Sörös Sanyi Elküldve Január4, 2006 Megoszt Elküldve Január4, 2006 tudom h hülye vagyok de mikor is lesz ? :D :) :lol: :) :blink: "ÉVADNYITÓ Kecskemét,Feb 25!!!Mindenki irja a naptárba!" Johnny aláírásából loptam. Link to comment Megosztás: More sharing options...
hemi Elküldve Január21, 2006 Megoszt Elküldve Január21, 2006 "ÉVADNYITÓ Kecskemét,Feb 25!!!Mindenki irja a naptárba!" Johnny aláírásából loptam. én megyek az biztos:) Corsával az is biztos, be is fizetem az is biztos... Link to comment Megosztás: More sharing options...
paja Elküldve Január21, 2006 Megoszt Elküldve Január21, 2006 tudom h hülye vagyok de mikor is lesz ? ;) :D ;) ;) :) Kár volt a szép nagy piros betűket elfelejteni... :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Február19, 2006 Megoszt Elküldve Február19, 2006 Az lenne a kérdésem hogy szombaton együtt megyünk kecskemétre.Sajnos még nem voltam ilyen találkozon nem tudom mi a szokás. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Február19, 2006 Megoszt Elküldve Február19, 2006 Az lenne a kérdésem hogy szombaton együtt megyünk kecskemétre.Sajnos még nem voltam ilyen találkozon nem tudom mi a szokás. az a szokás h ki nem tudja mi a szokás mindenkinek fizet egy sört :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Február19, 2006 Megoszt Elküldve Február19, 2006 az a szokás h ki nem tudja mi a szokás mindenkinek fizet egy sört ;) Akkor nem jártam valami jól :rolleyes: :blink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Február19, 2006 Megoszt Elküldve Február19, 2006 Akkor nem jártam valami jól :rolleyes: :blink: komolyra fordítva biztos lesz konvojozás ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve Február19, 2006 Megoszt Elküldve Február19, 2006 komolyra fordítva biztos lesz konvojozás ;) Ki is találhatnánk ám, hogy hogy legyen! Először is kezdődhet a szokásos autópálya/nem autópálya vita. :blink: Meg valami mindenki számára tartható utazósebességet is kijelölhetnénk... :rolleyes: Meg hogy mikor találkozunk. Lurdy parkoló az okés, nem? Link to comment Megosztás: More sharing options...
rtomi Elküldve Február19, 2006 Megoszt Elküldve Február19, 2006 Redlájn a nagy konvojmen majd megmondja nektek a frankót. :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
uhuhu Elküldve Február20, 2006 Megoszt Elküldve Február20, 2006 szerintem autópálya. vagyis én ott megyek. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Február20, 2006 Megoszt Elküldve Február20, 2006 Én is ótóóópályára savazok... :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
meriva1.8 Elküldve Február20, 2006 Megoszt Elküldve Február20, 2006 Redlájn a nagy konvojmen majd megmondja nektek a frankót. :rolleyes: Mindig a leglassabbhoz alkalmazkodunk??? :blink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
FBalazs Elküldve Február20, 2006 Megoszt Elküldve Február20, 2006 Ótópálya... egyértelmű... és Hernád Tomiékra nem várunk (bar, ha jól emléxem, nem is jelentkeztek :rolleyes: ) Meg Redlájn miatt még be kell szereznem némi Power-Tape-et :blink: - csak a biztonság kedvéért Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve Február20, 2006 Megoszt Elküldve Február20, 2006 Ótópálya... egyértelmű... és Hernád Tomiékra nem várunk (bar, ha jól emléxem, nem is jelentkeztek :rolleyes: ) Meg Redlájn miatt még be kell szereznem némi Power-Tape-et ;) - csak a biztonság kedvéért Oks akkor ótópálya! :blink: Én is viszek szerszámokat, nemtom hogy viselik majd a GSi-k ezt a hosszú utat... :D ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
meriva1.8 Elküldve Február20, 2006 Megoszt Elküldve Február20, 2006 Viszünk nekik olajat kannával. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Február20, 2006 Megoszt Elküldve Február20, 2006 sacra mikor lenne indulás ? -otópályán :rolleyes: hozzám befér még 3 ember ha kell...de másnap jövök haza :blink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve Február20, 2006 Megoszt Elküldve Február20, 2006 sacra mikor lenne indulás ? -otópályán :blink: hozzám befér még 3 ember ha kell...de másnap jövök haza ;) Hányra kéne leérni? Szerintem azért a konkrét progik előtt jó lenne körbenyálazni egymás ótóját, az pedig idő. :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
meriva1.8 Elküldve Február20, 2006 Megoszt Elküldve Február20, 2006 Én úgy tudom, viszem Telo-t! :blink: Ótópálya... egyértelmű... és Hernád Tomiékra nem várunk (bar, ha jól emléxem, nem is jelentkeztek :rolleyes: ) Meg Redlájn miatt még be kell szereznem némi Power-Tape-et ;) - csak a biztonság kedvéért Minek az a Tape? Szétesik a géjesi? Vagy a Norbi? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve Február20, 2006 Megoszt Elküldve Február20, 2006 Én úgy tudom, viszem Telo-t! :blink: Minek az a Tape? Szétesik a géjesi? Vagy a Norbi? Néha a kerék ki-ki harap egy darabot a doblemezből... ;) Szóval akkor hányra kéne lemenni? :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Február20, 2006 Megoszt Elküldve Február20, 2006 Én úgy tudom, viszem Telo-t! :rolleyes: elvileg én viszem Telot :blink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Február20, 2006 Megoszt Elküldve Február20, 2006 hééé mivanitt :rolleyes: felölem lehet konvojozás, én tuti pályán megyek Mivel 17.00-ra kellene az étterembe érni és mivel helyismeret nemtudom kinek van ezért kb 15.00 lehetne a tali időpontja a lurdynál. Nem tudjuk milyen idő lesz, ki mennyi késik, és mi lesz a pályán, kecsón mennyi idő alatt érünk oda ilyesmi. Nah most lehet köpködni :blink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
meriva1.8 Elküldve Február20, 2006 Megoszt Elküldve Február20, 2006 elvileg én viszem Telot :rolleyes: Azt mondta nekem, hogy időben szeretne leérni. :blink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve Február20, 2006 Megoszt Elküldve Február20, 2006 hééé mivanitt :rolleyes: felölem lehet konvojozás, én tuti pályán megyek Mivel 17.00-ra kellene az étterembe érni és mivel helyismeret nemtudom kinek van ezért kb 15.00 lehetne a tali időpontja a lurdynál. Nem tudjuk milyen idő lesz, ki mennyi késik, és mi lesz a pályán, kecsón mennyi idő alatt érünk oda ilyesmi. Nah most lehet köpködni :blink: De akkor ott már nem lehet majd kocsibuzulsz, mert nem lesz idő és sötét is lesz. Vagy az tök mind1? Link to comment Megosztás: More sharing options...
rtomi Elküldve Február20, 2006 Megoszt Elküldve Február20, 2006 De akkor ott már nem lehet majd kocsibuzulsz, mert nem lesz idő és sötét is lesz. Vagy az tök mind1? Mit akarsz nézni a Kadettomon? Láttad már nem? :rolleyes: :blink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve Február20, 2006 Megoszt Elküldve Február20, 2006 Mit akarsz nézni a Kadettomon? Láttad már nem? :blink: ;) Még szerintem nem... :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts