicseréltem a hátsó hangszórókat, mert a balos erősen recsegett. Ezt a sz*pást, a fél autót le kellet bontani hozzá. Majd, ha az öcsém visszaküldi a véletlenül elvitt kábelem a fotómasinához, dobok fel képeket. Astra első recsegőket tettem bele, kellett kicsit alakítani rajta, de megoldottam. Átmérő =, csak a kialakítás más. ^_^
öcsibácsi Elküldve Augusztus27, 2010 Elküldve Augusztus27, 2010 A rádióból jön ki piros, sárga, barna, fekete, egy kapcsoló szál a többi a hangszoróé Az autóból csak piros, egy vékony fekete, egy vastag barna kábel meg az erősitőnek a kapcsoló szála Elsőnek a magnóból a barna kábelt az autóból kijövö barna kábelre de nem csinált semmit, utána a magnóból a fekete kábelt rákötöttem az autóból kijövő vastag barnára ekkor bekapcsolodott, meg füstölt, ment a magnó, gyorsan széthúztam Most akkor melyik kábelt hova :S Piros-piros, fekete-fekete. Barna nekem nem volt, mérj rá gyújtáson és nélküle is, mi van benne. Erősítő kapcsoló az a kék-fehér? Ha nincs erősítő, ragaszd le. Bár elsőnek mérj ki minden kábelt 1 multiméterrel, biztos ami biztos. Az enyém is össze volt barmolva, az elsőkre volt kötve minden még az erősítő is. :D A hátsók meg üresen. ^_^
moti Elküldve Augusztus27, 2010 Elküldve Augusztus27, 2010 akkor sárga+piros - pirossal Magnón a feketére az van írva hogy telefonmód némitó :S Ezért probáltam a barnát a barnával Szted a magnóm müködni fog még?
öcsibácsi Elküldve Augusztus27, 2010 Elküldve Augusztus27, 2010 Milyen készülék ez? Képed nincs róla? Biztosíték jó ami a hátulján van? Ha nincs, akkor köss elé 1-et. ^_^
moti Elküldve Augusztus27, 2010 Elküldve Augusztus27, 2010 Jó a biztositék Ez egy JVC, de holnapra lefényképezem ^_^ De forrósodott meg füstölt, utána széthúztam elromolhatott???
öcsibácsi Elküldve Augusztus27, 2010 Elküldve Augusztus27, 2010 Elfüstölt a kondenzátor valószínűleg. ^_^ Van 1 JVC papírom, de ezen nincs barna vezeték. Sárga, piros, fekete, kék-fehér.
moti Elküldve Augusztus27, 2010 Elküldve Augusztus27, 2010 Világit a gomb, de nem kapcsolodik be, szted??? :S Javitható? Ezen van barna is holnap mutatok képet
Thor Elküldve Augusztus27, 2010 Elküldve Augusztus27, 2010 Ma kicseréltem a hátsó hangszórókat, mert a balos erősen recsegett. Ezt a sz*pást, a fél autót le kellet bontani hozzá. Majd, ha az öcsém visszaküldi a véletlenül elvitt kábelem a fotómasinához, dobok fel képeket. Astra első recsegőket tettem bele, kellett kicsit alakítani rajta, de megoldottam. Átmérő =, csak a kialakítás más. ^_^ Bakker, ne is mondd... Épp múltkor néztem a donoron, hogy mekkora szívás a csere... A kalaptartót alulról fogja valami csavar? Vagy patentos?
Thor Elküldve Augusztus27, 2010 Elküldve Augusztus27, 2010 Jó a biztositék Ez egy JVC, de holnapra lefényképezem ^_^ De forrósodott meg füstölt, utána széthúztam elromolhatott??? Nekem is JVC van. Ha kell küldök majd képet. Neked milyen típus van?
moti Elküldve Augusztus27, 2010 Elküldve Augusztus27, 2010 Nekem is JVC van. Ha kell küldök majd képet. Neked milyen típus van? Pontosan a típusát nem tudom ^_^ de erősitő kimenetes, szürke előlapos, holnapra megtudom nézni a típusát
Thor Elküldve Augusztus27, 2010 Elküldve Augusztus27, 2010 Pontosan a típusát nem tudom ^_^ de erősitő kimenetes, szürke előlapos, holnapra megtudom nézni a típusát Nekem ilyen:
moti Elküldve Augusztus27, 2010 Elküldve Augusztus27, 2010 Nekem ugyanilyen a hátulja: http://n1.vatera.hu/photos/ca/7d/0aa_2_big.jpg Típus: JVC KD-G321
Thor Elküldve Augusztus27, 2010 Elküldve Augusztus27, 2010 Nekem ugyanilyen a hátulja: http://n1.vatera.hu/photos/ca/7d/0aa_2_big.jpg Holnap megnézem az enyémet, hogy mi hova megy.
öcsibácsi Elküldve Augusztus27, 2010 Elküldve Augusztus27, 2010 Bakker, ne is mondd... Épp múltkor néztem a donoron, hogy mekkora szívás a csere... A kalaptartót alulról fogja valami csavar? Vagy patentos? Az ülés mögött 3 bolha és hátul az ablak vonalában 4. Ezeket a csomitartóból simán vissza lehet nyomni. Azzal is szívtam, hogy a hátsó ablak cserélve volt(előző tulaj) ^_^ és sajna a ktartó kicsit oda ragadt. Szikével elreszeltem, :D Ja, és a kis ablakok burkolatát is le pattintottam még, meg a 3. féklámpát is. :D Miért nem lehetett simán alulról felcsavarozni? Úgyis rajta van az a védő műanyag.
öcsibácsi Elküldve Augusztus27, 2010 Elküldve Augusztus27, 2010 Nekem ugyanilyen a hátulja: http://n1.vatera.hu/photos/ca/7d/0aa_2_big.jpg Típus: JVC KD-G321 Eladtam pár ilyet még műszaki értékesítő koromban.
moti Elküldve Augusztus27, 2010 Elküldve Augusztus27, 2010 Akkor mostmár rémlik hogy is van ez ^_^???
öcsibácsi Elküldve Augusztus27, 2010 Elküldve Augusztus27, 2010 Utánanéztem, kell lennie fekete vezetéknek is. Az a test. A barnát hanyagold.
öcsibácsi Elküldve Augusztus27, 2010 Elküldve Augusztus27, 2010 Akkor mostmár rémlik hogy is van ez :D??? Megvették, bele a dinnyésbe és üvölt a Kadlott Karcsi. ^_^
Thor Elküldve Augusztus27, 2010 Elküldve Augusztus27, 2010 Megvették, bele a dinnyésbe és üvölt a Kadlott Karcsi. ^_^ :D :D :D
Recommended Posts