Jump to content
OPEL MAGAZIN és TUDÁSTÁR

Recommended Posts

Elküldve
Lehet félreértette a hirdetést,át is fogalmaztam.Úgy is lehetett értelmezni,hogy a kerék még plusz 80. :lol:

tudod már mi nem lett befizetve????

azt is igazolni kell hogy le van rendezve.......nem mindegy az mennyi.

Elküldve
tudod már mi nem lett befizetve????

azt is igazolni kell hogy le van rendezve.......nem mindegy az mennyi.

Nem tudom,nem érdeklődtem utána.Valahogy nem izgat,ezért is árulom donornak.Ha a teljesitmény/súlyadó az 19 egy évre.

Elküldve
Nem tudom,nem érdeklődtem utána.Valahogy nem izgat,ezért is árulom donornak.Ha a teljesitmény/súlyadó az 19 egy évre.

csak érdeklődök.......... :lol:

gondolkozok B senatoron ha már van 1 tip-top odahaza ami csak papírra vár.az sem baj ha a papírhoz jó autó tartozik.

asszem elpasszolom az omit,már ha tudom..... :lol:

Elküldve

gondolkozok B senatoron ha már van 1 tip-top odahaza ami csak papírra vár.az sem baj ha a papírhoz jó autó tartozik.

asszem elpasszolom az omit,már ha tudom..... :D

na ha az asszony ezt elolvasná akkor kirakna a küszöbre aludni... :lol: :lol: :lol:

elkezdtem gyüjteni a "romokat" újból,pedíg tavaly megörült,hogy vége nálam ennek a hobbinak. :P :D

Elküldve

asszem elpasszolom az omit,már ha tudom..... :lol:

Valószinű teljesitményadó lesz a hunyó,más miatt nem nagyon tiltanak ki autót.Biztositással csak akkor,ha úgy fognak meg vele.Ez legalább papiron benzin gázos :lol:

Elküldve
Valószinű teljesitményadó lesz a hunyó,más miatt nem nagyon tiltanak ki autót.Biztositással csak akkor,ha úgy fognak meg vele.Ez legalább papiron benzin gázos :lol:

az nekem nem előny,mert csak kpm-hez lehet vinni műszakira.oda meg nem szoktam ha nem múszály. :lol: :lol:

Elküldve
Miért nem?Ha kivonod belőle a felnik árát,pont egy tizessel olcsóbb mint amit a múltkor 4nap alatt elvittek a használtautón.Szintén papirok nélkül.

120ért persze jól hangzik, de sztem tegyél rá 4 lemezfelnit és áruld külön-külön őket. kár a kocsiért - nem láttam élőben, de szeretem a seniket :lol: múltkor is beültem Chyga ex senatorába ( nem tudom ki emlékszik itt még rá ) és rájöttem h az autó ott kezdődik :lol:

Elküldve

Én emlékszem. Hoztam is tőle anno egy Rekordot bontásra. Sperr hátsó híd még mai napig anyum autója alatt falja a kilómétereket.

Végre megforrasztották a Reki hűtőjét, de kivi vagyok, mi lesz a következő ami eldurran. Eddig egy vízcső, vízpumpa, és a vízhűtő. Mindez az után, hogy új hűtősapkát kapott.

Elküldve
Én emlékszem. Hoztam is tőle anno egy Rekordot bontásra. Sperr hátsó híd még mai napig anyum autója alatt falja a kilómétereket.

Végre megforrasztották a Reki hűtőjét, de kivi vagyok, mi lesz a következő ami eldurran. Eddig egy vízcső, vízpumpa, és a vízhűtő. Mindez az után, hogy új hűtősapkát kapott.

én vettem új hűtőt......meguntam a sok szívást.

Elküldve

Egyenlőre az Omi generátorát kellene megcsinálnom, utána Rekordon ívcsere és fényezés. Volt egy szupi újszerű hűtőm, de az már anyum Rekordjában szolgál.

Elküldve
Egyenlőre az Omi generátorát kellene megcsinálnom, utána Rekordon ívcsere és fényezés. Volt egy szupi újszerű hűtőm, de az már anyum Rekordjában szolgál.

ibéjen vettem,100 ejró vót postal 1ütt.... :lol:

• 2 weeks later...
Elküldve

Sziasztok!! Ha valakit érdekelne Itt vannak az új képek a Kecskeméti találkozóról!! Vegyesen.... nem csak veteránokkal :-) És nem csak opelok :-((

Elküldve

Rekord C-re keresek gyári vagy a közeli méretű lemezfelnit. A felni könyv szerinti mérete 4,5 J 13, 4 csavaros 100-as osztókörön. Vajon milyen ET szám lehet nekem jó?

Elküldve
hát valami olyasmiból 4 db-ra :lol:

Valahol láttam, hogy hirdettél CIH motorra autómata válót. Mit lehet róla tudni?

81-es autóé volt,valszeg jó állapotu,mert a motorja az jó lett.idős gazdája volt és sok km nem volt benne.110-ig vezetve volt a szervízkönyve,az meg 95-ben volt és utána szét is bontották az autót.azóta száraz pinyóban pihizett.

hát ennyi.

ja a kardán is megvan.

Elküldve
81-es autóé volt,valszeg jó állapotu,mert a motorja az jó lett.idős gazdája volt és sok km nem volt benne.110-ig vezetve volt a szervízkönyve,az meg 95-ben volt és utána szét is bontották az autót.azóta száraz pinyóban pihizett.

hát ennyi.

ja a kardán is megvan.

oks küldök pü-t a témában

Elküldve

Vettem egy bontott, bal első sárvédőt, állítólag jó állapotban:

38911651.jpg

38911650.jpg

38911649.jpg

Sajnos postán jött, de mikor kibontottam, majdnem szívbajt kaptam attól a gány munkától, ahogy a lyukakra és rozsdára rátették a foltot. Az ilyen embereket egyszerűen tarkón kellene lőni.

Elküldve

Természetesen nem kerülhet fel így a Rekordra, tehát két szarból egy jót kellett csinálnom:

38911648.jpg

38911647.jpg

38911646.jpg

Még visszavan a balos küszöb kijavítása, és a két hátsó ív cseréje, utána pedig fényezés.

Elküldve
Természetesen nem kerülhet fel így a Rekordra, tehát két szarból egy jót kellett csinálnom:

%7Boption%7Dhttp://img3.tar.hu/korimv6/img/38911648.jpg

%7Boption%7Dhttp://img3.tar.hu/korimv6/img/38911647.jpg

%7Boption%7Dhttp://img3.tar.hu/korimv6/img/38911646.jpg

Még visszavan a balos küszöb kijavítása, és a két hátsó ív cseréje, utána pedig fényezés.

én biztos a fejébe húznám.........miért nem vettél újat.

11 pénz.annyit megér.

ilyet tudtam volna ingyen is adni.. :lol: :lol:

Guest
Ez a téma már lezárult.
  • Create New...

Fontos információ

Sütiket (cookies) helyeztünk el az eszközén, hogy segítsünk a webhely jobbá tételében. Módosíthatja a sütik beállításait , különben feltételezzük, hogy rendben van a folytatás.