bazs Elküldve Június6, 2005 Elküldve Június6, 2005 G-n van ilyen 280-as. H-n úgy tudom 5 csavaros van. a H-nak van 4 csavaros tárcsája, 13-14e/db körül van Norrbitban
opel16v Elküldve Június6, 2005 Elküldve Június6, 2005 2.5V6, 2.0 16V tudtommal... de lehet hogy még másikon is... :lol:
warwolf Elküldve Június6, 2005 Elküldve Június6, 2005 2.5V6, 2.0 16V tudtommal... de lehet hogy még másikon is... :lol: Oksa! :wink:
warwolf Elküldve Június6, 2005 Elküldve Június6, 2005 a H-nak van 4 csavaros tárcsája, 13-14e/db körül van Norrbitban Tehát ezért mondtam, hogy a 37Xszáz az márkakereskedő ára.Igaz, van hozzá fékbetétgarni is!De ha jobban utánaszámolunk, akkor gyakorlatilag betét nélkül u.a. :roll:
BlackCat Elküldve Június7, 2005 Elküldve Június7, 2005 Van valakinek tapasztalata,hogy bírná-e a féknyergen a szinter?Egyszer olvastam valahol,hogy szinterezni is szokták,de nem tudom,hogy ez mennyire él a gyakorlatban.Nekem a bringám szinterezve van,de csak fénysebesség után melexik fel egy kicsit. :lol: :lol: ;) Szóval mekkora hő termelődik a féknyergen?Egyébként ezek a rohadt fújós festékek se bírják sokáig :(
opel16v Elküldve Június7, 2005 Elküldve Június7, 2005 Szinterezni szokták őket, a sima festés tényleg nem sokáig bírja. A lényeg, hogy fémtisztára kell csiszolni minden porcikáját, különben a szintert is ledobja egy idő után. Ha fémtiszta, akkor lehet tartós. :lol:
Atommanó Elküldve Június7, 2005 Elküldve Június7, 2005 Én annó 2 éve felcsiszoltam fémtisztára, és szimpla hemmörájtal átkentem...azóta nem akar lejönni... :roll:
opel16v Elküldve Június7, 2005 Elküldve Június7, 2005 Hát nem is fékezel sokat... :lol: Főleg amikor megvárod hogy egy vonóhorog megállítson. :lol:
Atommanó Elküldve Június7, 2005 Elküldve Június7, 2005 De legalább az útról nem térek le... :wink: ...meg nem kanyargok összevissza, mint egy felbosszantott vadászgörény... :lol: :lol:
opel16v Elküldve Június7, 2005 Elküldve Június7, 2005 Némi ellentmondást érzek a fenti hozzászólásodban. :lol:
opel16v Elküldve Június7, 2005 Elküldve Június7, 2005 "az útról nem térsz le" és a "kanyarogsz össze-vissza" típusú dolgok szemantikailag nem tartoznak egy definíciós halmazba... :lol:
warwolf Elküldve Június7, 2005 Elküldve Június7, 2005 Opel16V-nek megvan a Vectra B 2.5V6 féknyereg+95%-os fékbetét :lol: . Tomnak megvan a Vectra A hátsóhíd.Kicsit rozsdás, de dolgozom rajta :lol: . Heminek pedig hamarosan meglesz az a bizonyos háromszöges 14'-es lemezfelni+féknyereg.Utóbbi árát még nem tudom, mert konkrétan nem kérdeztem. A bontós meg feltette a kérdést, hogy mi a ráknak kell nekünk ennyi cuccos, amiket csak nagyon ritkán keresnek.Hát, mondom mi ilyen tuningolós népek vagyunk.Mire ő, de qvára ráértek ilyenekre! ;) :( Hát........................... :smt003
opel16v Elküldve Június7, 2005 Elküldve Június7, 2005 Így már jobban hangzik. :lol: A bontósnak meg üzenem hogy ez nem ráérés, hanem késztetés... :lol:
warwolf Elküldve Június7, 2005 Elküldve Június7, 2005 Így már jobban hangzik. ;) A bontósnak meg üzenem hogy ez nem ráérés, hanem késztetés... :lol: Holnap is mejek hozzá! :wink: Viszont itt nálunk a C20NE mocikra horror, 70-80e. ft-os árakat mondtak, szal ezt lehet, hogy nem itt veszem meg! :lol:
leslie Elküldve Június7, 2005 Elküldve Június7, 2005 15 péz. Banyek. De azon nincs rajta a hátsó 2 féktárcsa+ a fékpofák, ugye? Nyugtass meg. Az pofátlanul occsó lenne. :lol:
warwolf Elküldve Június7, 2005 Elküldve Június7, 2005 Banyek. De azon nincs rajta a hátsó 2 féktárcsa+ a fékpofák, ugye? Nyugtass meg. Az pofátlanul occsó lenne. :lol: Kiábrándítalak.Még a kézifékkötelek is rajta vannak.Meg minden.Csak majd még egy kicst csiszolni, meg festeni kell, meg megjáratni a munkahengereket, ami nem nagy meló, ha már le van légtelenítve, meg valszeg a tárcsák egy icipici szabályozást elbírnak majd, de max. csak egy érintő erejéig.Szal......................... :lol:
leslie Elküldve Június7, 2005 Elküldve Június7, 2005 Kiábrándítalak.Még a kézifékkötelek is rajta vannak.Meg minden.Csak majd még egy kicst csiszolni, meg festeni kell, meg megjáratni a munkahengereket, ami nem nagy meló, ha már le van légtelenítve, meg valszeg a tárcsák egy icipici szabályozást elbírnak majd, de max. csak egy érintő erejéig.Szal......................... :lol: Pofám leszakad, ez hihetetlen jó ár! ;) Jellemző, h ennyiért el tudsz kötni ilyen cuccot, vagy ez csont mák volt?
BlackCat Elküldve Június7, 2005 Elküldve Június7, 2005 Így már jobban hangzik. :lol: A bontósnak meg üzenem hogy ez nem ráérés, hanem késztetés... :lol: Köszi a választ!Vectra B 2.5 V6 féknyerget mihez teszed fel?Milyen tárcsához?Csak érdekel azért kérdezem.Első illetve hátsó is?Vagy hátul géesi marad?G
opel16v Elküldve Június7, 2005 Elküldve Június7, 2005 Az Astrakocsira teszem, mert azon ilyen tárcsák vannak elöl, csak eddig Omega féknyereggel működött a rendszer. :lol: Hátul marad az A Vectra nyereg. Ha valakit érdekel, eladó az Omega nyereg betéttel. 296 tárcsáig jó. :lol:
BlackCat Elküldve Június7, 2005 Elküldve Június7, 2005 Szinterezni szokták őket, a sima festés tényleg nem sokáig bírja. A lényeg, hogy fémtisztára kell csiszolni minden porcikáját, különben a szintert is ledobja egy idő után. Ha fémtiszta, akkor lehet tartós. :lol: Homokfújás csiszolás helyett? 8)
Recommended Posts