Jump to content

laktop

Fórumlakó
 • Hozzászólások

  5
 • Csatlakozott

 • Utolsó látogatás

Hírnév

0 Semleges

laktop névjegye

 • Felhasználói rang
  Újonc

MOTE klubkártya

 • Város
  Dunakeszi
 1. laktop

  ZAFIRA TOURER (C)

  Sziasztok! 2018-as új Zafira C-t vettem pár napja. Android Auto-val használom a Waze navigációt. Az a bajom, hogy ha felkapcsolom a fényszórókat, akkor a kijelző átvált éjszakai módra, így a térkép nehezen látható. Ki lehet kapcsolni valahogyan ezt az automatikus váltást valahol az autóban, vagy az Android Auto-ban? Az okostelefonon lévő Waze-ban ki tudom kapcsolni, de az Android Auto nem ezt a Waze-t használja, hanem a "sajátját", így az nincs hatással az autóval történő használatra.
 2. laktop

  ZAFIRA B

  Két hónapos Zafira B-ém középső üléssorának jobb oldala kicsit mozog előre-hátra irányban. Nem nagyon, de éppen annyira, hogy ha valaki hátul ül rajta, akkor még elöl is hallom minden egyes gyorsításkor és fékezéskor a fémez kattanó zajt, ahogy megmozdul előre vagy hátra. Garanciában javítható, egyáltalán javítható? Esetleg ha én esnék neki? De hogyan tudom szétszedni és megnézni?
 3. laktop

  Általános műszaki problémák! - Astra H

  A minap a bal hátsó ajtóm nehezen akart kinyílni, mikor a lányomat tettem be a babahordozóval a hátsó ülésre. Kicsit erősebben nyomtam ki az ajtót, majd mikor látom, hogy az ajtóhatárolón zöld színű műanyag alátét töredékek vannak, majd pár nyitás, zárás után fém töredékek is megjelentek. Az ajtó nem igazán akad meg a holtpontokon és nyikorog, hiába zsírozom be. Valószínűleg az ajtóhatároló adta meg magát? Ahogy nézem ezt csak belülről lehet cserélni. Hogyan kell leszedni az ajtó kárpitot, hogy lehetőleg semmit se sértsek meg? Korábban (Lada, Seat) már vettem le kárpitot, de a patentok miatt (nem tudtam, hogy hol vannak pontosan és kicsit erősebben is tartották a kárpitot, mint gondoltam volna) a célszerszámaimmal (csavarhúzó) sikerült enyhén ugyan, de megsértenem a műanyag kárpitot. Ezt akarnám most elkerülni. Meg eltörni sem szeretnék egy/sok patentot sem.
 4. laktop

  Elektronikák, elektromos kérdések

  Még egy dolog <_< Pár napja egyszerűen leesett a bal oldali külső tükröm lapja (fűtött). Levált a ragasztólapról, a műanyag tartójáról. Ugyan vettem 3000 pénzért egy másikat, de kicsit torzít. Nem vészes, de a gyári teljesen sima volt, csak az aszférikus része volt kicsit domború, így ezt meg kell szokni. A gyári tükör lap (CSAK tükörlap felragasztva ugyan úgy egy műanyag lapra) 30.000,- FT !!!!!!!! Hát nekem erre nem volt pénzem. Arra gondoltam, hogy ha elmennék az eredeti műanyag lappal egy üvegeshez és vágatnék bele egy sima tükör lapot, akkor azt mivel tudnám visszaragasztani a tükörlapra? Ami bírja a fagyot, a meleget, a tükörlap hátulját sem kezdi meg, és a fűthető tükör fűtőszálai is át tudják adni a hőt a tükör lapnak?
 5. laktop

  Elektronikák, elektromos kérdések

  Sziasztok! 1,5 éve van egy 2006 októberi 1.6-os benzines Opel Astra Caravan-om. A tavalyi legutolsó szervíz után (amikor is állítólag újra programozták a fedélzeti számítógépet) a gyújtás ráadása után állandóan kiírja, hogy ellenőrizzem a két tolató lámpám és a hátsó ködlámpám. Az OK gomb nyomogatására ugyan eltünik, de a következő újbóli gyújtás ráadáskor megint előjön. Akkor nem mentem vissza vele a szervízbe, mert amúgy is az első elhozatal után 2 percen belül fordultam vissza, mert rángatott, aztán ott kellett hagynom megint egy napig, mert a szervíz zárása előtt fél órával értem vissza (kiderült, hogy az új gyertyák közül volt kettő rossz) .. aztán másnap megint nem volt valami jó, ezért újból 4-5 óra szervíz ... azután a 3. elvitelt követően láttam ezt a kijelzést, de már nem volt kedvem visszamenni vele. Az izzók épek, világítanak. Miért jön elő állandóan ez a kijelzés? A másik meg az, hogy a balra index általában a reggeli első néhány kapcsoláskor úgy működik, hogy csak egyet villan és kész (nem 3-at és nem is folyamatosan ...). Most már elég idegesítő. A szervízben azt mondták, hogy ezzel sokat nem tudnak kezdeni, mert ki kell cserélni a komplett kormányoszlopon lévő cuccot, amit persze állítólag 60.000,- Ft körül mozog.
×

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.