Jump to content
OPEL MAGAZIN és TUDÁSTÁR

Recommended Posts

Elküldve

A két szép kezemmel. ^_^

Kissé akadt és szétszedtem, van belül 1 fém lapocska pöcökkel, ez ugrál jobbra-balra mikor ki-be nyomod.

Kicsit görbe volt, de letört a vége, amikor kiakartam egyengetni.

Mint az Eötvös cirkusz. Van mááááásik. :D

Elküldve
A két szép kezemmel. ^_^

Kissé akadt és szétszedtem, van belül 1 fém lapocska pöcökkel, ez ugrál jobbra-balra mikor ki-be nyomod.

Kicsit görbe volt, de letört a vége, amikor kiakartam egyengetni.

Mint az Eötvös cirkusz. Van mááááásik. :D

:D

Elküldve
Köszi Öcsibácsi, de nekem igazság szerint az áram kellene, hogy mit hova kössek :/ A hangszorókat nagyjából vágtam de ez is segitség volt ^_^

Piros és a sárga a menykő, a fekete a test. A rádiónál milyen csati van 8 érintkezős? (ISO) Vagy jönnek ki a színes kábelek, oszt ennyi?

Néha a pirosat és a sárgát egyesíteni kell, pl. Panasonic cucc.

Elküldve
Nah akkor megoldottad a dolgot ^_^

Meg van még egy tarcsi reléd :D

Ami Lada Samara irányjelző reléje, sokkal lassabban kattog mint a sajátja

Opel vectrájé 4 meg 7e volt relé, jóhogy nem vettem meg, ezt meg visszavinni nem lehet mert elekromos alkatrész pfff

Elküldve
Piros és a sárga a menykő, a fekete a test. A rádiónál milyen csati van 8 érintkezős? (ISO) Vagy jönnek ki a színes kábelek, oszt ennyi?

Néha a pirosat és a sárgát egyesíteni kell, pl. Panasonic cucc.

A rádióból jön ki piros, sárga, barna, fekete, egy kapcsoló szál a többi a hangszoróé

Az autóból csak piros, egy vékony fekete, egy vastag barna kábel meg az erősitőnek a kapcsoló szála

Elsőnek a magnóból a barna kábelt az autóból kijövö barna kábelre de nem csinált semmit, utána a magnóból a fekete kábelt rákötöttem az autóból kijövő vastag barnára ekkor bekapcsolodott, meg füstölt, ment a magnó, gyorsan széthúztam

Most akkor melyik kábelt hova :S

Elküldve

Ma kicseréltem a hátsó hangszórókat, mert a balos erősen recsegett. Ezt a sz*pást, a fél autót le kellet bontani hozzá.

Majd, ha az öcsém visszaküldi a véletlenül elvitt kábelem a fotómasinához, dobok fel képeket.

Astra első recsegőket tettem bele, kellett kicsit alakítani rajta, de megoldottam. Átmérő =, csak a kialakítás más. ^_^

Elküldve
A rádióból jön ki piros, sárga, barna, fekete, egy kapcsoló szál a többi a hangszoróé

Az autóból csak piros, egy vékony fekete, egy vastag barna kábel meg az erősitőnek a kapcsoló szála

Elsőnek a magnóból a barna kábelt az autóból kijövö barna kábelre de nem csinált semmit, utána a magnóból a fekete kábelt rákötöttem az autóból kijövő vastag barnára ekkor bekapcsolodott, meg füstölt, ment a magnó, gyorsan széthúztam

Most akkor melyik kábelt hova :S

Piros-piros, fekete-fekete.

Barna nekem nem volt, mérj rá gyújtáson és nélküle is, mi van benne.

Erősítő kapcsoló az a kék-fehér? Ha nincs erősítő, ragaszd le.

Bár elsőnek mérj ki minden kábelt 1 multiméterrel, biztos ami biztos. Az enyém is össze volt barmolva, az elsőkre volt kötve minden még az erősítő is. :D

A hátsók meg üresen. ^_^

Elküldve

akkor sárga+piros - pirossal

Magnón a feketére az van írva hogy telefonmód némitó :S

Ezért probáltam a barnát a barnával

Szted a magnóm müködni fog még?

Elküldve
Ma kicseréltem a hátsó hangszórókat, mert a balos erősen recsegett. Ezt a sz*pást, a fél autót le kellet bontani hozzá.

Majd, ha az öcsém visszaküldi a véletlenül elvitt kábelem a fotómasinához, dobok fel képeket.

Astra első recsegőket tettem bele, kellett kicsit alakítani rajta, de megoldottam. Átmérő =, csak a kialakítás más. ^_^

Bakker, ne is mondd... Épp múltkor néztem a donoron, hogy mekkora szívás a csere...

A kalaptartót alulról fogja valami csavar? Vagy patentos?

Elküldve
Jó a biztositék

Ez egy JVC, de holnapra lefényképezem ^_^

De forrósodott meg füstölt, utána széthúztam elromolhatott???

Nekem is JVC van. Ha kell küldök majd képet.

Neked milyen típus van?

Elküldve
Nekem is JVC van. Ha kell küldök majd képet.

Neked milyen típus van?

Pontosan a típusát nem tudom ^_^ de erősitő kimenetes, szürke előlapos, holnapra megtudom nézni a típusát

Elküldve
Bakker, ne is mondd... Épp múltkor néztem a donoron, hogy mekkora szívás a csere...

A kalaptartót alulról fogja valami csavar? Vagy patentos?

Az ülés mögött 3 bolha és hátul az ablak vonalában 4. Ezeket a csomitartóból simán vissza lehet nyomni.

Azzal is szívtam, hogy a hátsó ablak cserélve volt(előző tulaj) ^_^ és sajna a ktartó kicsit oda ragadt. Szikével elreszeltem, :D

Ja, és a kis ablakok burkolatát is le pattintottam még, meg a 3. féklámpát is. :D

Miért nem lehetett simán alulról felcsavarozni? Úgyis rajta van az a védő műanyag.

Guest
Ez a téma már lezárult.
  • Create New...

Fontos információ

Sütiket (cookies) helyeztünk el az eszközén, hogy segítsünk a webhely jobbá tételében. Módosíthatja a sütik beállításait , különben feltételezzük, hogy rendben van a folytatás.